Jump to content
Sign in to follow this  
Øystein.F.

Rock med Slash til vinteren (PS3, X360)

Recommended Posts

Dette blir en flopp i forhold til Rocksmith 2014 ed...... Det blir krangelen mellom rockband og guitar hero nok en gang...

Sikkert noen som ikke er enig med meg, men opplevelsen og måten man lærer i rocksmith er milevis foran.

Share this post


Link to post

Tviler på at det blir flopp. Fra en gitarspiller sitt synspunkt, ser spillet mye bedre ut enn Rocksmith. Der Rocksmith bruker MP3 for musikken, og ikke ekskluder den originale gitarlyden, så er lyden til Bandfuse delt opp i hvert spor, og hvis du spiller f.eks lead, så høres ikke den originale lead'en i bakgrunnen. Spillet bruker også tablatur, som er en stor fordel for de som allerede spiller litt.

Edited by RRhoads

Share this post


Link to post
Det at de har gått for mer tablaturaktig view øker nok interessen for folk som spiller gitar til vanlig! Er spent på dette selv.

Share this post


Link to post

Jeg er enig med deg når det gjelder mangel på ekskludering av gitartrack i rocksmith, RRhoads, men jeg ble veldig for vant til det.

Skal også være sagt at jeg har spilt gitar i snart 10 år (aktiv innen rock/metal sjangeren i ca. 5 år), og tabulatur idéen til band fuse kan sikkert være grei, men tror ikke at jeg kunne fulgt med like bra i band fuse som i rocksmith, hvor du får bedre visning på hvor det er anbefalt at du skal plassere fingre osv.

Alle har forskjellige måter de lærer bedre på, og vil si at personlig vil nok rocksmith fortsatt være min favoritt.

Og pr-messig så virker det som band fuse holder et vel fast grep på at du skal "spille med" gitar legender som slash, satriani osv... men det har absolutt ingen betydning for min del. Jeg kom for en effektiv måte å bli bedre som gitarist, med godt gameplay som en bonus.

Edited by XE DarkRunner

Share this post


Link to post

Jeg forstår hva du sier, og jeg har selv Rocksmith. Jeg kjøpte meg til og med en fra Canada for å få spilt spillet før det ble utgitt i Norge. Det er helt klart et bra spill, og selv om det har mange moduser ved siden av karrieremodus, så synes jeg det mangler litt. Det virker som om Bandfuse satser veldig på læring, og det er en av grunnene til at disse store navnene er med.

Jeg er heller ikke bekymret for tablatur, da du starter på et såpass lavt nivå at de blir enkle å få med seg. Jeg tror ikke det blir noe problem.

Poengscoringa er også bedre i BF, og vil i mye større grad enn Rocksmith hjelpe deg til å bli en bedre gitarist, da den også gir deg poeng for timing og intonasjon.

 

Edit: Lavt batteri på tab. Måtte lagre.

 

Jeg tror begge spillene har sine fordeler, men det jeg tror kommer til å bestemme hvor suksessfulle seriene blir, er ikke så mye av det overnevnte. Jeg tror den som kan kan levere en jevn strøm av DLC kommer til å vinne, men jeg håper begge blir. Konkurranse er bare bra.

Edited by RRhoads

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...