Gå til innhold

God gaming pc?


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg skal få ny pc og tenkte å få en fra 0 til 13.000 kr. Jeg har sett litt på en Kompett Gamer Premium - i40, men finnes det noe bedre? Jeg har tenkt til å bruke maks 16.000 kr med skjerm, mus, tastatur, musematte, høyttaler og headset. Jeg kan også lage pc, men jeg aner ikke hvilke deler jeg trenger eller om alle delene passer sammen :) Jeg må helst kunne kjøre de råeste spillene på Maximum grafikk :D Takk for svar:)

Endret av MohWarfighter
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har også tenkt å skaffe meg en ny PC men i jungelen av PC komponenter og usikkerhet tør jeg rett og slett ikke bruke 10-12 000,- på en PC uten å vite om den er ok. Jeg kunne muligens bygget min egen PC men jeg frykter at jeg ville ødelagt noe i monteringsprosessen eller at et komponent er defekt og jeg ikke klarer å finne ut hvilket slik at jeg kan bruke garantien. En kamerat av meg gjorde det for en god del år siden og han hadde kun problemer med datamaskinen sin.

 

Jeg har sett på komplett sine premium PC`er til rund 10-12 000,- men jeg har ingen mulighet til å vite om komponentene brukt der er bra eller totalt udatert. Jeg burde lest meg opp på det mer men det er så sinnsykt mye å lese og jeg skjønner fint lite av det. Ikke har jeg en kamerat som har peiling på datamaskiner heller så da tør jeg ikke handle.

 

Disse Komplett PC`ene i premium registeret. Er de verd pengene? Er komponentene nogenlunde ok? Og hvor stor forskjell er det mellom Intel i5 og i7?

 

Trond

Lenke til kommentar

 

Disse Komplett PC`ene i premium registeret. Er de verd pengene? Er komponentene nogenlunde ok? Og hvor stor forskjell er det mellom Intel i5 og i7?

 

Trond

 

Det er veldig lite forskjell på i5 og i7 i spill.

 

Det som gjør at komplett-pcene er verdt det er at man har 3 års garanti, og slipper noe som helst pes rundt montering. Garantien og merkevarenavnet gir også høyere pris på bruktmarkedet.

 

Har sett på komplett-pcene i det prissjiket og ja det er siste generasjons komponenter.

 

Røffly ser det ut som du betaler noe slikt som 1500 kr for montering og garanti på de som koster 10000 - dette kan du jo lett sjekke. Jeg synes det er billig. Den viktigste grunnen til at jeg nettopp har bestilt pc i deler, er at da kan jeg få alt akkurat slik jeg vil ha det.

 

Edit: Nå har jeg sjekka gaming-pcen komplett har til 8500 og på prisjakt koster de samme komponentene 7760 kr, spredt utover mange nettbutikker. 750 kr for montering og 3 års garanti er VELDIG billig. Jeg tror også den pc-en, med den prosessoren og det skjermkortet, gir et bra forhold iform av ytelse per krone.

Endret av arehb
Lenke til kommentar

Tusen takk for et godt svar, det har jeg leter etter en stund.

 

Er det slik at den pc'en til 8500 er et bedre kjøp enn den til nesten 12 000,-? At jeg får mer for pengene? Og er den bra nok til å kjøre de beste spillene?

 

Mvh

Trond

Du får betydelig mer PC per krone brukt ja.

Den er god nok til å kjøre de nyeste spillene, og vil nok være det i halvannet til to år akkurat som den andre, men jeg er ikke sikker på hva du mener med "de beste spillene."

 

Forskjellen er kvaliteten på strømforsyningen, hovedkort, kjøling, og kapasitet på strømforsyning og lagring. Skjermkortet er litt bedre og prosessoren er litt bedre, men det er ingen enorme forskjeller til tross for høyere modellnummer.

Lenke til kommentar

Det var vel en litt vag beskrivelse når jeg sa de beste spillene. Det Jeg er ute etter er en pc som kan spille de mest krevende spillene per dags dato på høyeste grafikk nivå. Som crysis 3 og det kommende Battlefield 4. Jeg vil jo helst ikke måtte bytte ut maskinen de påfølgende årene så om den holder en stund er det fint

 

Jeg er bekymret for å "kun" bruke 8500 på pc, om den virkelig strekker til. Har liksom alltid trodd at man må opp i 13-15000,- for å få en bra nok pc. Samtidig er det veldig mye penger å bruke på noe en ikke aner hva er;-). Uff, vanskelig dette...

Lenke til kommentar

Hvis det er Gamer Mini i30 du snakker om har jeg laget et tilsvarende oppsett her. Her får du dobbelt så stor harddisk, mye bedre strømforsyning, et skjermkort som er mye stillere og som kjøler mye bedre, og til slutt overklokkbar prosessor. Alt dette til en lavere pris. Jeg hadde ikke vært i tvil om hvilket oppsett jeg ville gått for hvis selvbygg er aktuelt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...