Gå til innhold

EA ønsker å få Origin tilbake til røttene (Mac, PS4, Windows, XOne)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det vi ønsket å få frem den gang var en tjeneste som gjorde EA-spillene dine bedre; en tjeneste som gjorde det lett å finne og oppdatere spill. En tjeneste som forsterket spillopplevelsen, og den tjeneste som hjalp med å finne andre venner som spilte spill.

 

Jeg har jo Steam som allerede gjør dette, bare mye bedre pga at der har jeg faktisk venner som er jevnlig innlogget.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Når jeg leser "EA ønsker å få Origin tilbake til røttene" syns jeg det høres ut som om de vil lage Ultima Underworld 3, bare med "pay 2 win" mekanismer som f.eks ubgrenset med mat for ekte penger. Jeg syns ellers det er litt rart å bruke "back to the roots" om en tjeneste som er såpass ny som Origin. Hvilker røtter mener de? Da EA var en bra utvikler av spill?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg ser gjerne at det kommer flere online tjenester for distribusjon av spill, men jeg liker ikke at denne klienten også integreres i spillene, selv om jeg skjønner hvorfor.

 

Problemet er at det forringer konkurransen, samt at det blir katastrofe den dagen selskapet trekker inn årene, selv om risikoen ikke er så stor for det når det gjelder de store. Man kan etter hver spørre seg hvordan små aktører skal kunne konkurrere med Steam, og Origin, spesielt etter hvert som spill krever tilgang til Steam uansett hvordan og hvor du kjøper spillet.

 

Det beste hadde vært om distributørene hadde samarbeidet om en felles spillklient, som f.eks steam, men som ikke hadde vært låst til en butikk. Så kunne distributørene konkurrert på pris og ikke Lock in tjenester.

 

Så slipper man også å ha 8 klienter, og gud forby, at man ikke kjøpte spillet på samme butikk som kompisen og ikke får til å joine samme spill i MP (kommer sikkert dit en dag)

 

Men det er klart, dette kommer aldri til å skje...

Endret av serpentbane666
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv kunne jeg gjerne tenkt meg at de implementerte noe lignende Steamworks for å gjøre det lettere å levere modifikasjoner til spill (det fordrer dog at utviklerne og EA selv endrer holdning i forhold til modifikasjoner). Ellers hadde det vært kjekt med mer sosiale funksjoner som for eksempel diskusjonsfora for spill (tettere integrert i klienten), mulighet for å ta og laste opp screenshots direkte via klient (lignende Steam), mulighet for å dele bilder og video, og ikke minst se disse fra klient. Andre ting som kunne være kjekt måtte være støtte for brukergenererte walkthroughs og FAQs. Med overlay-muligheten Origin alt har ville en slik walkthrough/FAQ-funksjon være genial for rollespill ol. Flere av disse funksjonene ville være enkle å implementere som web-apps som en kunne kjørt i Origin sin webleser.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

"Ifølge Wilson var det ikke dette selskapet ønsket å ende opp med da de kladdet ned de første idéene."

 

Ya think!?

 

Njæh, hva skal vi gjøre for å avskrekke kundebasen vår i dag da? Hva med å lage en nettbutikk hvor folk kan kjøpe alle de nyeste spillene vi har maltraktert i det siste? Åh! Samtidig kan vi fjerne muligheten for å kjøpe disse andre steder! Jaddah! Dette blir folk fornøyd med!

 

Åh, samtidig kan vi også kreve mye mer penger!

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...