Gå til innhold

– Sony virker mer sultne på suksess enn Microsoft (PS3, PS4, Windows, X360, XOne)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig bra episode som alltid. Noe jeg er interessert i når det gjelder Xbox One er om all funksjonaliteten i OS'et de har skrytt av, vil bli tilgjengelig i Norge. Da tenker jeg spesielt på TV greiene og Stemmestyringen. Ting som skiller Xbox fra konkurrentene.

 

Som flere har påpekt tidligere; skal vi europeere subsidiere funksjoner som bare blir tilgjengelig i USA?

Lenke til kommentar

Veldig bra episode som alltid. Noe jeg er interessert i når det gjelder Xbox One er om all funksjonaliteten i OS'et de har skrytt av, vil bli tilgjengelig i Norge. Da tenker jeg spesielt på TV greiene og Stemmestyringen. Ting som skiller Xbox fra konkurrentene.Som flere har påpekt tidligere; skal vi europeere subsidiere funksjoner som bare blir tilgjengelig i USA?

 

Xbox One vil ikke ha støtte for Live TV i Europa med en gang nei, så på en måte så har kritikerne av dette rett. Vi subsidierer kostnader vi ikke får utbytte av.

Lenke til kommentar

En mann er lei av det kjedelige sexlivet han har med kona si. Han føler han kunne fått mer ut av det selv, og en helg kona er bortreist tar han mot til seg og oppsøker en prostituert. Litt usikkert får han ho med seg hjem og får stotret frem sine innerste perversiteter. Den prostituerte trenger pengene, så ho ser seg nødt til å kle av seg. Mannen kler seg også naken, den prostituerte sprer beina og akkurat i dét han skal til å dyppe laksen kommer kona inn døra...

 

Man kan vel argumentere for at mannen i prinsippet ikke har gjort noe, at han ikke har vært utro mot kona, men han hadde ALLE intensjoner om å gjøre det frem til han ble tatt på det.

Folk som bare sier "Puh, det var bra Microsoft tok en 180, da kan jeg kjøpe Xbox One likevel, slash med god samvittighet!" blir for meg litt som om kona skulle sagt: "Puh, det var bra jeg kom hjem før du rakk å pøke denne lille jenta. Nå kan vi fortsette vårt lykkelige ekteskap!"

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Nå kan vi fortsette vårt lykkelige ekteskap!"

 

Morsom metafor, skal gi deg den. Jeg ser hva du mener men samtidig - det er bare spillkonsoller og jeg vil si det er litt mer alvorlig å være utro med kona enn å kjøpe en Xbox One! Og for oss som driver denne podkasten er det forsåvidt viktig å få med seg alle spillene som kommer ut :)

 

Hvis vi skal ta logikken din til sin ytterste konsekvens hadde lista over selskaper jeg kunne kjøpe produkter fra, blitt ekstremt kort.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-t9DveYkZ

Like bra som alltid, dette.

Jeg er helt enig i at fjerde kvartal blir noe av det mest spennende på veldig lenge når det kommer til spill.

 

Eier i dag både PS3 og Xbox 360, og har ennå ikke bestemt meg for om det er noen stor grunn til å oppgradere, men slik det ser ut blir ikke noe dag en-kjøp av neste generasjon.

Alfa og omega her vil være de eksklusive titlene, og jeg har ikke sett noe som jeg føler at jeg simpelthen spille.

 

Ellers var det en fryd å ha Aleksander tilbake igjen, det var, som de sier visse steder, "god stemning" fra start til slutt. Totally rad.

Lenke til kommentar

Like bra som alltid, dette.Jeg er helt enig i at fjerde kvartal blir noe av det mest spennende på veldig lenge når det kommer til spill.Eier i dag både PS3 og Xbox 360, og har ennå ikke bestemt meg for om det er noen stor grunn til å oppgradere, men slik det ser ut blir ikke noe dag en-kjøp av neste generasjon.Alfa og omega her vil være de eksklusive titlene, og jeg har ikke sett noe som jeg føler at jeg simpelthen spille.Ellers var det en fryd å ha Aleksander tilbake igjen, det var, som de sier visse steder, "god stemning" fra start til slutt. Totally rad.

 

Awesome, takk for tilbakemelding :D

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...