Jump to content
Sign in to follow this  
Arodem

ZombiUs elendige salgstall svekket Ubisofts tro på Wii U (WiiU)

Recommended Posts

Får skylden for Rayman Legends' utsettelse og plattformhopp.

[url=http://www.gamer.no/artikler/149219/zombius-elendige-salgstall-svekket-ubisofts-tro-pa-wii-u/]Les hele saken[/url]

Share this post


Link to post
State of Decay har vel vist at folk er langt ifra metta på zombie spill. Zombie U er bare ikke et spesielt bra spill slik det er idag.

Og det hjelper ikke at det kun er på Wii U som selger fortsatt dårlig.

[b]EDIT:[/b] Port det over til XBLA og PSN, fiks litt små ting og det vil nok selge mer på noen uker en det har gjort så langt på Wii U. State of Decay har solgt 500.000 kopier på bare 3 uker fks... Edited by _LarZen_

Share this post


Link to post
Nintendo lager drittprodukter når det gjelder hardware. De var heldig med Wii, men folk har innsett at det de kjøpte var hype og gimmicks.

Share this post


Link to post
Lurer litt på hva de forventet. ZombieU har vel solgt en 400-500K, og til en helt ny konsoll kan jeg ikke forstå at en forventer noe særlig mer enn det for en helt ny spillserie, særlig tatt i betraktning at Zombie U hverken fikk supre anmeldelser, ei heller skiller seg nevneverdig ut fra andre lignende spill. Edited by g.i.r.l.

Share this post


Link to post
Elendige og elendige. De solgte en halv million av et nisjespill som splittet kritikerne (alle de smarte likte det), hadde høy aldersmerking, og var eksklusivt til en helt ny konsoll. At det ikke var nok til å tjene inn igjen budsjettet tror jeg mest er resultatet av den vanlige tredjepartssyken for tiden - overbudsjettering i forhold til målgruppens størrelse og bredde, fulgt av urealistiske forventninger til salgstall.

Å si at det ikke skiller seg nevneverdig fra liknende spill tror jeg bare man kan slippe unna med om man ikke har spilt det selv. Blir litt som å si at Dark Souls ikke skiller seg nevneverdig fra andre fantasy action-rpg-er. Edited by Zealuu

Share this post


Link to post
Huff da!

Jeg likte virkelig dette spillet og gledet meg til en oppfølger.
Har storkost meg med spillet,hatt mange venner komme for og spille multiplayeren, er bare synd at multiplayeren ikke kunne spilles over nett. tror det hadde hjulpet litt på salget av spillet.

Men dette er vel bare en liten del av problemet, selv om jeg elsker wii u konsollen har den ikke solgt veldig godt. Jeg er den eneste i vennegjengen som har wii u, selv om mange av dem har lyst til og kjøpe konsollen venter de til Zelda, Mariokart og Supersmash Bros kommer ut.

Har god tro på at konsollen vil selge bra når nintendo endelig får gitt ut spillene de fleste av oss venter på, får bare håpe at tredje-parts utviklerene ikke har dratt fra konsollen innen den tid.

Share this post


Link to post
[quote name='Zealuu' timestamp='1373373892' post='20730168']

Å si at det ikke skiller seg nevneverdig fra liknende spill tror jeg bare man kan slippe unna med om man ikke har spilt det selv. Blir litt som å si at Dark Souls ikke skiller seg nevneverdig fra andre fantasy action-rpg-er.
[/quote]

Visste noen kom til å henge seg opp i den der, men orket ikke å redigere. Det jeg mente var at ZombiU ikke skiller seg ut på en måte som gjør at folk tiltrekkes spillet, og derfor er det unaturlig fra utgiverens side, å forvente at folk skal sverme om en slik tittel. Ihvertfall ikke når anmeldelsene ikke var mer positive.

Share this post


Link to post
Anmeldelsene var polariserte, og ikke egentlig så mye som man skulle tro. Om man ser bort i fra fjas som offisielle Nintendo-blader og tilfeldige publikasjoner som nå får være med på Metacritic til tross for at de alltid gir en trygg syver, så er kortversjonen at Gamespot og IGN ikke likte det, mens Eurogamer, Polygon og Destructoid likte det veldig godt - primært på grunn av tingene det gjør annerledes. http://www.metacritic.com/game/wii-u/zombiu/critic-reviews.

Men ja, et nisjespill var og er det, selv om jeg ikke forstår hvorfor det nødvendigvis må være sånn post-Dark Souls.

Share this post


Link to post
Det er jo på wii-u :) Hvorfor skal folk kaste bort penger når denne rundens konsoll krig ikke engang har startet. Tror de fleste holdt tak i hestene sine ja.

Share this post


Link to post
Aldri skjønt hvorfor Nintendo er så sykelig opptatt av å være annerledes fra de andre konsollene. De driter seg rett ut stadig vekk, de burde bare lage en normal konsoll, med normal kontroll. Fortsetter de slik går de nedenom og hjem på konsollfronten uansett.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...