Gå til innhold

Microsoft set kjeppar i hjula for Final Fantasy XIV (PS3, Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv om prinsippet om en utopisk verden hvor vi alle spiller sammen forsåvidt er noe jeg støtter, kan jeg ikke helt få meg selv til å bry meg stort om dette.

 

Som en PC-spiller har jeg ikke spesielt lyst til å spille med konsoll-spillere, og som konsoll-spiller har jeg egentlig ikke lyst til å spille sammen med pc-spillere.

 

Kansje det bare er på grunn av at jeg ikke har sett noen kryss-platform spill som fungerer, men jeg kan ikke få meg til å se noe problem med dette.

Lenke til kommentar

Selv om prinsippet om en utopisk verden hvor vi alle spiller sammen forsåvidt er noe jeg støtter, kan jeg ikke helt få meg selv til å bry meg stort om dette.Som en PC-spiller har jeg ikke spesielt lyst til å spille med konsoll-spillere, og som konsoll-spiller har jeg egentlig ikke lyst til å spille sammen med pc-spillere.Kansje det bare er på grunn av at jeg ikke har sett noen kryss-platform spill som fungerer, men jeg kan ikke få meg til å se noe problem med dette.

 

Jeg spilte FF14 i helgen i gruppe på 4, hvor 2 spilte på PS3 og det la du ikke merke til greit nok vi viped på Ifrit utrolig mange ganger til vi fik tatt ham men det var heller det at vi gjorde mange dumme valg og at det var så sent at vi ikke helt fik med oss alt som skjedde, så det var noe som tok unødvendig mye skade.

Lenke til kommentar

Her er hva jeg lurer på.

Dette er et MMO sant? Om PS og XBOX spiller på samme servere som pc, hvordan skal de prate sammen? Skal de sitte med tastatur de også?Blir eneste måten voice chat?

 

Og en annen ting, ser det står "Platform: PS3" betyr dette at det ikke kommer til PC med det første?

Lenke til kommentar

Spillet er til windows.

PS3 versjonen ble utsatt etter fiaskoen ved første utgivelse.

 

Finnes ingen innebygd voice chat i spillet så her må man bruke en av de andre tilgjengelige.

 

PS3 versjonen får oppsett tilpasset håndkontroller. Dette er også tilgjengelig i windows versjonen. Ang chatting så antar jeg de må koble til et usb tastatur.

Lenke til kommentar

Kan ikke SE bare gjøre som CCP gjorde med Dust514: la helt være å slippe spillet til Xbox-plattformen? Slik MS holder på fortjener de ikke annet. Det er fint lite utover Halo-serien jeg vil savne dersom Xboxen avgår med døden etter/i løpet av denne generasjonen.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...