Gå til innhold

Xbox One-sjefen slutter i Microsoft (Xbox, X360, XOne)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det skurrer litt til meg ihvertfall når Doritos og Mountain Dew lover en spillopplevelse uten sidestykke.

 

vpwbVka.jpg

 

4sq01um.jpg

Pluss at brusen her må smake noe som ikke er mulig i mellom himmel og jord, med tanke på all reklamen den får overalt.

Endret av Dore123m
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Men Zynga?

Hvorfor?

Kanskje han liker en utfordring? :p

 

Uh, de lar Steve Ballmer overta? Er det en god idé?

Det er nok bare en midlertidig løsning inntil de finner en permanent erstatter.

 

De må kanskje svare til Ballmer, men avdelingen kommer uansett til å bli styrt av Phil Spencer, Yusuf Mehdi, Mark Whitten, Ben Kilgore og Kudo Tsunoda.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synd, liker Don Mattrock og det teamet han har bygget hos Microsoft. Håper han går tilbake til røttene og tar over EA etterhvert.

Man får veldig dårlig følelse, for fyren ser så snill ut.

Han er jo god på og lage spill og. men man får jo aldri hele historien fra disse folkene som er på topp.

Alle skal ha på seg dress og smile, men forteller du en personlig ting, vips du går til lavere stilling og sendes til Pakistan.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Det er ikke sikkert dette er så veldig dumt for noen av de involverte.

 

Don Mattrick drar etter å ha fått æren for å ha vokst Xbox 360 og Xbox Live til de imponerende tallene de i dag har, og dersom Xbox One leverer under forventet, ryker mye av æren, og med mindre den selger dritbra så har han ikke så mye å hente på å bli med på lasset videre. Zynga er jo et helt annet dyr.

 

Zynga er såpass skakkjørt nå, at dersom de går konk under hans ledelse kan han alltids trekke på skuldrene og si; "jeg gjorde alt jeg kunne, men de var dømt før jeg kom". Klarer han derimot å få Zynga på beina vil han klare å bevise seg som en temmelig begavet CEO, og vil trolig kunne fange større fisk i fremtiden.

 

For Microsoft så viser det at de tar tilbakemeldingene sine på alvor, og jeg synes aldri Don Mattrick har gjort noen veldig god jobb på pressekonferansene til Microsoft, da jeg aldri har følt at jeg helt kan tro på det han sier. Sammenlign med Jack Tretton, og det blir som natt og dag, i alle fall til fremtoning.

 

Microsoft får nå også fordelen av at de kan distansere seg fra noen av de mer uheldige uttalelsene til Don (les: alle de gangene han har åpnet kjeften i år), og etter at de tok en 180 på always on og DRM kan de jo fint dytte mer skyld på Don, som tross alt satt på topp.

 

Jeg tror ikke dette er uheldig for noen av de involverte. Zynga driter jeg dog en lang mars i, så det er hipp som happ hva som skjer der, men jeg håper at Microsoft ikke selger såpass dårlig at de gir seg på konsollmarkedet.

 

Eneste jeg nå krysser fingrene for er at jeg slipper å se... ugh... Steve Ballmer fly rundt og gaule "GAMERS! GAMERS! GAMERS!" mens han fråder om kjeften på E3 2014.

 

Blir spennende å se hvem som tar over. Skulle gjerne likt å se Peter Moore (denne Peter Moore, ikke denne) komme tilbake, selv om det ikke vil skje.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...