Gå til innhold

Trenger anbefaling av spill


Anbefalte innlegg

Er ikke noe sticky med anbefalinger som jeg kunne se, så tar det her i stedet som alle andre. ;) Har PC, PS3, PSVita, Wii U og 3DS, og trenger sårt flere spill. Ser helst etter noe jeg kan laste ned til PC eller PS3, men til Wii U går også ann.

 

Edit: Er nok ikke fan av FPSer.

 

Nyere spill jeg har prøvd:

 

- Last of Us: Meget bra intro, ikke fullt så bra lengre ute i spillet. Ikke dårlig, og har tenkt å fullføre det etterhvert.

 

- Dragon's Dogma: Ikke helt min stil. Likte spillet, men hatet å måtte bytte ut halve laget stadig vekk fordi de to idiotene ikke går opp i level.

 

- Tomb Raider: Elsket det.

 

- Deadpool: Elsket det, men kjedelig på slutten.

 

- Amazing Spider-man: Elsket det. Årets mest undervurderte spill, uansett år. :p

 

- Remember Me: Meget bra, men kjøpte det dessverre til PC. Har lagt det på hyllen til jeg gidder kjøpe gamepad som passer til PCen. (med mindre noen vet om et bra tilbud på PS3-versjonen?)

 

- Infamous: Elsker det, men litt lei. Har prøvd det meste annet av slossespill, og lite fenger. Infamous fenget nok mest fordi det er DC Comics.

 

- Lego ditt og datt: Liker det, men begynner å bli lei av de samme spillene om og om igjen.

 

- Infamous- og Prototype-seriene: Ble for kjedelig og upersonlig. Kjedelige karakterer og historie.

 

- Bilspill: Har man prøvd ett, har man vel prøvd det meste. Og jeg har prøvd mye rart fra Test Drive 1 og Need for speed 1.

 

- Path of Exile, Marvel Heroes og Diablo 3: Meget bra, men gått lei.

 

I grunnen vet jeg ikke helt hva jeg ser etter. Trenger noe med litt fart i, og gjerne i stil med Tomb Raider. Uncharted gikk jeg svært fort lei av, og har egentlig ikke funnet noe annet i samme stil.

 

Takk for tips. :)

 

BTW pris er ikke så nøye.

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har sett litt på Tokyo Jungle, og det virker interessant. Har nok spilt Red Dead Redemption. Meget bra spill, helt klart. :) Walking Dead? Tja, er ikke så interessert i zombier og sånt. Er blitt for mye av det. Men kan nevne at jeg fullførte Jurassic Park på iPad. Kanskje ikke så bra som spill, men en av de få gangene da jeg satt og ville ha mer da spillet var over. :(

 

Last of us? Jobber med det nå. Enkelte steder er vanskelighetsgraden alt for høy, og noen minutter senere er det alt for enkelt. Liker heller ikke at jeg lette rundt i mørket i en evighet før jeg tilfeldigvis fant et lite ikon jeg måtte se opp for å finne, for å finne ut hvor jeg skulle dra videre. At fiender spaserer rett inn i flammer uten å ta fyr hjelper heller ikke. Ikke et dårlig spill, men jeg vil nok plassere det midt på treet. Starten var utrolig bra, men etteer det? Meh. Ingenting jeg ikke har sett før mange ganger.

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Kan anbefale rollespillet Mars Warlogs, elsker stemningen, kampsystemet og stemmeskuespillet er ganske bra. Men det er indie, så alt er ikke like polert for å si det sånn, men definitivt en positiv overraskelse for min del.

 

Men lurt å ha gamepad, skaff deg nå bare en X360-kontroller først som sist, det er jo bare å plugge i så funker det, og "alt" av nye spill støtter den kontrolleren automatisk (pluss at en del gamle blir oppgradert til å støtte den, på Steam ihvertfall).

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Kan anbefale Splinter cell Blacklist om du liker slike spill.

 

Liker / har du prøvd strategispill som command & conquer serien, civillization, Total War ++ ?

 

Spilte det første Splinter Cell en stund, men det falt ikke helt i smak. Liker snikespill, men det er så få som gjør det 'rett'. Problemet med det første var at man ikke kunne lagre (kun på enkelte steder, og kun når du ble spurt førte gang - ikke andre eller tredje). Testet demoen av det andre, men gikk fort lei etter jeg fikk mission failed fordi jeg drepte en fyr. Jeg må ha muligheten til å løse oppdrag sånn jeg selv vil. Men ikke alle snikespill kan være No One Lives Forever, tydeligvis. ;)

 

Command & Conquer? Tja, var med helt fra starten i Dune 2 og oppover. Har blitt ganske lei etterhvert. Kanskje mest fordi dagens RTSer er så vanvittig tungvinte og avanserte. Total War: Era har jeg, men det falt ikke helt i smak, det heller. Har spilt alle fem Civilization pluss Colonization (det første) og Alpha Centaury, så er litt lei dem også, dessverre.

 

Du kan bruke ps3-kontrollern på pc. Jeg bruker DS3 Tool som gjør at ps3-kontrollern fungerer i alle spill som støtter xbox 360 kontrollern.

Takk for tips, det skal prøves. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...