Gå til innhold

Grand Theft Auto V: Forhåndsbestilling og leveringstidspunkt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

No whine, men er det noe som burde fungere i helgene like godt som på hverdagene så er det postvesenet. Mener selvfølgelig generelt sett, uavhengig av om jeg har bestilt noe på nett eller ikke. I mitt tilfelle så har ikke sporingen oppdatert seg i løpet av helgen noe som jeg tolker dithen at det ikke jobbes i helgene. pakken blir dog sendt fra Sverige med Bring.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ordre under behandling

 

 

 

 

 

Just murder me, guys. Just do it. Kan ikke dra tidlig på release datoen heller, jobb fra 8-16. Må ha spillet mandag, derfor jeg bestilte i fuckings juni! Og folk får det i dag. Hatt nok! AAAH!

 

 

Du kan kjøpe spillet hos Elkjøp ved å bruke Collect@Store. Da blir spillet lagt til side i 24 timer fra du får bekreftelse på e-post/SMS. Så fremt de lar deg kjøpe produktet med Collect@Store. Jeg har gjort det flere ganger og det har fungert veldig bra.

Lenke til kommentar

Relevant spørsmål som noen mer erfarne 360-gamere enn meg kanskje kan svare på:

Kan jeg tørre å håpe på en verdikode på 1 måned med Gold i esken, eller burde jeg kjøpe meg en måned Gold i morgen? Mener å ha fått verdikupong på Gold i noen av spillene jeg har kjøpt tidligere, men er så sjeldent jeg kjøper spill at jeg ikke husker sist.

Har ryddet harddisken i Xboxen i dag, gjør alt for å minske tidsrommet mellom da spillet dunker ned i postkassen til jeg sitter der med kontrolleren i hånden ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...