Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan fungerer egentlig one night stands på byen?


Anbefalte innlegg

Jeg er i midten av tjueårene, men dette er et tema som har gått meg hus forbi da jeg ikke akkurat er den som er på byen mest (og det kommer sikkert ikke til å endre seg med det første tbh.). Jeg forventer ikke at det er en bestem oppskrift alle følger, men det finnes vel noen typiske trekk som går igjen.

 

Spesielt da et par spesifike ting som jeg lurer på: Hvor mye snakking og flørting er vanlig før man bestemmer seg for å ta en tur hjem? Hvor sent på kvelden er det vanlig at man gjør det? Hvor ofte har gjennomsnittlige single folk seg, helt ærlig?



Anonymous poster hash: d1f59...16f
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

if {quality_man -2 > quality_woman} and {woman_horny=true}

initiate_mode(mating);

 

Kvinner bruker bare (av og til) litt lengre tid på å bedømme mennene når det kommer til ONS.

 

Menn som lurer kvinner som ikke tror at de skal ha ONS må beregne å bruke noen kvarter eller et par timer på å danse, drikke og flørte

 

inb4 folk som ikke forstår at dette er 50% spøk.

Endret av Red Frostraven
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Som du nevner er det ingen konkret oppskrift, da alle er forskjellige. Men kan si hva som fungerer for meg.

 

For å svare kort på spørsmålene dine: Jeg snakker å flørter veldig lite om jeg er ute etter ONS. Kan gjøre det med en gang jeg kommer på klubben, eller litt før det stenger. Spiller ingen rolle for meg "when i make my move". Har meg ~2 ganger i mnd.

 

Litt mer utfyllende om hva som funker for meg:

 

Når jeg først har satt meg som "mål" å ha meg stikker jeg vanligvis ut på dansegulvet, som oftest med noen venner, så jeg ikke står helt alene til å begynne med. Står å danser litt med venner først og ser etter noen som er tiltrekkende, rent fysisk. Har forøvrig ganske høy standard da jeg på ingen måte MÅ ha sex. Men finner jeg ei likesinnet jente (altså ei som vil ha sex), og jeg føler for å ha sex, ja da har jeg sex! Enkelt å greit.

 

Men back on track. Starter som sagt på dansegulvet, og når jeg ser ei som er tiltrekkende nok prøver jeg først å få øyekontakt. Om hun holder kontakten når den er oppnådd vet jeg at jeg kan gå litt videre. Tar da gjerne tak i armen hennes å drar henne bort til meg. Da fatter hun enten ganske fort at jeg vil danse med henne, eller så sier jeg "dans med meg" til henne. Sørger for at dansen blir intim, det er viktig! Om hun ikke vil prøver jeg med en annen jente jeg finner tiltrekkende.

 

Man må tåle et nei om man skal gjøre sånn som dette. Just sayin'.

 

Når jeg er kommet så langt at vi står å gnur på hverandre er det på tide å klå litt. Starter med rumpa. Det er ganske uskyldig, men jeg finner fort ut om jeg kan klå ander steder. Er det uaktuelt med litt beføling på rumpa skal man naturlig nok ikke prøve ikke beføle andre steder. Men går det fint med rumpa fortsetter jeg forsiktig videre. Sørger for å tease litt.

 

Når jeg har befølt både tits og det som ellers er å beføle, og det har gått uten innvendinger går jeg for et kyss. Bemerk at jeg fortsatt har sagt fint lite, om jeg i det hele tatt har sagt noe. Om kyssinga går sørger jeg for bevege oss til et hjørne på dansegulvet. Fortsetter å kline og tafse litt, før jeg eksempelvis sier noe sånt som "Du blir med meg hjem". Jeg stiller ikke spørsmålet "Vil du bli med meg hjem", da det ikke er noe spørsmål. Hun skal! (Så klart kan hun si nei, og da respekterer jeg selvfølgelig det. Men kan helt ærlig si at jeg vanligvis får et ja!)

 

Det er det som funker for meg, det blir pels på knaggen og ikke noe mer. Akkurat som jeg ønsker :)

 

FOR DEN SOM IKKE GIDDER LESE HELE GREIA, HERE IS THE SHORT VERSION: Dans - finn ei som er tiltrekkende - øyekontakt - sørg for intim dansing - rumpa - tafs videre - kyss - klin i et hjørne - "Du blir med meg hjem" - plog - få hun hjem når det er ønskelig.

 

Protips:

- Er ikke for dritings.

- Tåler et nei.

- Om du er veldig selvsikker, prøv deg på den hotteste jenta på dansegulvet. Det er nullstress. Får du et nei, får du et nei. Men er dere på samme bølgelenge trenger ikke du være noen gresk gud for å få deg noe. Trust me! Funker ikke om du ikke er selvsikker, de merker det.

- Ingen drinks er nødvendig, det er bare tull at man skal spandere drinks. Med mindre hun spanderer først da. Er lov å gjengjelde en hyggelig gest. Uansett så blir drinks sjelden noe av, da jeg som sagt prater veldig lite før vi går til sengs. Veksler selvsagt noen ord på vei hjem og slikt da. Navn og slikt er kjekt å ha. Adde på facebook så man kan ta en runde igjen senere er helt greit :)

- Greit å ha en grense på personligheten også. Er hun helt ute på vidda er det helt ok å stå over! Ingen ønsker noe drama. Som sagt, man må finne henne tiltrekkende, og personligheten har da mye å si.

- Ikke sikle etter jenta, men vær likevel vær klar på hva du ønsker!

 

Litt addon info til den som tenker at jeg er en jævla douchebag nå. Jeg vil si at jeg ikke er det. De jeg har ONS med er som regel kun ute etter de samme selv. Jeg er alltid hyggelig og sørger såklart for at hennes ønsker oppfylles også. Er ikke bare jeg som skal ha sex, det er veldig viktig å huske. Eller så er jeg ikke typen som puler rundt i hytt å gevær. Har som nevt sex ca 2 ganger i mnd. Og det er ikke ofte det er med ei ny jente. Når jeg ellers er på byen, og prøver å finne en jente jeg faktisk kan slå meg ned med. Da er personligheten viktigst! Så dont judge, litt derfor jeg skriver som anonym også :)



Anonymous poster hash: 5ad4a...eba
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Så tungvindt du gjør det. Jeg tar like greit noen dansebevegelser som de andre sliter å henge med på. Så kommer det flere damer og viser interesse men jeg gir en god faen og ignorerer de.

 

Jeg som gjør det tungvindt? Foresten jævlig bra fremgangsmåte du har. Blir vel mye ONS på den måten der kan jeg tenke meg. TS spør hvordan det fungerer, og jeg svarer med å komme med akkurat det som fungerer for meg. Så kommer du med noe piss om å ignorere? Har du ikke noe konstruktivt å tilføye kan du holde kjeft.

 

Fra jeg går ut på dansegulvet å til jeg er på vei ut døra trenger det ikke ta mer enn 3 minutter (kan ta lengre tid så klart, kommer an på hvor lysten jenta egentlig er). Synes det er helt greit å invistere 3 minutter om jeg virkelig ønsker å få meg noe.

 

- Anonym post #8

 

Anonymous poster hash: 5ad4a...eba

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Poenget mitt var at du gikk tungvindt frem. "Når jeg først har satt meg som "mål" å ha meg stikker jeg vanligvis ut på dansegulvet, som oftest med noen venner, så jeg ikke står helt alene til å begynne med. Står å danser litt med venner først og ser etter noen som er tiltrekkende, rent fysisk.

 

Jeg er stygg, feit og skallet, men på dansegulvet kommer det damer nesten umiddelbart. Ignoreringen var ikke en teknikk, men at jeg rett og slett ikke var interessert der og da.

 

Det er veldig lavt nivå på dansingen på byen i Norge. Det skal lite innsats til for å greie å skille seg positivt ut og det er ingen grunn til å stå der og gjemme seg blant noen venner. Vær den første ut på gulvet og la alle se deg.

Lenke til kommentar

Poenget mitt var at du gikk tungvindt frem. "Når jeg først har satt meg som "mål" å ha meg stikker jeg vanligvis ut på dansegulvet, som oftest med noen venner, så jeg ikke står helt alene til å begynne med. Står å danser litt med venner først og ser etter noen som er tiltrekkende, rent fysisk.

 

Jeg er stygg, feit og skallet, men på dansegulvet kommer det damer nesten umiddelbart. Ignoreringen var ikke en teknikk, men at jeg rett og slett ikke var interessert der og da.

 

Det er veldig lavt nivå på dansingen på byen i Norge. Det skal lite innsats til for å greie å skille seg positivt ut og det er ingen grunn til å stå der og gjemme seg blant noen venner. Vær den første ut på gulvet og la alle se deg.

 

Føler ikke at 3 minutter er tungvindt i det heletatt. Skjønner jo at å skille seg ut positivt på dansgulvet fungerer. Sa heller ikke noe på det. Men jeg trenger ikke skille meg ut, klarer det helt fint uten noen overdrevne hopp å sprett.

 

Det viktigste er at jeg hovedsaklig er der for å ha det gøy. Derfor danser jeg også med venner på dansegulvet først. Jo flere jo bedre sier jeg, i alle fall på dansegulvet. Viser det til dama jeg velger også (vet det høres ille ut når jeg sier det sånn men). At jeg vil ha det gøy, og om det virker som hun er gira tar jeg det videre fra gøy til senga! Jeg sørger for at dama ikke føler seg alt for spesiell. Altså at om hun ikke vil kan jeg heller ha det gøy med noen andre. Som jeg nevnte i førstepost er det viktig og ikke sikle for mye.

 

Anonymous poster hash: 5ad4a...eba

Lenke til kommentar

 

Hvilke nettsider? Hvordan går du fram?

 

Del din visdom. For helvete.

Jeg har en 3-4-5... la oss kalle det venninner som jeg treffer sosialt og for sex. Ikke alle holder til i samme landsdel som meg. Forholdene oss i mellom er avklart, vennskap og sex. Det betyr at vi ikke nødvendighvis alltid har sex når vi treffes. Jentene har forskjellig filosofi rundt det, ingen av forholdene er like. Et par av dem vil helst ikke vite om de andre (selv om de vet at jeg treffer andre, ei jente driter i de andre og ei tredje synes det er kult at jeg treffer andre. Sistnevnte er ei helt spesiell venninne som jeg har kjent i mange år. Noen kommer og noen går ut av "avtalen" med ugjevne mellomrom. I perioder gidder jeg ikke så mye, så da surfer jeg på de som er i boks eller ganske enkelt ikke bryr meg om sex, andre perioder jakter jeg litt og "fyller på stallen".

Vel, jeg er en grei kar, normalt utseende, bryr meg om hvordan sexen er, må jo prøve å imponere litt da :) Jeg er stort sett ærlig om at jeg ikke er ute etter et forhold, men deler mye av meg selv. Er kompis og stiller opp om det trengs og får også andre ting enn sex igjen. Blir invitert på middager, fester, sågar middag med familie til stede, ei kommer gjerne på besøk og fikser mat (noe jeg setter stor pris på).

Jeg er tålmodig, men gidder ikke stresse. Føler jeg at en greie ikke blir noe av forfølger jeg det ikke. Jeg TRENGER ikke score full pott alltid, det blir som det blir. :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...