Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

HERREGUD, så utrolig overlegent Al Jazeera er. Helt sinnsykt. Anbefales til absolutt alle. Bruker Hola Unblocker (gratis) selv nå, og har sett ca 3 timer straight nå uten en eneste liten lag, i motsetning til Sumo som kan stoppe 5-6 ganger per match. 800,- i året for PL, Eresdiv, Serie A, La Liga, FAC, CL etc er så latterlig billig.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Fantastisk! Takk for posten. Har vært på utkikk etter en bra utenlandsk side jeg kunne streame i god kvalitet fra. Ble helt hvit når jeg innså at det ikke ble lovlig å sende mer enn en kamp på samme tidspunkt i EU. Ikke at det er noe problem siden jeg er supporter av et av de store, men jeg elsker å se fotball. Liker også å kunne velge selv hva jeg vil se. Ikke alltid jeg vil se Chelsea/Arsenal Vs xx når kanskje Newcaste vs Sunderland ruver samtidig :)

 

Dette ble så vanvittig mye billigere enn hva jeg har måtte betale før med tanke på BPL, La Liga og CL. Nå skal det bestilles og nytes resten av sesongen. Dette var bang for the buck!!

Lenke til kommentar

Skrev denne til et annet forum:

Ettersom Premier League endret reglene på visning av de forskjellige kampene, og TV2 regelrett ødela tilbudet sitt, så ga jeg opp TV2 Sumo i sommer. Jeg har vært på leting etter et alternativ siden, og for noen dager siden fikk jeg tips om at Al Jazeera Sport viser alle kampene.

Reglene er slik at utenfor Europa har man de samme reglene som før, altså at man kan sende alle kamper, uavhengig av kamptidspunkt. Al Jazeera Sport har altså en streamingløsning på nett, men man må rute seg igjennom et arabisk land for å komme inn. Dette er null stress.

Al Jazeera Sport viser alt fra Premier League, og det meste fra La Liga, Ligue 1, Serie A, Champions League, endel Europa League, Eredivisie, en hel drøss med landskamper og turneringer, pluss en hel masse annen fotball og andre sporter. De kommer visst med Bundesliga ogaå etterhvert. Pris på dette tenker du? Vel, ca. 800,- i året, pluss 350,- for SmartDNS for å rute trafikken din igjennom Egypt.

Det aller meste er engelskspråklig, med britiske kommentatorer. Så Chelsea - Hull i går, med Kevin Keegan som ekspert i studio og Jon Champion som kommentator blant annet. Klasse med andre ord, ikke noe arabisk piss hvor du ikke forstår noe som helst.

Nå skal jeg forklare hvordan man går frem om du syns det virker interessant:

1. SmartDNS - https://www.overplay.net/
Du trenger SmartDNS, eller en annen DNS/VPN-tjeneste som lar deg rute deg via et arabisk land. SmartDNS har kun Egypt tilgjengelig, men det funker bra. Bruker man DNS, så endrer man to DNS-adresser på PCen sin, slik at når man går til fks. http://www.en.aljazeerasport.tv, så vil du sendes via SmarDNS sine servere, og og Al Jazeera ser at du befinner deg i Egypt, og du kan dermed bruke tjensten. Velger man å bruke VPN, så kobler man seg opp på en server i Egypt, og da går ALT av trafikk via den serveren. Det er rimelig tregt, og er som en slags proxy-server om du har hørt om det.

Lag bruker, og kjøp dette tilbudet til $4.95 for ønsket periode. Jeg valgte å gå for tre måneder for å teste, i tilfelle Premier League finner en måte å ødelegge for oss på.

  • Når du har betalt og er aktivert, må du sette endre DNS-innstillingene på PCen din. Du kan lese mer om det her: https://www.overplay.net/setup.php
  • For Windows 7/8: https://www.overplay.net/blog/smartdns-on-windows-7
  • For Mac så mener de at de ikke har støtte, det er bare tull. Jeg testet det i OSX og det fungerer der og. Du må åpne Systemvalg -> Nettverk -> Velg enten Wi-fi/Ethernet, alt etter hva du bruker -> Avansert -> DNS

Der skal man bruke 176.67.84.19 som første DNS og når man prøver å gå til en side, vil man komme til en mellomport hvor SmartDNS ber deg aktivere IPen din på DNS-serveren. Det står veldig greit forklart, også får man beskjed om å legge inn en andre DNS, den skal på Windows ære alternativ, og på Mac så trykker man bare på plusstegnet og legger den inn.

2. Al Jazeera Sport - http://www.en.aljazeerasport.tv/
Nå tar jeg utgangspunkt i at du har fått DNS til å fungere. Du går til Al Jazeers Sports nettside og klikker på Subscribe oppe til høyre. Om DNSen fungerer vil du valg om å velge hvilken pakke du ønsker å abonnere på. Igjen, jeg valgte tre måneder i første omgang. Velg pakke, fyll ut informasjonen (Under telefonnummer kan du bruke 011 + 20 + 2 ???? ???? fks. (01120212341234), burde ikke spille noen rolle. Velg betaling med PayPal.

Gå igjennom betalingssiden til PayPal og du vil motta noen e-poster med "Welcome to Al Jazeera Sport." og kvittering. Da er du good to go.

3. Se kamper til du spyr - http://www.en.aljazeerasport.tv/
Gå tilbake til http://www.en.aljazeerasport.tv/, og logg inn om du ikke er det fra før. Nå er det bare å velge en kanal fra kanallisten, eller scroll ned til timeplanen hvor det er nedtelling til alt som skjer, pluss en link når det er live.

fhdroh2q5xt3kc9wk8q.png
k9se1uo94rm07pldq8o.png

Hvis du ikke ønsker å rute deg igjennom SmartDNS til enhver tid, så kan du fjerne de to DNS-adressene og bare legge de til igjen når du ønsker å bruke tjenesten. Håper dette hjelper noen av dere!

Disclaimer: Jeg tar ikke på meg ansvar hvis noe skulle gå galt.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...