Gå til innhold

Dystre tall for Wii U (WiiU)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo helt idiotisk å lansere en spillkonsoll når de bare kan levere med noen få bra spill.

 

De skulle ventet til de hvertfall hadde noen store titler klare. Som Mario, Zelda, Mario Kart, Donkey kong, Super smash osv.

 

Er jo ikke noe vits å kjøpe en konsoll når den ikke har noen gode spill. Jeg skal selv ha konsollen, men venter pga av dette.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Enig med Rindal.

Har ikke fulgt med så mye på hva som er sluppet, men det eneste storspillet(?) jeg har kjøpt er New Super Mario WiiU.

ZombieU fulgte med konsollen.

 

Blir vel kjøpt inn Mario Kart 8 (har ikke hatt siden NGC), Super Smash Bros., neste Zelda og kanskje Super Mario 3D World skal sees nermere på.

Endret av PantZman
Lenke til kommentar

Jeg mener det er på tide at nintendo går ut av konsollbransjen og heller fokuserer på spill og tilbehør.

 

Gi ut neste mario og zelda på playstation og xbox, lag wiiu skjerm-kontrolleren til ps4, lag wimoten til xbox.

 

Tror nintendo ville fått langt mer suksess med en slik foretningsmodell.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

På tide å slutte å si Nintendo skal ut av konsollbransjen. Da mister jeg min andre favoritt og det er ikke bra for spillindustrien. Vokst opp med Nintendo, vokser stadig på meg enda den dagen idag. Er så artig å lese doom artikkler om Nintendo.

Jaja deres tap med andre ord.

 

Mens folk er misfornøyd med Wii U, så skal jeg sitte å kose meg med kommende Mario, Legend Of Zelda, Donkey Kong og Pikmin 3 (som forøvrig er ute) osv, kan resten bare spille disse "typiske" spillene sine.

 

Blir bedre salgstall (noe jeg personlig ikke bryr meg om, er ikke det som gjør jeg velger spill/konsollfavoritt) utover dette året når godspillene kommer ut :)

Endret av iL Sephiroth
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NIoHlfL

Hvorfor vil det gi mer suksess å gå ut av hardware-foretningen? Nintendo er tross alt et svært suksessfult selskap allerede slik det er drevet frem til idag. Hvorfor gå ut fra en foretningsmodell hvor de flere ganger har vist seg å være best i klassen, og over til noe helt annet og mer usikkert som en tredjeparts-utvikler? Om vi sammenlikner med Sega som tok det skiftet, hadde de ikke mye valg da selskapet var på vei mot konkurs.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Nintendo har bare seg selv å takke for situasjonen som Wii U er i akkurat nå. Få konsollselgere, dårlig samarbeid med tredjepartsutgiverne og et kontrollsystem som de i realiteten ennå ikke har klart å utnytte på en innovativ måte.

 

Det er imidlertid for tidlig å erklære konsollen død. Jeg tror at et priskutt kombinert med en markedsføringskampanje for NSMB, Pikmin, Wind Waker, Sonic, Donkey Kong, Wii Fit U og Mario 3D World virkelig kan få fart på salget. Wii U har en kjempegod lineup denne høsten. ...men Nintendo må nok se langt etter Wii-aktige salgstall.

 

Dersom Wii U skulle ende opp som en flopp vil den uansett ikke bli den siste hjemmekonsollen fra Nintendo. De har nok ressurser til å klare seg gjennom minst en konsollgenerasjon til etter denne.

Lenke til kommentar

Nintendo er kjent for sine spill og det er hva dem burde bli husket for, ikke plastbokser som ikke selger bra.

 

Dem burde hoppe av den stasjonære konsoll karusellen og fokusere på portabel hardware og software til den samt til alle andre plattformer dem kan få ut sine spill på.

Lenke til kommentar

Med tanke på all innovasjon som Nintendo har kommet med håper jeg de fortsetter å lage egne konsoller.

 

Det er denne tanken jeg mener er så lite gjennomtenkt, Nintendo er andrevalget, det er den andre konsollen du har. Som gamer ser jeg ikke noen ulempe for deg hvis Nintendo laget spillene og tilbehøret til den konsollen som er førstevalget til spillere.

 

Det er ingenting Nintendo kunne gjort med egen konsoll som de ikke også kunne gjort med å bare utvikle spill og tilbehør til en annen konsoll.

 

Og for spillere hadde det være langt bedre da de bare trengte en konsoll i stede for 2.

 

Økonomisk sett kunne Nintendo kuttet masse av de ressursene de bruker på selve konsollen, og fortsette å gi grønne tall.

 

For å ikke snakke om de klassiske titlene som nå hadde blitt tilgjengelig for store nye marked.

Lenke til kommentar

Da vil jeg heller ha bort Sony eller Microsoft som er så og si like. Sony/Nintendo eller Microsoft/Nintendo høres bedre ut enn Sony/Microsoft.

 

Uten sony/microsoft hvorfor skulle microsoft/sony ikke bare laget en konsoll som er marginalt sterkere enn WiiU og tjene penger som grass på den billige maskinvaren?

 

Nintendo er relevant bare på grunn av spillene de eier, spill som fint kunne kjørt på playstation/xbox. Sony/Microsoft er relevante på grunn av hardwaren, forsvinner de mister du maskinkraft.

 

Det beste hadde vært om alle 3 sluttet med hardware, men det er bare en våt drøm for oss pc-spillere. Inntil da trenger vi firma som pusher hardwaren i konsollene så spillbransjen som en helhet kan bruke mer ressurser til spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...