Gå til innhold

Alt dette finner du i Xbox One-pakken (XOne)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er markedsføring ja. Er nok der mesteparten kommer fra, men man trenger vel ikke tenke så langt for å forstå at de som faktisk jobber med produktene er stolte av de også.

 

De har jobbet med konsollen i gud vet hvor lang tid, og sikkert fått et nært bånd. Har tro på at de aller fleste som jobber med konsollen er spillinteressert, og har en genuin interesse av å levere den beste konsollen. De har tross alt lagt sin hånd på den.

 

Nå blir jo mye bestemt av folk i dress, og kanskje setter hindringer for de på "gulvet", men jeg tror fortsatt de som jobber med konsollene (både XB1 og PS4) vil skryte helhjertet av sin egen konsoll.

 

Og er garantert mange av de som kjøper begge, eller bare motparten sin konsoll også.

Lenke til kommentar

Pen boks, stor, svakt med ekstern strømforsyning. Fargen er bra, tøff touchknap for av/på (ikke noe nytt sånn sett), kontrolleren ser bra ut, kul eske, headsettet som følger med ser bedre ut en det som følger med PS4 :) Personlig liker jeg ikke Major Nelson, han er altfor ovenpå typisk amerikaner.

 

En vaskeekte markedsførings-skrytevideo. Jaja, sånn er det jo, produktet virker bra det, spesielt for dem som er spesielt interessert i TV-biten av konsollen :)

Endret av Selvin
Lenke til kommentar

Må være direkte flaut å sitte å pakke ut den der på video. Mtp størrelsen på boksen burde det være en smal sak å få strømforsyningen in.PS4 har mindre kabinett, sterkere HW (som jeg regner med burde utvikle mer varme og trekke mer strøm?) og alikevel klarer de å integrere strømforsyning.Har enda mareritt fra lanseringsdag utpakningen av X360 og plassering av den kolossen som fulgte med. Var redd jeg skulle sprenge sikringsskapet til hele boretslaget når jeg plugget den i første gangen.

 

Nå er det ikke sikkert det klarer nettopp det, det viste se jo nettopp det at ms ikke klarte det med x360 i sin tid, og man fikk haugevis med RROD problemer som hadde rota si i varmeprobler.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...