Gå til innhold

Desse spela gler vi oss til i august (PS3)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"Med Saints Row IV tek dei derimot det heile eit solid steg lenger. No får du superkrefter, og dei blir ganske nyttige i kampen mot ein invasjon frå rommet. Vi kan garantert vente oss toaletthumor i bøtter og spann, samt stor valfridom til å vere så vulgær som du berre vil. Det aller største spørsmålet blir vel strengt tatt korleis dei skal klare å overgå denne galskapen i sitt neste spel."

 

Tror faktisk ikke de kommer til å prøve å overgå det i neste spill. SR4 er det siste kapitlet for denne gang, så de har sagt at om det blir en SR5 kommer de til å ta det i en helt annen retning. likte SR1, men SR2 var ganske kjedelig, og SR3 tok galskapen for langt for min del. Det ble for overdrevet, og dermed ganske kjedelige saker. Om de har lært kan SR4 bil interessant, men tviler litt. Har spilt en del slike spill med superkrefter før (Spider-man, Superman, Hulk, Prototype, Crackdown osv), så det holder ikke med bare superkrefter. Men vi får se.

Lenke til kommentar

SPACE HULK, folkens. 25. august. Verdens beste brettspill i PC-adaptasjon. Kan forhåndsbestilles på Steam fra i dag av. http://store.steampowered.com/app/242570/

 

Ellers forstår jeg ikke hvorfor Blacklist er på deres, uh, whitelist. Ser jo helt ubegripelig døvt ut. Resten sånn passe, tror høydepunktene blir SRIV, EUIV, Killer is Dead og Space Hulk.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Har ikke klart etter utallige meldinger frem og tilbake med Ubisoft å få Splinter Cell Conviction til å fungere på PCn selvom har ikke hadd noen problem ellers med andre spill som jeg kan huske. Har veldig lyst på SC: Blacklist, men da på PC på grunn av grafikken og ikke på 360. Om det kommer en demo som fungerer så blir det gjerne vurdert.

 

Saint's Row IV derimot gleder jeg meg veldig til. Det er allerede prepaid på kontoen på Steam så går bare å venter spent på at det skal komme.

Helt ærlig derimot så kjøpte jeg det egentlig bare så jeg skulle ha noe nytt å spille de siste 25 dagene mens jeg venter på GTA5. Tipper det blir endel andre som blir å gjøre det samme og gjerne også derfor det kommer ut før GTA5. Skulle bare ønske det kom enda en måned tidligere.

 

Lenke til kommentar

Har ærlig talt aldri skjønt hvorfor "alle" ikke bare automatisk setter GTA på toppen av listen, men gjerne lager en egen liste kun for GTA. Hva er det som er så vanvittig mye bedre med det enn alle andre spill i samme sjanger? At det var først har ingenting å si. Sant og si liker jeg sandkassespill av den typen, men synes GTA er noe av det dølleste man får. Spesielt GTA4 var vanvittig kjedelige saker. Jeg foretrekker heller Spider-man, og det sier jo en del...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...