Gå til innhold

– Raseri senker vinnersjansene (Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Konklusjonen virket litt tynn her. Som artikkelen påpeker vet man jo ikke om det er sutrete spillere som fører til tap, eller om det er tap som fører til sutrete spillere.

 

Jeg merker kjapt at måten jeg spiller på blir dårligere når jeg blir irritert over meg selv og laget mitt. Klart tap fører til sutrete spillere, men om spillerene fokuserte mer på å spille sammen og farme så kan sluttresultatet endre seg drastisk.
Lenke til kommentar

Mener å huske at alle følelsene hadde forskjellig svekkelse statistisk. Tror sinne eller raseri senket yteevnen med 25% (stemmer bra med deres 30% målinger), mens frykt svekker den med hele 50% eller noe. Men ting som lykkefølelse osv, fungerer også mot deg, det beste er å være totalfokusert uten å blande inn følelser. Er litt slik Jedi code tendenser, "there is no emotion, there is peace". ^_^

Lenke til kommentar

 

 

Og ellers er vann vått?

Med mindre det er is eller damp?

Det er fortsatt vått. Hold hånda over kokende vann og den blir våt. Tar du på en isbit kjenner at den er våt. Myth: busted!

Holder du hånda over kokende vann samler vanndampen seg på huden din og blir til flytende vann, som er vått. Kjenner du at isbiten er våt er det fordi den smelter, og det du kjenner er ikke is, men vann.

 

Ikke er det en myte heller.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Og ellers er vann vått?

Med mindre det er is eller damp?

Det er fortsatt vått. Hold hånda over kokende vann og den blir våt. Tar du på en isbit kjenner at den er våt. Myth: busted!

Nei, det som skjer er at vanndampen overfører energi til kjøligere omgivelser (atmosfæren rundt eller hånden) og kondenseres i form av tåke eller dråper på et substrat (f.eks. hud). Det kondenserte vannet virker vått - altså væter en overflate - fordi væske-substratinteraksjonen er sterk og kontaktvinkelen mellom væsken og substratet blir liten slik at vannet "brer seg" over overflaten. Vann i gassform uten mulighet til å gi fra seg energi i form av varme til en overflate kan ikke danne vann(l) og er derfor ikke vått (du kan få ting som en monomolekylær film, men dette er ikke det samme). I is er vannmolekylene bundet opp i gitterstrukturer og er dermed heller ikke tilgjengelig for vann-substrat-interaksjoner annet enn i grenseflaten mellom krystallen og substratet og vann (s) er dermed heller ikke vått. Vann er heller ikke vått i kontakt med hydrofobe overflater - du får bare vanndråper som detter av hvis substratet vippes eller ristes. Vann koordinert til andre atomer kan heller ikke væte noen overflate uten først å tvinges til å gi slipp på det de måtte være koordinert til og deretter gis mulighet til å kondenseres til væske. Dette sier vel seg selv?
Lenke til kommentar

 

 

Jeg sier at dette er mye mer avhengig fra Person og Personlighet.

 

Jeg selv spiller mye mye bedre når jeg er sinna enn når jeg er avslappet eller bare konsentrert.

Hvis jeg er bare irritert spiller jeg ganske så dårlig.

Men det er en forskjell mellom å være irritert en steike forbanna.

Er jeg sint, så øker konsentrasjon kraften min ganske så dramatisk, samt jeg får et mantra hvor jeg da bare må "slå" dem for å gi dem en "lærepenge".

 

Nå er det sjeldent at jeg er sinna i et spill.

Men sinne for meg, øker evnene mine.

 

Men dette er veldig avhengig av type spill.

 

Sinne gjør meg bedre i Action intensive spill, type Skyte, Sloss, Racing og Flysim.

 

Avslappet gjør meg bedre i Strategi spill.

Mens Konsentrert gjør meg bedre i puzzle / bullet hell / trackmania (trackmania er unntak fra racing).

 

Generell irritasjon gjør meg dårligere på all.

Og av og till baller irritasjonen opp og da må man bare ta en "pause", for å få vekk irritasjonen.

man blir gjerne frustrert fordi du konstant klarer å trykke noe feil, som gjør at du spiller litt feil, kombinert folk som reagerer og lurer på hva er det du gjør, og da baller det seg bare.

Men blir jeg da sint mens det holder på, har sinne en tendens til å rette opp i alle feila irritasjonen forutsaket.

 

FOR MIN DEL.

 

Men igjen, dette er veldig avhengig av person.

 

Ellers personlig har jeg en nytelse av å være totalt useriøs og bare trolle. Litt for å få de jeg spiller mot til å bli irritert selv slik at de da spiller dårligere.

Samt lage noe interresange chat history som vil ligge godt i Epic-Moment minneboka.

 

"Håper FRP sender deg tilbake" - Sålangt mitt favoritt quote, når jeg begynte å trolle dem om Koranen. lol.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Det er fortsatt vått. Hold hånda over kokende vann og den blir våt. Tar du på en isbit kjenner at den er våt. Myth: busted!

 

Hverken damp eller isbiter er vått. Når du tar på en isbit kjenner du at det blir vått fordi varmen fra hånden din smelter isen så den blir flytende. Det er ikke damp som gjør hånden din våt, men det at dampen kondenserer på huden din, dvs at den går fra gassform til flytende form. Fysikk har ingenting med myter å gjøre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...