Jump to content
Sign in to follow this  
yrat

Anmeldelse: Brothers: A Tale of Two Sons (X360)

Recommended Posts

Vakkert og mektig eventyr.

[url=http://www.gamer.no/artikler/150943/anmeldelse-brothers-a-tale-of-two-sons/]Les hele saken[/url]

Share this post


Link to post
Fulltførte dette her i natt, og denne omtalen her treffer spikeren på hodet i forhold til min egen opplevelse :) Trodde selv at kontrollene skulle by på større utfordringer, men dette gikk en del bedre enn forventet. Dette må oppleves, og jeg vil si det er glatt verdt de 1200 MS poengene det koster!

Share this post


Link to post
Har gledet meg i lang tid til å prøve dette, men er midt i flytting til en annen leilighet så har ikke fått prøvd det enda. Gleder ikke mindre etter å ha lest omtalen, så det blir en fin avslutning på ferien!

Share this post


Link to post
Høres ut som slitsomme kontroller, men bortsett fra det virker det interessant. Fin anmeldelse. Kommer forøvrig ut på PC den 28. august. Forhåpentligvis DRM-fritt et sted.

Share this post


Link to post
Ser ikke hvordan kontrollene kan bli bedre med tastatur ihvertfall :p Men er vel ikke verre enn å plugge i en 360 kontroller så er man i gang. Selv syns jeg det var veldig intuitivt slik kontrollene var lagt opp, men noe kløning og forvirring ble det jo når man plutselig krysset figurene på skjermen, men hjernen rakk i det minste å vende seg til slike sporadiske endringer den også.

Ble ihvertfall ingen høylytt banning slik jeg først spådde. Edited by Mala

Share this post


Link to post
Dette var et spill jeg i utgangspunktet så veldig frem til, men så trodde jeg at kontrollsystemet gjorde det mulig for 2 spillere å samarbeide. Må si at etter å ha frustrert meg igjennom 'Ni No Kuni's' - Temple of Trials hvor man i noen tilfeller må bruke tandemkontroll så kommer jeg dessverre ikke til å laste ned denne. Veldig skuffet.

Share this post


Link to post
Har ikke blitt lagt til i Steam enda. Litt rart. STår ingenting om en PC utgivelse i denne anmeldelsen heller. Fint om Gamer.no kunne nevnt dette. står her : http://www.starbreeze.com/games/brothers/ Edited by lavizh

Share this post


Link to post
[quote name='lavizh' timestamp='1376395911' post='20832786']
Har ikke blitt lagt til i Steam enda. Litt rart. STår ingenting om en PC utgivelse i denne anmeldelsen heller.
[/quote]

28. august på Steam, 9 september på PSN iflg Wikipedia.

Share this post


Link to post
Elsker dette spillet! ^_^ At kontrollene er vanskelige har jeg ikke merket så mye til, spillet er så bra at det ikke spiller noen rolle for min del, lett et av de beste spillene jeg har spilt :-) Spiller forøvrig med gamepad, kan tenke meg det er lettere enn med mus og tastatur. Håper ikke folk velger å droppe det pga at kontrollene virker vanskelige.

Share this post


Link to post

Kan egentlig ikke tenke meg dette er lettere med mus og tastatur. Nå var det forøvrig ikke vanskelig med en kontroller heller, uvant ja! Men mekanikken kom kjapt for min del. Ett fantastisk stykke spill er det uansett :)

Share this post


Link to post

Kjøpte dette spillet men har ett spørsmål:

 

[spoiler]Jeg har akkurat kommet meg ut av trollgrotten og til bålet når det kommer ulver. Til nå syntes jeg spillet er svært kjedelig. Altfor mye puzzles som er kjempelette og med helt åpenbare løsninger. Det er ingen dialog, kjip grafikk, for mye puzzles og for lite story. Eneste jeg syntes var virkelig bra var musikken og konseptet med hvordan man styrer karakterene.

Er spillet veldig likt fremover? Er det bare å slutte å spille det hvis jeg ikke liker det enda? :)[/spoiler]

Edited by IceBlitz

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...