Gå til innhold

Hva tenkte spillutviklerne på her? (C64, DOS, Mac, NES)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har spilt noen runder av Samantha Fox strip poker. Eneste problemet var at vi ikke var så drevne i poker, og å få dama naken var derfor vanskelig. Kjente derimot en som drev og printa ut bilder på matriseskriveren sin av Samantha når han hadde fåt av henne alle klærne. LOL!

 

Hvis jeg husker riktig kunne du velge "Max bet" hver runde. Dette førte til at hun foldet hver eneste gang. En enkel vei til seier og pupper.

Endret av Dr. Mobius
Lenke til kommentar

Kjekk artikkel dette. Det er sikkert mange flere ting å skrive om også av spesielle konsepter, så som c64-slageren der du spilte med skytende llamaer eller noe slikt...

 

Høres ut som Jeff Minter. Og Minter er kvalitet, selv når det involverer muterte kameler.:p Spiller litt på et spill han har laget til iOS(han har laget flere spill til plattformen), kalt GoatUp2. Du spiller som en hoppende geit.:p Liker spillet, men jeg klarer jaggu meg å hoppe rett inn i fiendene hver gang.;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er jo litt vemodig at spillutviklere flest nå er så risk averse at disse tingene aldri ville kommet forbi tegnebordet nå (akkurat i disse tilfellene ville det sikkert vært like greit, men likevel).

 

De fleste spill på den tiden var jo heller ikke veldig rare, og også i dag så får man kjøpt rare spill, synes på mange måter mangfoldet er bedre i dag.

 

AtW

Lenke til kommentar

Kjempebra artikkel, digger sånne her, dere må bare skrive flere liknende artikler. Trakk flere ganger på smilebåndet;)

Btw kudos til utviklerne bak Super Noahs Ark 3D (eller hva det nå het...)! Blir for genialt å bare "stjele" Doom formelen også skifte ut skytevåpnene med sprettert og kristen lære, også er alle like happy og holder hender og synger salmer. Lurer på om de tenkte over likheten?:)

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...