Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lea May og Day9 var helt forferdelig å se på, mens Amaz var totalt uinteresang. Trump og Kripp er helt greie å se på når jeg kjeder meg på jobb da.

 

Lea May er alt det jeg "hater" med Twitch :wee: Jeg pleide å følge med på reynad sin stream på den tiden han faktisk var en god spiller og det er grunnen til at jeg vet hvem hun er. Var som å være tilbake på ungdomsskolen igjen, og det er litt det inntrykket jeg har av mange av de populære hs streamerne. Veldig fjortiss drama.

 

Pleide å se endel hs på Twitch før, men er blitt lei nå. Trump er bra om du vil lære noe, Kripp også forsåvidt, og om du vil se på ei hysterisk 14 år gammel jente så er Amaz et godt valg.

Lenke til kommentar

Morsomt med nye kort. Problemet er bare at det er få av dem som blir brukt. Har spilt en dragon paladin de siste dagene, men møter bare mer og mer facehunter igjen, noe som gjør at jeg igjen må endre decken til gode gamle kjedelige anti-aggro. Møtte til og med murloc shaman i dag...

 

Bare jeg som synes hs er kjedelig for tiden? Ender stort sett opp med å møte det samme, og ender opp med å spille det samme. Selv midt i en tilleggspakke. Er litt skuffende, men det er kanskje bare jeg som er uheldig med matchups for tiden.

Lenke til kommentar

I dag lærte jeg at hvis du har Mirror Entity oppe, spiller mot en mage som også har samme secret oppe, så får du ikke to Mirror Entities hvis du spiller Kezan Mystic :hrm:

 

 

Sier vel seg selv?

 

Kanskje, men resulterte det altså i at han fikk kopiert din mystic, eller at secreten hans ble ødelagt? Sistnevnte burde vært resultatet, men det spørs jo hvordan spillet utfører sjekken.

 

 

1. Er det plass til secret?

Nei->spill som om Kezan ikke gjør noe

 

1. Stjel secret

2. Er det plass til secret? 

Nei->Ødelegg secret. 

Lenke til kommentar

Du kan aldri holde mer enn en av hver secret. Og normalt ikke mer enn 5 secrets av gangen. Det er dog mulig med mer enn 5 men det er etter hva jeg har forstått en glitch/exploit og skal egentlig ikke være mulig.

 

Dersom begge spillere har samme secret (mirror+mirror) så vil kezan ta motstanderens mirror og destruere den. Du vil da se hvilken secret den ødela og motstanderen vet samtidig hvilken secret du har.

 

Dersom begge spillere har samme secret (mirror+mirror) og motstanderen i tillegg har ice block så er det 100% sjanse for at du stjeler ice block. Kezan vil ikke prøve å stjele en secret du allerede har spilt ut med mindre den ikke har noen andre valg.

 

Edit: Dersom Kezan stjeler en secret fra deg så ser du hvilken secret det er når du holder musa over den på motstanderens side også.

Endret av Thor.
Lenke til kommentar

Har igjen neferaian på heroic, får starte på det litt senere. Noen som vet om man hopper helt over onyxia der om man går fra armour til å drepe bossen helt på en turn?

 

Ellers var to av heroic-bossene denne gangen veldig lette, meloriak var et helvete for meg, både kjedelig og vanskelig.

 

AtW

Lenke til kommentar

Er en grei taktikk det ja. Gjorde det samme med Deathlord og KT. Problemet mitt var at begge kopiene av inner fire lå blant de siste fem kortene i decken min så det ble ganske nervepirrende. Spesielt da han klarte å drepe KT med spells og jeg fortsatt gikk flere runder uten å trekke inner fire opp av hatten. Men det gikk.

 

Bare så synd at Blizzard er elendig med rewards når det kommer til HS. En cardback for å knerte 17 bosser på heroic. Kunne de virkelig ikke lagt litt gull/dust i potten?

Lenke til kommentar

Jeg har nettopp startet å spille dette og har fått meg to classes opp til level 10 (mage/druid).

1. Burde jeg levle alle opp til 10 først?

2. Når kan jeg begynne å gjøre disse raidene? (Antar at jeg bør ha alle i 10 først da)

3. Er det nok med basic deck for å klare raidene på normal og heroic?

4. Er det annerledes rewards på normal og heroic?

Lenke til kommentar

1. Ja egentlig, du får både gull og kort av det.

2. Du kan begynne med en gang du har låst det opp med gull eller penger vil jeg tro.

3. På normal skal det jaffal gå greit med basic cards, kan bli litt vanskelig på heroic men går nok det også.

4. Kun på normal du får nye kort som reward.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

1. Ja egentlig, du får både gull og kort av det.

2. Du kan begynne med en gang du har låst det opp med gull eller penger vil jeg tro.

3. På normal skal det jaffal gå greit med basic cards, kan bli litt vanskelig på heroic men går nok det også.

4. Kun på normal du får nye kort som reward.

Takk!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...