Gå til innhold

Forhåndsbestilling av Playstation 4


Jbrovoll

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hentet kontroller og spill på mitt lokale pup nå. Det er åtte føkkings ps4 som ingen har hentet... Sånn folk burde ikke få lov å forhåmds! Ingen av konsollene var pakket inn nei...

 

Eller så er det kanskje folk som er litt mer tålmodige som f. eks meg. Jeg var å hentet min 18.30, null kø brukte 3 minutter så var jeg ferdig.

Lenke til kommentar

Hentet kontroller og spill på mitt lokale pup nå. Det er åtte føkkings ps4 som ingen har hentet... Sånn folk burde ikke få lov å forhåmds! Ingen av konsollene var pakket inn nei...

 

Har du vurdert muligheten for at de jobber? Du skrev dette klokken 17:05. Ikke helt usannsynlig det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-80wCWpIM

Jeg tror vi greit kan konkludere med at jeg er alt annet enn fornøyd.

 

For all del, jeg er ingen storkunde, men med et forbruk på nesten 61k fordelt på MPX og Komplett det siste året så har jeg nå lagt igjen litt kontanter hos de..Så får vi vel heller se hvilken butikk det blir fremover..

 

Ordren min har i lengre tid stått til 13 desember bekreftet, men jeg har nå logget inn av og til og sjekket for endringer. 6 november sjekket jeg ved en tilfeldighet statusen på MPX sine sider, da stod leveringsdatoen til 1 stk bestilt til lager - bekreftet - 28 november 2013.

 

Jeg vet ikke når den ble endret, alt jeg vet er at senest 6 november og frem til 27 november stod statusen som 1 stk bestilt til lager - bekreftet - 28 november 2013.

 

Etter at systemet til Komplett falt sammen, ble denne raskt endret til ubekreftet 16 januar 2014. Etter mye frem og tilbake er den nå tilbake til 1 stk bekreftet - 13 desember 2013.

 

Når jeg nå spør kundeservice hva som skjer videre, får jeg til svar at det er denne datoen (13 desember) jeg ble tildelt når jeg bestilte (3 juli) og det er den som gjelder, og at man måtte ha bestilt innen 26 juni for å få på release datoen.

 

At datoen min har stått til 28 november og bekreftet de siste 3 ukene (minst siden 6 juli) er visstnok "feil i deres systemer" men man kan ikke forklare det.

 

Jammen sa jeg smør.

Endret av Slettet-80wCWpIM
Lenke til kommentar

Jeg får ikke min PS4 før på mandag eller tirsdag pga rot i leveransen til postnord,men når jeg ser hvor mye trøbbel det er med PSN til PS4 idag så er det vel kanskje like greit :p Får heller spille Battlefield 4 på PS3en denne helga :)

 

jeg fikk min, men boksen var helt banket opp xD heldigvis ingen skader på ps4

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-245639

Ahh... deilig. Fikk konsoll både på Elkjøp ved å stå i kø i natt, pluss at Komplett leverte rett etterpå. Så plutselig satt jeg med to. En solgt til blodpris på Finn, som dermed betalte for min egen konsoll og et spill. Gratis PS4 skal man ikke kimse av! :D

Tusen jævla forbanna takk for å dytte meg og andre et unødvendig hakk bak i forhåndsbestiller lista...

Lenke til kommentar

Lanseringer som dette signaliserer ganske tydelig at svartebørslovene trenger å utvides.

 

Dette er jeg helt uenig i. Selvsagt er det spesielt surt å ikke få konsoll når man vet at enkelte kjøper flere, for så å selge med gevinst. Men dette er jo tilbud og etterspørsel, som alt annet i samfunnet. Dessuten, hvor skal grensen gå? Skal det gjøres som med billetter; selg for det du kjøpte for? Jeg bestilte eksempelvis fra Coolshop da prisen var 3099, men billigste i butikk nå er 3490. Skulle jeg da måttet selge for 3099?

Omvendt, sett at Komplett ikke hadde redusert prisen på de tidligste bestillingene (med pris på 6000), hadde selger da måttet redusere prisen til billigste tilbud hos butikkene? Markedspris? Hva er "markedspris" når den selges for både 3500 og 4500?

 

Kanskje like greit å forby videresalg?

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...