Gå til innhold

Alt dette finner du i Xbox One-pakken (XOne)


Anbefalte innlegg

Du av alle har vel absolutt ingen rett i det hele tatt og uttale deg om fanboyism, og uansett så er det verste av det verste på PC, og de spiller Leage of Legends.

Jeg roper ikke på Xbox Live, skriver ikke usammenhengende og med dårlig tegnsetting, rager ikke for et bestemt merke uten noen rasjonell årsak, så jo, jeg tror jeg kan uttale meg helt fint.

 

Har ikke studert hverken LoL-spillere eller gjort noe forsøk på å finne ut hva som er verst der ute, men synes jeg hører ofte at kids på XBox Live er ille. Uansett var det litt ved siden av poenget, som er at kommentarfeltet til Xbox One unboxingen er sjokkerende.

 

 

Edit: Ny side så tok med quote.

Endret av thklinge
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil heller ha en ekstern PSU om det betyr at maskinen blir mer lydløs og ikke vil generere så mye varme slik at den kan plasseres i dem fleste tv/stereo benker uten at det blir for dårlig luft tilførsel. Dette er i motsetning til denne generasjon en maskin som skal stå på mer eller mindre hele tiden. Så varmeutvikling og støy er mer viktig en tidligere.

 

Selve esken og hvordan det så ut som ting var pakket var pent og innbydende synes jeg. Gleder meg voldsomt til å kjenne hvordan kontrolleren ligger i hånden, hvordan motstanden er i stikkene, dødgang på dem og ikke minst hvordan impuls triggerne vil fungere...noe jeg tror kan bli ekstremt kult.

 

Greit nok, men hva tror du forskjellen blir? Moderne PSUer har effektivitet på 90%+, det virker lite realistisk at det skal ha mye å si.

 

AtW

Lenke til kommentar

Greit nok, men hva tror du forskjellen blir? Moderne PSUer har effektivitet på 90%+, det virker lite realistisk at det skal ha mye å si.

 

AtW

 

Skal bli spennende å se, vifta på PSU til X360 bråker jo mer en PS3 maskinen min fks. Men PS3 slim utgaven (1gen) selv med en god del luft rundt seg blir forholdsvis varm i forhold til X360 som holder seg kjøligere.

 

Er ikke så mange mnd nå ATWindsor så har vi nok svar på alle våre spørsmål.

Lenke til kommentar
Jeg vil heller ha en ekstern PSU om det betyr at maskinen blir mer lydløs og ikke vil generere så mye varme slik at den kan plasseres i dem fleste tv/stereo benker uten at det blir for dårlig luft tilførsel. Dette er i motsetning til denne generasjon en maskin som skal stå på mer eller mindre hele tiden. Så varmeutvikling og støy er mer viktig en tidligere.Selve esken og hvordan det så ut som ting var pakket var pent og innbydende synes jeg. Gleder meg voldsomt til å kjenne hvordan kontrolleren ligger i hånden, hvordan motstanden er i stikkene, dødgang på dem og ikke minst hvordan impuls triggerne vil fungere...noe jeg tror kan bli ekstremt kult.
Greit nok, men hva tror du forskjellen blir? Moderne PSUer har effektivitet på 90%+, det virker lite realistisk at det skal ha mye å si.AtW

 

Minner om at moderne psuer sjelden er vifteløse og trenger konstant luftstrøm for å ikke bli for varme. En ekstern strømforsyning har mer luftvolum rundt seg som bidrar til at den kan kjøles passivt. Satte en sau under brua til deg, bon apetite.

 

Lenke til kommentar

Måtte flire litt når han sa "here is this beautiful little sensor, mmm" og dro ut en murstein større enn strømforsyningen til 360. I det minste brukte han rikting navn på strømforsyningen "here is the power... erh.. brick" :p

 

Det blir uansett spennende. Jeg har forhåndsbestilt begge når det ble mulig men kun pga. et par ekslusive titler, så får jeg se om interessen fortsatt er der for å kjøpe alt dette pga. de senere.

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Virkelig synd hvis det ikke er en ladekontakt i kontrolleren av et eller annet slag, et steg tilbake fra mine 360-kontrollere. Hender stadig vekk at jeg spiller med ledningen i mine fordi jeg har glemt å lade de og det hender like ofte at jeg ikke har ekstra batterier liggende rundt å slenge (om de kunne brukt det fremfor batteripakkene som er kjekke).

 

Ellers trist at det ikke er mer nyskapning fra MS ift. formfaktoren.

 

XBO ser ærlig og oppriktig talt ut som en DVD spiller fra 1995, med unntak av touchknappen som PS3 har hatt i 7 år. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal se ut som billig skvip når det ikke kommer til å være billig? Dette er jo ikke akkurat en boks som kommer til å markedsføres blant de mindre bemidlede.

 

Sony PS4 derimot har i det minste gått for et mer fremtidsrettet nåtidsdesign. Man får i det minste håpe at MS tar seg fort sammen og fortere enn svint kommer med en XBO Slim med vesentlig bedret design og integrert strømforsyning. Kall denne murbøtta med medfølgende mursteiner for "Day One Edition" (sorry guys, this as it looks is a rushed product) og kom med en Slim før sommeren!

 

 

EDIT:

 

Men en mye viktigere ting, hvor er slotten til å bytte harddisk/SSD? Har MS vært kjip på dette ennå en gang?

Endret av Theo343
Lenke til kommentar

Herrejesus, noen som har gløtta i kommentarfeltet? Jeg trodde Whiny rageboys på Xbox Live var et stort problem (har ikke opplevd det selv, spiller ikke CoD), virker som the worst of the worst har flytta over til Sony :o

 

Tviler på at det er noe særlig reell forskjell. De har nok først og fremst vært mer synlig (dvs. hørbare) på Xbox fordi både hodesett og generell skravling har vært mer utbredt på den plattformen. På Xbox skriker drittungene til meg der og da, mens på PS3 sender de trusler på PM etter kampen. :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...