Gå til innhold

Utelukker ikke Star Citizen til konsoll (PS4, Windows, XOne)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer masse info i kveld og en del videoer av hangar modulen. selve nedlastningen og pre-alpha testen starter torsdag 29.08. Gleder meg til å teste den ut. Angrer ikke på at jeg backet dem i fjor.

 

Ifølge en gameplay programmerer hos CIG har de allerede oppgradert til den nyeste CRYENGINE som Crytek annonserte den 21.08 : http://crytek.com/news/crytek-announces-the-arrival-of-the-new-cryengine

 

https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/comment/634626/#Comment_634626

Endret av lavizh
Lenke til kommentar

Så vinklingen på artikkelen er at den kanskje kommer på konsoller? Og så nevnes ikke i det hele tatt at ingen AAA-spill i histoiren tidligere har lansert en så tidlig del av spillet (hangar-modulen)? LOL!

Snakk om å ikke forstå Star Citizen ... Det er typisk Gamer.no å bry seg mest om konsoller og konsoll-spill. Gamer.no står også i fare for å bli enda en av de mange norske nettaviser som vil gå inn i spillhistorien for å ikke forstå hva som skjer med Star Citizen-prosjektet. Det vises tydelig ved at dette er den første artikkelen om spillet siden 20. november i fjor(!) ... Det er en mengde vinklinger å ta av hvis man vil skrive om dette og så fokuserer man altså på mulighet for konsollversjon, som er en parentes ...

Endret av Prognatus
Lenke til kommentar

Håper de fokuserer på å få ut spillet -skikkelig- på PC først, og deretter ser på mulighetene for eventuelt andre platformer.

 

Sånn de har sagt det no, så kommer de overhodet ikke til å komme ut på nåværende konsoller, da de ikke kan måle seg. CR er en stor PC-entusiast, og ønsker spiller til å kreve litt av maskinen også (mid-high range).

Det skal se bra ut, selv om grafikken ikke er største prioritering, og gryengine er jo også kjent for dette så.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Husk det er ikke for sent å bli backer av spillet, det er 35,999 Alpha slots ledig:

https://robertsspaceindustries.com/

 

 

Bare 3.678 ledige slots nå, i dag. :)

 

 

Kommer aldri til å havne på konsoll. Alt for avansert og krevende. Plus er vel ikke noe særlig marked for space sim på konsoll.

Trenger jo joystick + rudder + throttle og track ir / oculus rift for å nyte dette skikkelig.

 

Den viktigste grunnen til at det ikke kommer til konsoller er at firmaene bak (Sony og Microsoft) har en lukket salgsprofil. F.eks. krever de at spillselskapene distribuerer spillene kun gjennom salgsportalene til Sony og Microsoft, og de tar veldig mye provisjon av hvert salg.

 

Men det er også riktig at konsoller ikke har de kreftene som skal til for å kjøre Star Citizen.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...