Gå til innhold

Man of Steel 2 vil ha både Superman og Batman (!)


Lykketrolling

Anbefalte innlegg

superman-batman-logo-SDCC.jpg

 

Jeg pleier å følge med på Angry Joe Show, og han kom med en liten overraskelse. Man of Steel 2 har vært bekreftet ganske lenge, men siste nytt er at Batman vil være med. Tøft. :) Det i seg selv er jo genialt, men det betyr nesten 100% sikkert at den vil bli fulgt av en Justice League. Endelig. :)

 

Det eneste som bekymrer meg er at annonseringen ble gjort med en quote fra tegneserien Dark Knight Returns, der Batman og Superman sloss mot hverandre. Kan det bety at vi ikke får en Superman/Batman team-up, men Superman vs Batman? Skjønt Zack Snyder sa de ikke vil lage en film av den tegneserien, så vi får håpe de lager en 'ekte' film. :)

 

"Snyder not only confirmed that a new Superman movie will be made, but also teased a major detail about the upcoming sequel – that it will be the long-rumored Superman/Batman movie."

 

Litt mer snacks:

 

On the heels of the worldwide success of Man of Steel, director Zack Snyder is bringing together the two greatest Super Heroes of all time —Batman and Superman —for the first time on the big screen. The announcement was made today by Greg Silverman, President, Creative Development and Worldwide Production, and Sue Kroll, President, Worldwide Marketing and International Distribution,Warner Bros. Pictures.

The current hit, Man of Steel, has taken in more than $630 million at the worldwide box office to date, and climbing. Along with its star, Henry Cavill, the upcoming film brings back Amy Adams, Laurence Fishburne and Diane Lane. The new Batman has yet to be cast.

Snyder is co-writing the story with David S. Goyer, who will then pen the screenplay. Production is expected to begin in 2014, with an anticipated release date in Summer 2015.

 

http://www.geeksofdo...manbatman-movie

 

http://www.ign.com/a...n-movie-planned

 

http://www.youtube.com/watch?v=L43JaaWcT-M

 

Edit: Seriøst? 73 visninger, og ikke en eneste kommentar? Folkens, vi snakker Superman og Batman i samme film for aller første gang. Det er en ganske historisk avgjørelse i seg selv, og det beviser en gang for alle at DC har seriøse planer om en Justice League-film. Dette er ikke noe tegnefilm-greier. Henry Cavill vil igjen spille Superman, men Batman vil være ny. Er det virkelig ingen som har interesse av dette? Seriøst?

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Ja, det ern ok rimelig bekreftet at Bale vil ikke spille Batman. Men trenger det nødvendigvis å være negativt? Han gjorde en grei jobb i Dark Knight-trilogien, men han er ikke den eneste som har vært en bra Batman. Michael Keaton gjorde en bra jobb i de to Tim Burton-filmene, og selv Val Kilmer var helt grei som Batman. Og for den saks skyld, hvem har sagt Batman i MoS2 vil være den samme som i Nolan-filmene? Det har vært mange Batman opp gjennom årene. Bokstavelig talt, det er hele syv folk som har tatt på seg kostymet og opptredd som Batman (Bruce Wayne, Dick Grayson, Azrael, Jason Todd, Tim Drake, Damian Wayne og Terry McGinnis.) (I tillegg tok Black Mask på seg masken og lot som han var Batman, men bare for å sverte navnet hans med å bli en kriminell Batmat.)

 

Og se på Green Arrow, for eksempel. Han ble spilt av Justin Hartley i Smallville i flere sesonger, og personlig synes jeg han gjorde en meget bra jobb. Men i det siste har Stephen Arnell spilt Green Arrow i serien Arrow. Selv om det er en svært bra serien og en svært bra Green Arrow, er det en helt annerledes Green Arrow enn i Smallville. (geek fact: Barry Allen vil dukke opp i Arrow sesong 2 episode 8, 9 og 20, før han får sin egen spinoff-serie. Håper bare de ikke går for rask frem... hihi.)

 

Anyway, jeg gleder meg til Man of Steel 2, hva de nå enn kaller det. Superman Vs Batman? Batman Vs Superman?

Lenke til kommentar

Superman/Batman er ikke Man of Steel 2. Man of Steel 2 og Superman/Batman er to forskjellige filmer.

Aner ikke hvilke kilder du har, men de burde kanskje oppdateres litt oftere. :p

 

"According to Deadline, Goyer’s deal is part of a three-picture writing deal that includes Man of Steel, Man of Steel 2, and the eventual Justice League."

 

Først fikk vi Man of Steel. Deretter kommer Superman Vs Batman, før vi til slutt får Justice League. Det som er nesten like interessant er at Barry Allen vil være med i Arrow sesong 2, og han vil etter det få en egen spinoff-serie. Arrow er som kjent med Green Arrow, og Barry Allen er selvsagt The Flash. Begge to har vært svært aktive i Justice League, så det er ikke så usannsynlig at de vil være med i Justice League-filmen. ;)

 

http://www.filmweb.n...icle1113929.ece

 

http://movies.yahoo....-180719840.html

 

http://screenrant.co...er-david-goyer/

 

http://www.huffingto..._n_3629391.html

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...