Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Herregud så fett! Men, 9 euro?! De kunne heller gjort det som de har gjort i Sc2, hvor man får nytt skin ved f.eks 100wins.

SC2 har folk betalt for, mens HS er gratis..noe må de få inn penger på.. men €9 var noe stivt. €3-4 hadde vært mer "rettferdig". uansett ikke noe jeg skal bruke pengene på. :p

Lenke til kommentar

Ja. For min del blir det nok ikke noe kjøp, da mitt behov tilsier ikke så.

 

Men er jo greit egentlig at de har slikt. Er jo bare cosmetic.

Hadde det vært nye kort og ny Hero-ability så hadde det vært litt rart om de bare skulle ta penger for dette (og ikke gull i tillegg)

Lenke til kommentar

Men noe må de jo tjene penger på som nevnt, og da er det fint at det kun er en kosmetisk ting :-)

 

Ja, for Blizzard tjener jo knapt nok penger på de "billige" kortpakkene som folk kjøper ;) Etter min mening er dette totalt unødvendig, og de kunne heller lansert noe som gjør spillet bedre, noe det faktisk er behov for. Dette er for meg et forsøk på å se hva folk faktisk er villige til å betale for, og jeg frykter at altfor mange kommer til å bruke 700 spenn på dette.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg vil jo påstå at de slipper ut forbedringer til spillet ganske jevnt. Det er ikke slik at nye helter automatisk utelukker at noen andre jobber med noe annet.

 

Om folk er villig til å betale 90 euro for det tror jeg ikke du skal bekymre deg for, for det er helt valgfritt =)

 

Tja, det jeg etterlyser er alternativer til ranked og arena, og da spesielt til ranked. Selv med nye kort med jevne mellomrom så synes jeg hs begynner å bli ganske så kjedelig, rett og slett pga at ranked er ganske så kjedelig. Og med mindre man liker arena så er det ikke spesielt mye annet å gjøre. Men joda, du har selvfølgelig rett i at dette ikke går på bekostning av nye funksjoner i spillet. Det er jo ikke samme folka som driver med begge deler.

 

Ja det er valgfritt, men jeg bekymrer meg for det likevel. Blizzard kommer ikke til å prøve å selge kosmetiske forandringer for 81 euro om ingen gidder å betale så mye. Etter min mening er dette latterlig dyrt, men det kommer Blizzard aldri til å innse om folk kjøper slikt uansett hva det koster. Det er poenget mitt.

Lenke til kommentar

Er det 9 euro kun for nytt warrior-skin? Ikke for alle 9? Det var jo en dårlig deal i utgangspunktet, men nå er det jo bare komisk.

 

AtW

Ja det ser sånn ut for min del. De har ikke sagt noe om de andre klassene og quotet fra blizz er: 

 

 

 

New Heroes will be available for purchase from the in-game Shop for 8.99€ or 6.99£! Usurp the traitorous Garrosh Hellscream and bring down the hammers of dwarven justice with Magni Bronzebeard; the first new Warrior Hero for Hearthstone—coming soon!
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...