Gå til innhold

Retten har bestemt: Svenskene må betale lisens for PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hehe. Ja, de fornekter seg ikke. Det er fint at man kan selge et produkt som nesten ingen vil ha eller betale prisen de forlanger for, og så bare løse problemet med å tillate seg å grafse nedi lomma på folk på denne måten, med loven i hånd.

Endret av Nator
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Får ikke håpe de gjør det der i Norge.....

Da vil jeg heller at vi skal gjøre som Finnene....

Ta det på skatteseddelen og redusere kraftig på "lisensen"

Da blir den rettferdig ovenfor de som bor alene også.

De betaler tross alt dobbelt opp kontra de som er to for å dele den rekningen....

 

Det er forøvrig i praksis ikke noen lisens på VHS og DVD spillere i dag, de har ikke digital tuner som kan ta inn noe ;)

Det er på kabelTV mottakere osv man betaler lisensen i praksis.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Pqy3rC

Lisens systemet er blitt like akterutseilt som jordeboksavgifter (=bondeskatt). Politikerne må få ut finger'n før systemet blir enda mer tragikomisk enn hva det allerede er.

 

Lenke til kommentar

Burde jo lett la seg løse med innlogging på NRK sin webtv sider hvor innlogging som benyttes er lisensnummeret ditt.

 

Hvis de ikke er villig til det, så er det jo opplagt at de gjør dette kun for å ta inn mer penger uavhengig av om du benytter deg av det eller ikke.

Og da kan de like gjerne få det over på skatteseddelen og spre det ut over hele året.

På den måten vil folk knapt merke det og det vil bli mindre syting. :p

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Her i Norge kunne man enkelt løst det ved å knytte en registrering på NRK nett-TV opp i mot minID/BankID eller lignende. Betal hvis du bruker det, ikke ellers.

 

De vil aldri gå for noe som gjør at de risikerere å ikke fortsatt få like mye eller mer penger som de får per i dag. De tenker bare på NRK, ikke på ofrene/kundene.

Lenke til kommentar

De vil aldri gå for noe som gjør at de risikerere å ikke fortsatt få like mye eller mer penger som de får per i dag. De tenker bare på NRK, ikke på ofrene/kundene.

 

Dette er nok sannheten dessverre. Etter digitaliseringen av fjernsynsnettet i norge er det jo ingen teknisk hindring for å kreve inn penger med programkort på linje med riks-tv og satelittselskapene, og å gi de som betaler innlogging på nrk sine sider. Radio kunne jo man splittet ut i et datterselskap og betalt over skatteseddelen, da det ikke finnes betalingsløsninger for radio. Men som sagt, dette hadde nok redusert inntektene til NRK.

 

Det morsomme er at lisensinnkrevingen startet for å drifte én enkelt fjernsynskanal i deler av døgnet og en eller to radiokanaler. Nå er det vel snakk om 4 fjernsynskanaler og et dusin eller så radiokanaler.

Endret av likferd
Lenke til kommentar

Jeg håper da vitterlig at de ikke endrer noe her til lands fra hvordan det er i dag. NRK1 er min favorittkanal, og jeg ser det både på TV og på nett, men det vil ikke tilsi at jeg betaler lisens. Det er det andre i husstanden som gjør, det får holde. Kanskje når jeg får fast arbeid og flytter for meg selv igjen, så vil jeg begynne å betale lisens jeg også, men så lenge jeg er en fattig faen, får det være så som så med lisensen.

Lenke til kommentar
Hehe. Ja, de fornekter seg ikke. Det er fint at man kan selge et produkt som ingen vil ha, og så bare løse problemet med å tillate seg å grafse nedi lomma på folk på denne måten, med loven i hånd.
At ingen vil ha NRK er nok kanskje noe overdrevet...

 

Jeg vil ikke ha NRK.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...