Gå til innhold

Nintendo lar «let?s play»-filmskapere få reklameinntekter igjen (3DS, Wii, WiiU)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gode nyheter! Hyggelig at både Microsoft og Nintendo har gjort endringer etter mye negative tilbakemeldinger. Å stemme med lommeboka fungerer som regel veldig dårlig, ihvertfall når det gjelder etikk og miljø, men det kan ha en del og si når det gjelder ting folk virkelig bryr seg om som spillkonsoller. Men å lage helvete på internett er nok den beste strategien.

Lenke til kommentar

Hva da flott? Fuck de griske jævlene. Skulle bare mangle at de droppet det, men det forandrer fortsatt ingenting. Skaden har skjedd og respekten er borte.

 

Er ikke nintendos omdømme på slikt skadet endel fra før? De har jo gang på gang vist at de ønsker å gjøre livet vondt for folk om de har makten til det.

 

AtW

Lenke til kommentar

Skjønner ikkje alt dramaet rundt dette, lagar du "lat oss spela" for å tjena pengar og ikkje fordi du innehar stor kunnskap om spelet eller er ein kar som liker å underhaldane (med tanke på youtube kvaliteten på LPs så held eigentleg ikkje ditta), så er du nok den siste personen som burde laga da. Nintendo er vist ikkje den einaste så gjore ditta heller.

 

No kjøyre eg reklame stopp uansett så ingen tjenar på meg.

Lenke til kommentar

Skjønner ikkje alt dramaet rundt dette, lagar du "lat oss spela" for å tjena pengar og ikkje fordi du innehar stor kunnskap om spelet eller er ein kar som liker å underhaldane (med tanke på youtube kvaliteten på LPs så held eigentleg ikkje ditta), så er du nok den siste personen som burde laga da. Nintendo er vist ikkje den einaste så gjore ditta heller.No kjøyre eg reklame stopp uansett så ingen tjenar på meg.

 

Det er ikke bare reklame de betaler for på Letsplay.

YouTube / Google betaler også for antall visninger og selvsagt "Likes" siden for Google så betyr dette økt annonse utbredelse og at flere ser det, og en liten slant av dette går tilbake til produsenten av klippet.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...