Gå til innhold

Her er Playstation-avsløringene fra E3 (PS3, PS4, Vita)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Åh herre! Kingdom Hearts 3 på trappene! DET gleder jeg meg til. Hørtes ikke så dumt ut med et nytt tilskudd til Final Fantasy serien heller.

 

Fra det ene til det andre; Det må vel være lov å si at begge stormaktene har gått for en litt retrostil denne gangen når det gjelder design på konsoll? PS4 har jo klare likhetstegn med PS2 spør du meg (og selv om jeg er Xbox-fan, så syns jeg One ikke er noen fryd for øyet den heller).

Men, det er tross alt ikke konsollens ytre som avgjør her;)

Lenke til kommentar

Når det gjelder designet på konsollen, så vet jeg ikke helt hva jeg syns. Enig med dem som sier den minner mye om Ps2. Den var jo ikke stygg, men jeg syns nok foreløpig at Ps3 ser finere ut for øyeblikket. Men tiden vil vise. :)

 

Ellers, at Final Fantasy XV kommer, er jo verken noe sjokk eller overraskelse. We all knew it. Syns også det er helt greit at Versus XIII har blitt gjort om til XV. Det var på tide at dette spillet, som vi har hørt om i årevis, endelig viser litt mer.

 

Det som er fantastiske nyheter er at de ENDELIG kommer med Kingdom Hearts 3! :D

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Sony gjøre det enkelt å boikotte MS og deres forbrukerfiendtlige holdning.

 

Selv om det er en smule ironisk at Sony vant mer basert på hva de Ikke gjorde, enn det de faktisk gjorde. De greide til og med å innføre betalinglisens på spill over nett, og det uten at noen ser ut til å bry seg nevneverdig.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

Billigere enn X1, støtter brukte spill og ingen online krav. Blir dette spikeren i kista for xbox(utenfor usa)?

Blir nok ingen spiker i kista nei. PS3 hadde en enormt høy pris og ble lansert lenge etter 360 og klarte seg greit. Men jeg vil tippe Sony kommer til å gjøre det enda bedre i forhold til Xbox denne generasjonen.

Lenke til kommentar

Blir nok ingen spiker i kista nei. PS3 hadde en enormt høy pris og ble lansert lenge etter 360 og klarte seg greit. Men jeg vil tippe Sony kommer til å gjøre det enda bedre i forhold til Xbox denne generasjonen.

 

Nå er det ikke først og fremst prisen som får folk over på PS4. Prisen en mer en bonus. Det er helt klart spørsmålet rundt DRM som skaper mest buzz.

 

Men jeg tror ikke dette setter noen spiker i kista til Xbone, og det blir spennende å se hvor mye det til syvende og sist har å si.

 

I verste fall er det MS sin modell som får mest penger i kassa, og isåfall er jeg redd Sony kan følge etter tross alle lovordene de nå kommer med. Jeg håper DRM-spørsmålet har noe å si i praksis også, og ikke bare forblir en utopi fra Sony sin pressekonferanse, E3 2013.

Endret av g.i.r.l.
Lenke til kommentar

Sony drepte Xbox One med annonseringen av ingen online-krav og ingen registrering av spillene (DRM).

Tror jeg har sett denne videoen 20 ganger allerede. :D

 

Så utrolig herlig å høre han si de ordene der, om at den støtter brukte spill, og at du ikke trenger å være online for å spille. Merker det på responsen til publikum også, at Sony her har gjort det helt riktige, og gått for den løsningen som spillerne vil ha og lever best med. All ære til dem for det, tror de kommer til å vinne mye på det.

Endret av Nevnarion
  • Liker 9
Lenke til kommentar

Billigere enn X1, støtter brukte spill og ingen online krav. Blir dette spikeren i kista for xbox(utenfor usa)?

 

Mulig jeg er annerledes enn gjennomsnittsbrukeren av konsoller, men har ikke byttet eller kjøpt brukte spill siden jeg hadde NES på tidlig nittitallet. Det beste som har skjedd med spillbransjen siste ti årene for min del, er Steam, som jo fungerer på akkurat samme måten.

 

Det er litt irriterende at man må være online en gang i døgnet, men realiteten for min del er i at jeg har vært online med Xbox og Xbox 360 kontinuerlig de siste 8 årene uansett.

 

Det som irriterer meg litt med XOne, er at den er litt dyr, det vil si at man betaler for Kinect og HDMI-inn, som jeg er litt usikker på om er noe jeg egentlig har bruk for.

 

Kult for Sony at MS har lagt frem ting såpass klønete, de har som flere har påpekt, faktisk klart å lure inn abonnementsavgift på nettverksspilling til full jubel fra gamers rundt i verden. Strengt tatt er vel dette egentlig verre nyheter enn drm og bytterestriksjoner, nok en gang i mine øyne :)

 

Litt usikker på hva som egentlig er status i forhold til Indie-games, men utrolig fett at Sony faktisk ser ut til å prioritere dette skikkelig, da jeg selv utvikler spill.

 

Usikker på hvilken konsoll det blir denne gangen, hvis det i det heletatt blir noen. (Steam-bigscreen ;))

Lenke til kommentar

Ok, ut ifra hva jeg leser her (note, har ikke sett presentasjonen enda) så virker det som Sony hadde mye mye mindre exclusive enn Microsoft.

 

Stemmer det?

Helt opp til hvordan spill man liker,

Bare vent til E3 er ferdig så vil man ha bedre oversikt.

 

Det at FF 15 og KH 3 kommer kun til Ps4 er en dealbreaker for millioner av folk.

Endret av Realzi
Lenke til kommentar

Lurer litt på hvordan spillutgiverne kommer til å reagere på konsollkrigen? På den ene siden så ser det i øyeblikket ut til at Sony for mest skryt og i tillegg er billigst, noe som ligger til rette for at den antageligvis kommer til å selge best, på den andre siden har man XOne som nå har drm, noe som gjør at piratkopiering og bruktsalg blir mye vanskeligere, og derfor i teorien gir utgiverne en større del av spillinntektene enn i dagens generasjon.

 

Til syvende og sist er det jo spillene som vinner konsollkrigen, i hvert fall har det tradisjonelt vært sånn, og hvis utgiverne prioriterer XOne pga drm, så kan faktisk Sony ha et lite problem, selv om den har hardcore gamers på sin side i øyeblikket.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...