Gå til innhold

Hearthstone-diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

hearthstone-heroes-of-warcraft.jpg

 

Dette er Blizzards nye kort spill som er inspirert av Magic: The Gathering. Du kan spille 9 forskjellige raser som alle er tatt fra World of Warcraft ( utenom monk og Deathknight ). Spillet har 300 unike kort hvor du kan lage din egen deck på 30 kort. Hver klasse har også sine egne unike kort.

 

Platform: Windows og Mac, kommer også til iPad en gang etter release.

Rlease: 2013 er alt vi veit, jeg tror og håper i november under Blizzcom.

 

Nyttige linker:

 

Noen Twitch kontoer :

http://www.twitch.tv/nl_kripp

http://www.twitch.tv/reynad27

 

Noen Youtube kanaler:

http://www.youtube.com/user/TotalHalibut

http://www.youtube.com/user/ArtosisTV ( Har en Hearthstone podcast )

 

Norsk Fanside:

http://hearthstone.no/

 

Deck builder:

http://www.wowhead.com/hearthstone/deckbuilder

 

Finnes mange som streamer på Twitch og lager Youtube filmer men ikke vits å ramse alle her.

 

 

Endret av MysticoN
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når jeg spiller andre klasser enn Warlock så er det så ofte at jeg rett og slett blir tom for kort på hånda. Det er så kjekt å ha lifetap når man har igjen 2 mana etter en tur. Det å ta en smell på 2 liv og trekke et kort er som regel alltid verdt det i min erfaring, særlig siden jeg har endel høy-damage charge kort i decken min. Ofte føler jeg at jeg vinner fordi motstanderen rett og slett går tom for muligheter å deale med flommen av minions og minion-killer kort jeg pumper ut.

 

Når det er sagt så liker jeg godt å spille rogue, combo kort er gøy! Hunter er også snasent, men blir nok endel bedre når man har låst opp flere beast kort ettersom de som regel buffer hverandre veldig bra. Shaman er også gøy men har en veldig luck-basert class skill.

Lenke til kommentar

Har installert, men ikke testet enda. Blir vel å fyre opp i kveld.

 

Etter å ha blitt skuffet utallige ganger gjennom årene er jeg generelt skeptisk til de fleste spill før jeg har fått testet de selv. Ihvertfall later jeg som om. ;)

En god regel er at om Peter Molyneux har hatt noe med det å gjøre, eller det er et MMO, så antar jeg at det blir skuffende.

 

Gleder meg til Star Citizen, Planetary Annihilation, Grim Dawn og flere, men tør ikke bli frelst før jeg faktisk spiller de og får bekreftet at det er bra.

Lenke til kommentar

Redigert første post med nytt spm.

 

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1mbffv/can_blizzard_stop_giving_bots_keys/

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1mbe5w/bots_got_all_the_pcgamer_keys_before_the_button/

 

Veldig enkelt for BOTS å få tak i nøkkler for tiden. Hos PCgamer var alle beta nøkklene borte før det var mulig å "konkurere" om de.

 

Blizzard synes at det er bedre å gi hundrevis av nøkkler til BOTS istedenfor å sende de ut via OPT in. Er snakk om penger og markesføring og kun det :(

 

http://www.ebay.com/itm/Hearthstone-Beta-Key-/111168615654?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e22a74e6

 

Ligger mangle nøkkler på Ebay nå, så vist noen er villig til å støtte bots og salg av nøkkler så har dere muligheten til det nå. Koster kun 1200 kr...

Endret av MysticoN
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Håper Blizzard slenger en betanøkkel i min retning. Dog ikke noe jeg kommer til å holde pusten for.

Ignorerte spillet i starten men etter en liten LP så var jeg rimelig hooked. Bare synd at det er tortur å se andre spille spillet siden de gjør lett feil når de kommenterer og spiller samtidig. De som har sett Total Biscuit spille forstår vel hva jeg mener :)

Lenke til kommentar

Joda, TB gjør en del tåpelige feil til tider, men han inser det selv også. Jeg liker TB sine HS videoer best nettopp fordi at han kommenterer så mye. Sett mye Kripp også, men han bygger decket i en fart og spiller kortene så fort at en noob slik som meg ikke får med seg mye. Er ofte at jeg sitter å pauser heletiden får å lese hvilken kort som blir spillt.

Lenke til kommentar

Skal ta en liten titt på Kripp, takk for tipset!
Vel feil gjør vi alle og kan tenke meg at å kommentere på en lærerik måte samt spille et taktisk spill ikke går hand i hand uten lang fartstid. Bare det at man nesten sitter på kanten av stolen og roper ut det åpenbare, og som vanlig gjør han akkurat det jeg tenker/roper bare etter en hvis mengde om å men. Gleder meg som sakt å få tak i spillet å se hvor elendig jeg er :) Akkurat nå sitter man på sidebenken og kjefter ut som om man skulle ha vært Messi selv ^^

Lenke til kommentar

Kripp er ganske dyktig, men han klager som en liten bitch 110% av tiden. Hvis han vinner er han den beste spilleren i verden, men hvis han taper er det fordi motstanderen topdecker hele tiden og han bare trekker dritt.

 

Synes personlig Trump er mer interessant. Jævlig smart fyr, flink og forstår at spillet er basert på RNG.

Lenke til kommentar

Kripp er ganske dyktig, men han klager som en liten bitch 110% av tiden. Hvis han vinner er han den beste spilleren i verden, men hvis han taper er det fordi motstanderen topdecker hele tiden og han bare trekker dritt.

 

Synes personlig Trump er mer interessant. Jævlig smart fyr, flink og forstår at spillet er basert på RNG.

What? Kripp eller Trump? Hallo! Vi ser da selvsagt på itsHafu! :p

 

Men sånn mer seriøst, Kripp og Trump er begge gode. De har bare litt forskjellig tilnærming på ting. Begge er verdt å se på egentlig.

Endret av Cappo
Lenke til kommentar

Er man dum så er man dum, ikke sant? det kripp sier er som oftest ikke tull, han f orteller det som er tingen, det han gjorde galt og ikke...når han taper, så sier han ikke bare "he was better" etc....han forklarer sine forlowers hva han gjorde galt ellelr hva han gjorde galt etce....er en av de største grunnen fordi han har så mange followers.

 

Har følgt mye på trump også, han er god, han var ikke mye kjent før han vant tournament men likevel, han er morsomt og bra å se på. Forhold til kripp så er i mine øyne bedre når det kommer til forklaringing osv... og ikke minst overall gamer.

 

Er ikke noe fan av han, men hører du på han og de guides han gir ut, det er good stuff.

Endret av nagina
Lenke til kommentar

En god regel er at om Peter Molyneux har hatt noe med det å gjøre, eller det er et MMO, så antar jeg at det blir skuffende.

Haha, så altfor sant.

Jeg var en ivrig mtg spiller en gang i tiden - blir spennende å se om hearthstone har nok dybde til å fange meg slik mtg en gang gjorde.

 

Warlock, Paladin og Priest er klassene jeg ser på som mest morro for øyeblikket, har lagd klart et deck til hver av dem som jeg skal prøve meg med så snart jeg får tak i betakey.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...