Gå til innhold

Sniktitt: Samsung 9 serie Plus


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Noen som vet når 15¨ versjonen kommer?

 

Er det i det hele tatt planlagt noen 15" versjon? Har inntrykk av at alle ultraportable på død og liv skal ha 11" og 13" skjerm. Helt ok når en sitter på flyet, i eller på vei til møter, men som et arbeidsverktøy hadde det vært veldig kjekt med 2 ekstra tommer.

 

Markedet for ultraportable 15" maskiner synes nærmest å være ikke-eksisterende.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Kjøpte Ivy Bridge utgaven til 7000 kroner, så får meg virker dette som usannsynlig dårlig verdi for pengene. Greit nok at Haswell-oppgraderingen gir timer ekstra batteritid, men skjermen var himmelsk allerede i forrige variant med 1080p og bra panel. Liker fremdeles ikke pekeflate uten knapper, fordi de er uegnet til spill og andre applikasjoner som krever en kombinasjon av hyppig klikking og bevegelse av mus.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det ekstreme gjennskinnet er forøvrig synlig på alle bildene av maskinen. Begynner å bli mer og mer usikker på om touch (med påfølgende glassflate) er veien å gå for bærbare pcer. Når de nye styreflatene med høyere nøyaktighet kommer i løpet av høsten/neste år kan det godt hende at dette er en vel så godt alternativ til touchskjerm.

Lenke til kommentar

11 tommer som noen nevner, eller er det 10,1 (eller er 10,1 et annet lengde x bredde forhold?), det kunne jeg likt.

 

Da blir ting som tekst i menyer og slikt enda mindre. :green:

 

Nå bør programvare- og OS-produsenten for alvor ta tak i dette. Eller dere får skrive guide om hvordan man kan leve med småskjermene i vår herlige tidsalder hvor man får flere og flere deiligere pixler.

 

Forstørrelsesglass (virtuellt), finnes det (for jeg har aldri brukt noen sånne funksjonshemmede funksjoner), men nå ser det ut til at vi "vanlige" folk blir trengende?

 

Også lurer jeg på om spesifikasjonene må ned, eller at man taper mye batteritid på å gå ned et par-tre tommer i skjermstørrelse?

 

SMÅTT ER GODT !

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...