Gå til innhold

Gode treningsområder i Oslo?


Anbefalte innlegg

Jeg er veldig glad i utetrening, spesielt løping i bratte trapper.



Jeg skal snart flytte til Oslo, og kan bare si med en gang at jeg absolutt ikke er kjent der i det hele tatt. Så jeg lurer på om det er noen som vet om noen bra treningsområder for løping/jogging der? Helst nærme sentrum/Majorstua. Har også litt angst for å ta trikk og t-bane, jeg har nemlig aldri gjort det alene før, så helst steder det er greit å komme seg til ved å gå eller sykle Happy.gif



Glad i å gå turer i skog og mark og fjelltopper også - hvor er det best å være?



Også lurer jeg på om det kan være litt skummelt å trene ute om kveldene? Kanskje det er best å prioritere utetrening på dagtid?



Happy.gif


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er bra du prioriterer trening utenfor studio. Jeg er så lei av kvinner som tar opp plass på treningssenterene og skal gjennom en rekke populistiske idiotøvelser på alt for mange repitisjoner og serier og sprer svette fra rygg og lår da de bare har på seg bh og tettsittende shorts, så klapp på skuldra fra meg. Nei, du behøver ikke prioritere utetrening på dagtid, med mindre du sliter med å sove timer etterpå. det er trygt å trene ute, så lenge du faktisk trener og blir svett og rød, da et fåtall menn tenner på noe sånt eller gidder å krefter på å ta igjen de i farta. Du kan trene hvor som helst når du er ute.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Oslo er fullt av treningsområder som burde egne seg for deg. Byen er ikke større enn at det stort sett går greit å komme seg frem på sykkel, men t-banen kan anbefales for å komme fortere frem. Det antakelig mest brukte stedet å løpe er ved Sognsvann. Her finner du både grusveier og stier som er fine å løpe på. Andre steder som kan anbefales inkluderer Østmarka, Lillomarka, ved Bogstadvannet, Bærumsmarka f.eks. med utgangspunkt i Fossumbanen. Det er med andre ord ikke mangel på muligheter. Flere av stedene er det lysløype slik at du kan løpe på kvelden uten å trenge lykt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...