Gå til innhold

Romskipspillet X Rebirth har endelig fått dato (Windows)


Anbefalte innlegg

Får håpe modding communetiet gir oss muligheten til å fly flere skip så tidlig som mulig .. genial gjeng som modder X serien

Det skal vist være lettere tilgang til filene i Rebirth enn de tidligere spillene i serien, og det åpner nok for enklere modding av deler av spillet. Jeg håper også at mulighetene for å fly flere skip kommer raskt. Ellers er jeg spent på om man MÅ inn på stasjonene, eller om det meste kan gjøres fra skipet. Jeg liker å bygge stort, og håper den muligheten fremdeles er til stedet. Viss ikke er det sikkert muligheter for å modde dette til også.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Den der: "Ikke gidd å kommenter en sak dersom det ikke er positive kommentarer du kommer med!"- holdningen som dominerer her er helt fantastisk at har fått lov å slå rot over så lang tid.

 

 

Det er jeg ganske så enig i. Om spillere ukritisk tar imot alt de får så er det deres egen skyld om de må spise mye dritt. Samtidig så er jo negative kommentarer som er negative bare for å uttrykke ens negative følelser ovenfor noe (uten noe egentlig formål) litt unødvendige. (Ikke det at det var tilfellet her.)

Endret av Golgatha Kredittvurdering
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...