Gå til innhold

Test: ADB HD PVR 5743-CDX


Anbefalte innlegg

Det er en egen meny som heter Flytte Kanaler, markerer kanalen med grønn knapp og flytt hvor man vil. Tror ikke det er magi, men hva vet jeg.

 

Da kan vel du fortelle hvor jeg finner den... ja jeg har lest bruksanvisningen fra perm til perm.

 

Meny -> ?

 

Tviler på det kommer noe vettig svar fra deg på dette... men er klar til å legge meg flat :)

Endret av Nasciboy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Meny-Innstillinger-Favorittlister-Flytt Kanaler

 

Meny - Instillinger - Favorittlister - her kan man kun velge mellom "Ny TV-liste" og "Ny Radioliste".

 

Men det hverken jeg eller Canal Digital kunne visste er at når man først har laget en liste så kan man forandre rekkefølgen innenfor listen. Fant ut dette først i dag takket være deg.

 

Legger meg delvis flat her.... men kun delvis!!! :)

Endret av Nasciboy
Lenke til kommentar

Jeg fortalte deg dette bl.a. i innlegg #30 i denne tråden, ikke like konkret, men nok til at man burde klare å undersøke/utforske litt på egenhånd.

 

Sorry... uansett er det jo meg det har gått ut over.

 

Av og til er jeg nok så bestemt på at jeg har rett at jeg ikke helt klarer å få meg innholdet i det folk sier. Vil skylde litt på CD for dette siden de ikke har fortalt meg om denne muligheten, om de i det hele tatt visste om den selv da?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Noen som vet hva denne heter i Logitechs database, har ikke greid å finne den når jeg skal sette opp min Harmony One. Mulig at den er for ny? Er det evt. en annen modell jeg kan benytte? Er muligens like signaler.

 

Har prøvd å manuelt programmere Harmony'en, men den ser ikke ut til å reagere på signalet fra dekoder fjernkontrollen :(

 

Fikk meg Logitech Harmony Ultimate i dag, og det som funket for meg var å legge den nye PVR dekoderen inn som Advanced Digital Broadcast ADB-5473CDX. Har fått alt til å funke nå utenom Se forfra.

 

Etter en drøy måned må jeg si meg veldig fornøyd med den nye dekoderen! Tror Canal Digital har kommet opp med det som kan holde dem i markedet noen år til i konkurranse med alle streamingtjenestene.

 

T-WE ukesarkivet og Se forfra bruker jeg mye.

Lenke til kommentar

En ting jeg ikke helt har funnet ut av, men tror ikke det er mulig. Så lenge de snakker ett språk jeg forstår (i programmene), ønsker jeg ikke å ha på undertekster. Har ikke sett at det kan skrus av universelt, må inn i oppsettet på hver kanal og skru det av, og er litt usikker på om det huskes til neste gang man skrur på boksen. Ser ikke så mye på tv så husker ikke helt. Har inntrykket av at det huskes på noen kanaler, mens andre må jeg endre på hver gang. Men det gir jo ikke mye mening, så det er mer sannsynlig det er hukommelsen min det er noe galt med ;)

 

Edit: Fant det nå under språk innstillinger. Lurer på hvorfor jeg ikke fant det tidligere ....

Endret av Crowly
Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Verdt å merke seg at denne skaper noen kluss for hdmi-cec. Jeg har en usb adapter fra Pulse-Eight jeg bruker med XBMC, den klarer ikke å skifte kanal på receiveren min (yamaha rx-v2067), men klarer å kontrollere volumet. Tv'en (en samsung) finner xbmc, men klarer ikke å koble til. Trekker jeg ut hdmi kabelen fra dekoderen, så fungerer det fint.

 

Er vist ikke den eneste som har dette problemet:

https://nb-no.facebook.com/CanalDigitalKabel/posts/563515270382979

https://nb-no.facebook.com/CanalDigitalKabel/posts/605800566154449

 

I den siste sier CD at de har tatt problemet videre, og det innlegget er fra 27/12-2013. Så får håpe det kommer en fiks på dette så raskt som mulig.

 

Edit: Kom en oppdatering i dag, og dette ser nå ut til å være fikset.

Endret av Crowly
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 8 måneder senere...

Hei! Vi har en HD PVR 5743-CDX som m byttes til en ny maken, pga feil. Vi har en del opptak vi gjerne skulle se, men vi må sende den gamle tilbake til CD innen 14 dager for å unngå fakturering. Er det noen som vet hvordan vi kan f overført disse opptakene til den nye? Jeg snakket med CD for litt siden, men de driver ikke med slik support! Utrolig, jeg tror ikke vi er den første som må bytte decoder. Mvh Egil [email protected]

Lenke til kommentar

Så vidt jeg har skjønt er det meste/alt kryptert. Hardware.no har en (ekstra) artikkel hvor de byttet ut harddisken: http://www.tek.no/artikler/guide-bytte-av-harddisk-i-pvr/137698

Så jeg vil tro det bør være enkelt å ta ut harddisken fra den gamle til den nye, forutsatt at det ikke er harddisken det er noe galt med, men dette vil trolig gå utover garantien eller andre vilkår, så du må få dette godkjent av CD eller hos ett godkjent service sted.

 

Mulig det finnes noe utstyr som gjør at du kan spille ting av fra CD dekoderen og så ta det opp igjen på en ny ting, men dette har ikke jeg noe kjennskap med.

 

Ett problem med PVR bokser fra kabel/parabol leverandører er at de har innskrenket mulighetene med opptak i forhold til hvordan ting var tidligere med vhs og slikt. Nå har man det kun på lån, uten at jeg skal begi meg ut på det juridiske rundt dette. Så det er ingen garanti at opptak blir tilgjengelig så lenge man ønsker. Det har vært tilfeller av at leverandører har slettet innhold på PVR harddiskene til kundene, husker ikke om CD var en av disse.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
  • 2 år senere...

Har denne drittboksen i stua og den støtter jo ikke engang 4k... det beste signalet denne møkkaboksen klarer å dytte ut er 1080@50hz.......   ikke engang 60hz progressive scan. hallo liksom, det er 2018 og alt at tv´er er jo 4k eller 8k. kjempeskuffa... 

 

det som er maks irriterende er at min philips BDM40 er ett 4k panel hvor status på innsignalet er 1080@25hz. for en drittboks som ikke engang klarer å levere de 50hz som den mener at den gir ut fra hdmi informasjons siden. 

 

skikkelig RÆVA boks..... skjerp dere telenor... 

 

jeg ringte til kundeservice for å spørre hvordan jeg kan velge hz selv da den lister at tv´en støtter 1080p@60hz så støtter den ikke det engang. listen som dekoderen viser over støttede signaler er jo heller ikke riktig da mitt panel støtter 2160p@60hz. den ubrukelige kundebehandleren sier da at dette er ett spørsmål hun ikke har fått før og ikke vet noe om. jeg svarer da at "har jeg ikke kommet til teknisk? du vet jo ikke engang forskjellen på interlaced og progressive scan. hvordan kan du jobbe på teknisk support om du ikke engang vet dette? 

 

 

se å få oppdatert hardware telenor... dette er for dårlig i 2018... snart 2019.

Endret av reyalpnorge
Lenke til kommentar

Nå begynner denne boksen å dra på åra, som du ser av denne tråden er den over 5 år gammel, så ikke spesielt rart at boksen begynner å bli utdatert. Det er en ny dekoder (søk etter "t-we boks ii") på vei som har 4K og HDR støtte. Regner med at resten også er oppdatert til hva som er vanlig i dag og i de kommende årene.

Endret av Crowly
Lenke til kommentar

Med mindre du har en TV med temmelig dårlig bildebrikke så er det jo ikke ønskelig å ha innstillinger på dekoder som ikke samsvarer med TV-sendingen som spilles av. De fleste norske TV-kanaler sender vel hovedsaklig i 720P@50Hz, noen sender i 1080i@25Hz. Har en oversikt her; http://www.hjemmekino.no/Guide/hdtv-distrubisjon-i-norge-1799

 

Men hvor oppdatert denne er vet jeg ikke.

 

 

Det ideelle er å ha en dekoder som endrer innstillingene dynamisk så den reflekterer hva TV-sendinger blir overført som. Det er liten gevinst ved å ha dekoder satt til 4K@60Hz om sendingen du ser på uansett er 720P@50Hz. Da vil dekoder først konvertere sendingen fra 720P@50Hz over til 4K@60Hz før det sendes videre til TV-en.

 

De fleste oppegående TV-er har bedre bildebrikker og bedre teknologi på plass for å sørge for at alle signalkilder blir spilt av på best mulig måte. Så det du ønsker er å ha en dekoder som bare tar TV-sendingen og sender den igjennom helt urørt så TV-en kan ta seg av resten.

 

 

Foreløpig så finnes det vel knapt en eneste kanal i Norge som sender noe over 720P@50Hz så hvorfor du forventer så fryktelig mye mer akkurat på det biten forstår jeg ikke.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...