Gå til innhold

Kommentar: Sterk forestilling av Microsoft


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Absolutt imponerende og det er vel liten tvil om at lommeboka kommer til å få svi før jul. Slik det er nå syns jeg det er vanskelig å velge en av de to konsollene. De har åpenbart sine styrker begge to og når alt kommer til alt må jeg bare bruke tiden frem til lansering for å bestemme meg. Spillutvalg og andre muligheter vil nok være avgjørende.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
For meg vil ikke dette bety så mye for valg av konsoll, men dersom du ofte kjøper og selger spill, eller har en ustabil nettilkobling så skjønner jeg at dette vil være avgjørende faktorer for hvilken maskin du satser på.

 

... eller dersom du er noenlunde interessert i spill, og derfor kan komme til å kjøpe gamle og ofte brukte spill, både nå og lenge etter konsollen er erstattet av noe nytt, så er det absolutt avgjørende for valg av konsoll.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Synes Microsoft var på det beste middelmådige. Indieseksjonen av presentasjonen deres var bare minecraft. Det var veldig uklart hvilke spill som faktisk er eksklusive til XBOne, da Microsoft hadde enerett til å vise frem spill som også var på andre plattformer (noe som senere har blitt oppklart via twitter). Apropos eksklusive titler virket det som om Sony viste frem flere eksklusive titler enn det Microsoft viste frem av slipptitler.

 

De fokuserte mye på "second screen" greier, noe som tydeligvis bare har blitt skvist inn i spill som ikke trenger det. Hvem bryr seg om man kan gjøre ting med telefonen sin i single-player spill når man allerede har to hender på kontrollen? Er Microsoft sitt bilde av "next-gen gaming" folk som spiller med to hender på kontrollern og kjønnsorganet på iPhonen Windows telefonen?

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvor har folk dette fra at de ga mest spill.

Det er nesten like mange ekslusive spill som har blitt visst av Ps3 og Xbox.

Har ingen anelse om antallet MS-spill kontra Sony-spill, men MS hadde de mest spennende annonseringene etter min mening.

 

Indieseksjonen av presentasjonen deres var bare minecraft.

+ D4, Below og Crimson Dragon. Endret av Leflus
Lenke til kommentar
Fra et rent personlig standpunkt har jeg ikke så mange problemer med strategien til Microsoft. Konsollen min er alltid koblet til Internett og jeg kjøper aldri bruktspill. Selvsagt burde du kunne selge videre et av spillene dine til kameraten din, men jeg synes måten butikker som GameStop og Game har institusjonalisert bruktspillsalget er et reelt problem. Det er dette bransjen vil ha slutt på. For meg vil ikke dette bety så mye for valg av konsoll, men dersom du ofte kjøper og selger spill, eller har en ustabil nettilkobling så skjønner jeg at dette vil være avgjørende faktorer for hvilken maskin du satser på.

Er ikke spesielt uenig, men det handler om mye mer enn kun muligheten til å videreselge spillene sine. Man går i fra å eie til å leie eller kun kjøpe en lisens for bruk. De ønsker å endre spill fra ett produkt til en tjeneste. Det handler også om i hvilken grad man ønsker å slippe distributører, utviklere o.l. inn i stua og i hvilken grad de skal kunne bestemme hva du skal kunne kjøre med dine (lovlig) kjøpte produkter og hvordan disse skal kunne brukes. Selv om det kanskje ikke er så ille nå, hva med neste steg eller det etter der?

Tror veldig mange kommer til å kaste prinsippene på dør hvis det kommer ett spill de har veldig lyst på, på xbox, selv om de er i mot disse begrensingene.

 

Men det skal blir spennende å se hvordan det blir med xbox vs ps, spesielt med tanke på hvilken konsoll utgivere og utviklere vil foretrekke. Kan bli ett høna og egget problem, utgivere går får xbox, spillere går for ps. En konsoll med spill uten spillere, og en konsoll med spillere uten spill (satt helt på spissen). Men selv om disse begrensingene er tilgjengelig i systemet/infrastrukturen, så er noen av de opp til utgivere som de skal tas i bruk, og da er spørsmålet om de tør.

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Man går i fra å eie til å leie eller kun kjøpe en lisens for bruk. De ønsker å endre spill fra ett produkt til en tjeneste. Det handler også om i hvilken grad man ønsker å slippe distributører, utviklere o.l. inn i stua og i hvilken grad de skal kunne bestemme hva du skal kunne kjøre med dine (lovlig) kjøpte produkter og hvordan disse skal kunne brukes. Selv om det kanskje ikke er så ille nå, hva med neste steg eller det etter der?Tror veldig mange kommer til å kaste prinsippene på dør hvis det kommer ett spill de har veldig lyst på, på xbox, selv om de er i mot disse begrensingene. Men det skal blir spennende å se hvordan det blir med xbox vs ps, spesielt med tanke på hvilken konsoll utgivere og utviklere vil foretrekke. Kan bli ett høna og egget problem, utgivere går får xbox, spillere går for ps. En konsoll med spill uten spillere, og en konsoll med spillere uten spill (satt helt på spissen). Men selv om disse begrensingene er tilgjengelig i systemet/infrastrukturen, så er noen av de opp til utgivere som de skal tas i bruk, og da er spørsmålet om de tør.

 

Nå har ikke jeg satt meg helt inn i dette, men er ikke det mye på samme måte som steam har fungert? Eller PSN? Eller Origin? Jeg har aldri forsøkt, men har antatt at de spillene jeg har kjøpt på PSN er vanskelig å videreselge.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvorfor er bruktspill noen stort problem ? Vi som mennesker har solgt, kjøpt OG byttet i årevis ! Hva med Pawnshops ? Hva med salg av brukte biler. Skal bilindustrien slå ned med stortromma fordi at du selger bilen din brukt når du kjøper ny ? Om det er ett så stort problem for utgivere så slå deal med butikker som Gamestop om at nye spill som byttes inn ikke kan settes ut for bruktsalg før spillet har vært til salgs minimum i 8 uker. Er likevel den tiden utgivere er mest interessert i.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det var veldig uklart hvilke spill som faktisk er eksklusive til XBOne, da Microsoft hadde enerett til å vise frem spill som også var på andre plattformer (noe som senere har blitt oppklart via twitter).

 

Fikk også med meg dette i forkant av E3, og da sitter man igjen med ett intrykk av at det var mindre intersante spill til PS selv om mange av de kule spillene MS viste fram også var PS4 titler.

 

 

Når jeg ser tilbake på alle de fantastiske spillene som har kommet og kommer til PS3, så er jeg ikke i tvil om at PS4 også vil levere.

Lenke til kommentar

Fikk også med meg dette i forkant av E3, og da sitter man igjen med ett intrykk av at det var mindre intersante spill til PS selv om mange av de kule spillene MS viste fram også var PS4 titler.

Sånn var det jo med Sony's konferanse også. Det var mange som trodde at FFXV og KH3 var eksklusive til PS4.

 

Dessuten var det ganske tydelig hvilke spill som blir gitt ut av Microsoft og hvilke som blir gitt ut av andre selskap.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...