Gå til innhold

Canal Digital "oppgraderer" med lavere hastighet og høyere priser?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

http://pastebin.com/PtYDmRX4

 

Det står feil i artikkelen til HW.no. Man får IKKE gratis dekoder om en har Bredbånd50 eller Bredbånd100.

For borettslag kan det være at man får den gratis. Mener vårt borettslag vil få den gratis. Vi er 189 leiligheter, men er medlem av ett antenne lag som utgjør ca 600 leiligheter. Vil tro CD tjener en del på å holde antenne laget fornøyd.
Lenke til kommentar

Helt på trynet dette her. Har super70, og det var aldri noe kampanjeprodukt. Går det ikke å hente opp gamle utgaver av en nettside for å bevise at det ikke var det?

 

Men nå må jeg altså uansett betale mer om jeg vil ha en kurant hastighet, som i tillegg er tregere enn før. En hastighet de i tillegg begrenser bruken av med å nekte meg i å streame i full kvalitet fra f.eks netflix.

 

Hva om alle kunder finne noe lovlig å laste ned, gang på gang, samtidig. Mon tro hvor lenge nettet deres klarer det?

Lenke til kommentar

For borettslag kan det være at man får den gratis. Mener vårt borettslag vil få den gratis. Vi er 189 leiligheter, men er medlem av ett antenne lag som utgjør ca 600 leiligheter. Vil tro CD tjener en del på å holde antenne laget fornøyd.

Mulig det avhenger av hva slags avtale borettslag har også. Jeg har kun UGMI ("Utvidet Grunnpakke med Internett ").

Lenke til kommentar

Går det ikke å hente opp gamle utgaver av en nettside for å bevise at det ikke var det?

https://kabel.canaldigital.no/Om-Canal-Digital/Pressemeldinger/Canal-Digital-Kabel-TV-oppgraderer/

 

 

 

Canal Digital oppgraderer nettet og lanserer nye internettprodukter

 

(Fornebu, 20. desember 2011). Canal Digital Kabel-TV har gjennom november gjennomført en omfattende oppgradering av TV- og bredbåndsnettet. Oppgraderingen sørger for at våre kunder er godt rustet for dagens og fremtidens produkter og tjenester. Blant annet legger vi til rette for et bredere og mer fleksibelt kanalutvalg. I tillegg vil kundene få tilbud om høyere bredbåndshastigheter til en gunstig pris allerede i desember. Oppgraderingen har dessverre ført til lange ventetider på kundeservice, og vi beklager implikasjonene dette har ført til hos kundene våre.

 

Gjennom en omfattende oppgradering av tv- og bredbåndsnettet tar Canal Digital Kabel nå en rekke grep for å ruste kundene våre for fremtiden, og samtidig legge til rette for å møte de ønsker og krav kundene har i dag. Vi forbereder blant annet for et bredere og mer fleksibelt kanalutvalg, og starter med å gjøre 3D kanalen High TV tilgjengelig for våre kunder 30. november.

 

I forbindelse med oppgraderingen vil også de som i dag har en HD PVR dekoder fra Sagem få en programvareoppdatering som gir enklere og mer brukervennlige menyer, og samtidig mulighet til å leie film via Canal Digital GO.

 

Oppgraderingen har dessverre ført til lengre ventetider på kundeservice. Vi har imidlertid underveis jobbet for å øke ressursene så langt vi kan, inkludert opplæring av nye konsulenter og utvidet svartid på Facebook, Vi ser nå at vi beveger oss mot en normaltilstand, men vil fortsette å holde et høyt servicenivå også inn i juleferien.

 

Høyere hastigheter på internett

 

 

Canal Digital ruster samtidig opp bredbåndstilbudet. På få år har antall elektroniske enheter som knyttes opp mot bredbåndsnettet i husstanden blitt mangedoblet. Samtidig øker tilbudet av tjenester. Et godt eksempel er vår nye filmlei¬etjeneste, som er tilgjengelig på PC, Mac eller på tv via HD PVR-dekoderen. Økt tjenestetilbud, kombi¬nert med at stadig flere enheter tilknyttes ett og samme bred¬båndsabonnement, gir økt behov for høyere bredbåndshastigheter. Vi vil derfor i første omgang justere opp hastigheten på eksiterende abonnement, samtidig som vi lanserer et nytt produkt tilpasset storfamiliens totale nettbruk.

 

Produktet Super 70 (Mbps 70/10) blir tilgjengelig i desember og er et prisgunstig produkt som koster 499 per måned.

 

- Canal Digital Kabel lytter til undersøkelsen som sier at over halvparten av Norges befolkning har behov for nettopp høyere hastigheter. Vi vil derfor følge opp justeringen vi nå gjennomfører, og Super 70, med å tilpasse vår portefølje av bredbåndsprodukter første halvår 2012. Her vil stikkordet være et mer oversiktelig produktspekter og høyere hastigheter til rimelige priser, sier Catharina Kokkim, Informasjonssjef i Canal Digital Kabel-TV.

ADB dekoder

 

 

Canal Digital Kabel lanserte 12. oktober sin nye dekoder fra ADB, og har fått både gode kritikker og gode tilbakemeldinger fra kundene. Nå kan vi også bekrefte at det vil komme en programvareoppdatering planlagt i Q1 som gir kundene Dual Recording (2 opptak), og videre tilgang til WIMP direkte på HD-PVR dekoderen. Samtidig vil det også komme oppdateringer på kjente feil som er kartlagt i dag.

 

Mulig det avhenger av hva slags avtale borettslag har også. Jeg har kun UGMI ("Utvidet Grunnpakke med Internett ").[/size]

Vi har Komplett. Endret av Crowly
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg hadde også 70 mbit/s abonnementet og reagerte sterkt på dette. Jeg har imidlertid alltid hatt lyst på 100 mbit/s abonnementet men det har vært alt for dyrt så jeg ble likevel fornøyd. Jeg er også fiberkunde noe som gjør at jeg nå måler ~100/100 symmetrisk på linjen. Har alltid fått hastigheten jeg betaler for så lenge jeg tester mott vettuge servere.

 

Hadde jeg kun fått 10 mbit/s upload og ingen økning også der ved å gå fra 70 til 100 slik som fiberkundene får hadde jeg imidlertid vært langt mer negativ.

Endret av marsboer
Lenke til kommentar

Om dere mener produktet blir for dyrt så bytt til en annen leverandør, det er slik fri konkurranse fungerer. Money Talks

 

Hvis det alltid har vært så enkelt du :)

Borettslag jeg bor er det altså styret som avgjør hvilke avtaler vi går inn for - som man kan ta opp på generalforsamling 1 gang i året. Nå er det ikke lenge siden det ble lagt fiber her (ikke inn i hus, men rett utenfor) - jeg foreslo at man skulle bruke en uavhengig leverandør, slik at ingen spesifikk ISP kunne sitte med kortene, men neida - styret lot CD legge fiberen og dermed er det de som eier den - da er man vel litt låst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

styret lot CD legge fiberen og dermed er det de som eier den - da er man vel litt låst.

I vårt borettslag så er det vi som eier selvet nettet i blokkene. CD holder på å oppgradere nettet til fiber, men vi eier fremdeles vårt nett, det er ett eierskap vi ikke gir fra oss. Så vi står fritt til å bytte leverandør, men ny leverandør må trolig legge egne kabler først.

Du bør sjekke om dere har gitt fra dere eierskapet til nettet i blokkene til CD eller om det fremdeles er deres.

Lenke til kommentar

Jeg har/hadde Super70 abonnementet i dag, som er 70/10 Mbit linje.

 

Synes vel som mange andre det er litt betenkelig at de setter ned hastigheten min og at jeg likevel må betale samme pris.

 

Nå kan det riktignok hende at jeg velger å gå opp til 100 Mbit linjen.

 

Men det slår meg at dette er gjort med vilje, de gir de som har 70 Mbit i dag valget mellom å gå ned til 50 Mbit til samme pris, eller opp till 100 kr ekstra.

 

Psykologisk er det nok en del som vil velge 100 mbit oppgradering, og dette vet Canal Digital.

Endret av Commodore_64
Lenke til kommentar

Men det slår meg at dette er gjort med vilje, de gir de som har 70 Mbit i dag valget mellom å gå ned til 50 Mbit til samme pris, eller opp till 100 kr ekstra.

Det er ikke samme pris, så lenge vi skal være nøyaktig. Man kan gå ned til 50 og betale litt mer, eller gå opp til 100 og betale en del mer. Hvor stor differansen er, er nok avhengig av avtalen man har.

 

De skal få pluss i boka for de som ønsker 100 Mbit, for den har blitt en god del billigere. Lå vel på 899,- tidligere.

Lenke til kommentar

Etter mye frem og tilbake der de påstår at Super70 kun var en kampanje, skrev jeg følgende:

 

 

 

Faktum er og blir at jeg må betale 50.- mer for en linje som er 35% tregere.

At Super70 bare var en kampanje er en løgn. Jeg synes dere tøyer strikken litt vel langt nå .. først lover dere oppgraderte hastigheter, når realiteten er en helt annen. Så tyr dere til løgn for å bortforklare dere.

Jeg har klippet ut noen linjer fra pressemeldingen dere kom med 20.12.2011;

“Canal Digital ruster samtidig opp bredbåndstilbudet. På få år har antall elektroniske enheter som knyttes opp mot bredbåndsnettet i husstanden blitt mangedoblet. Samtidig øker tilbudet av tjenester. Et godt eksempel er vår nye filmlei¬etjeneste, som er tilgjengelig på PC, Mac eller på tv via HD PVR-dekoderen. Økt tjenestetilbud, kombi¬nert med at stadig flere enheter tilknyttes ett og samme bred¬båndsabonnement, gir økt behov for høyere bredbåndshastigheter. Vi vil derfor i første omgang justere opp hastigheten på eksiterende abonnement, samtidig som vi lanserer et nytt produkt tilpasset storfamiliens totale nettbruk.

Produktet Super 70 (Mbps 70/10) blir tilgjengelig i desember og er et prisgunstig produkt som koster 499 per måned.”

Ref: https://kabel.canaldigital.no/Om-Canal-Digital/Pressemeldinger/Canal-Digital-Kabel-TV-oppgraderer/

Hvor står det at Super70 kun er et kampanjeprodukt?

Dere har hatt produktet for salg i langt over et år. Tør jeg spørre hva deres definisjon på ordet “kampanje” er?

 

 

 

Hvorpå jeg jeg får svaret:

 

 

 

 

Hei,
Takk for din henvendelse
Angående bredbånd.
Vi har sett igjennom vår logg og det ser ut til at vi har gitt deg all svar vi kan på din henvendelse.
Dersom du har andre spørsmål eller noe er uoppklart er du velkommen til å ta kontakt med oss på 06090 så vi kan hjelpe deg videre.
Fin dag ønskes.

 

 

Jeg registrerer også at Dagbladet har tatt opp saken, uten at de viker så mye som en millimeter.

Det kan se ut som om vi blir nødt til å ta frem tunge skyts i denne saken...

Lenke til kommentar

Hadde jo vært veldig fint om CD faktisk hadde klart å levere den hastigheten de reklamerer med.

I dette tilfellet hadde jeg 70/10 før, hvor jeg betalte 349 i måneden, og har nå blitt "tvunget" over på 100/10 for en høyere pris.

Min gamle nett-linje ytet ifølge diverse speed-tests varierende mellom 60-75 mbit.

 

De fleste vil i dette tilfelle forvente att nettlinjen blir raskere etter en oppgradering, men i dette tilfelle er det kun prisen som har gått opp!!

post-296882-0-20141900-1377352360_thumb.jpg

 

Kjære Canal Digital, hvis dere forventer at jeg skal betale 100 kroner mer i måneden for en tjeneste som ikke er blitt bedre/raskere, kan dere vennligst gå og suge en skikkelig bløt prupp!

 

Hadde det ikke vært for at jeg bor i borettslag, hadde jeg boikottet dere tvært!

Men jeg skal jammenmeg høre med styret i borettslaget om mulighet for å kutte dere ut.

 

Dette er elendig!!!

Lenke til kommentar

Det er ikke samme pris, så lenge vi skal være nøyaktig. Man kan gå ned til 50 og betale litt mer, eller gå opp til 100 og betale en del mer. Hvor stor differansen er, er nok avhengig av avtalen man har.

 

De skal få pluss i boka for de som ønsker 100 Mbit, for den har blitt en god del billigere. Lå vel på 899,- tidligere.

 

Jeg betaler i dag kr. 499,- for 70 Mbit, så jo det blir samme pris i kroner og øre for mitt vedkommende. Man kan selvsagt si at man ved å eventuelt gå ned til 50 Mbit betaler mer per mbit enn før.

 

De som bor i borettslag kan nok ha egne priser, hvis det var det du tenkte på.

 

Det er dog positivt at 100 Mbit har blitt billigere enn før, enig der. :)

Endret av Commodore_64
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...