Gå til innhold

Velkommen til Hardware Ekstra


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror dette blir bra. I forhold til at informasjonen ofte kan finnes på andre nettsteder, er jeg sikker på at det er mange som vil sette pris på at det er systematisert og ført i pennen av en journalist man har tillit til. Til syvende og sist er det selvfølgelig kvaliteten på artiklene man velger å betale for - jeg er i alle fall villig til å betale dersom kvaliteten er høy og stoffet oppleves nyttig for meg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Jeg må si jeg er litt skeptisk. Ekstra artiklene skiller seg lite fra dagens artikler, og er samtidig stoff det finnes tonnevis av på nettet, helt gratis. Når dere spurte om tilbakemeldinger så var ikke akkurat dette jeg hadde ventet meg, at man måtte betale for det vi ønsker å lese. Blir litt bakvendt, lager dere bra stoff kommer leserne, ikke leserne må betale først for at dere skal lage artikler som er av interesse. Dette gir meg litt freemium vibber, og det er ikke noe jeg er veldig positiv til. Jeg ser avisene har holdt på med dette en stund, og hver gang jeg ser slike "pluss" artikler etc. jo mindre lyst får jeg til å åpne lommeboka. Greit å betale noen slanter for å slippe reklame, men for artikler? Nei takk.

 

Hei

 

Takk for tilbakemelding!

 

Vi regner med at de aller fleste brukerne våre kommer til å fortsette å lese vanlige Hardware som i dag. Samtidig er det mange brukere som i lang tid har etterspurt en annonsefri versjon av Hardware, og det er derfor vi nå lanserer dette som en mulighet for de som ønsker det.

 

Målet vårt er også at Ekstra skal hjelpe oss å finansiere de litt dypere og mer omfattende sakene som man ikke finner andre steder på nett, i alle fall på norsk.

 

Har du noen typer saker du kunne tenkt deg å lese mer av som vi ikke er flinke nok på å dekke i dag, vil jeg gjerne veldig høre mer om det – evt send meg gjerne en epost på [email protected].

Endret av SiR0
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Så lenge det samme gjelder for alle hardware søstersidene under tek.no og, kanskje viktigst av alt for min del, forumet, så er jeg ikke i mot å betale en liten sum pr mnd.

 

 

merk: det er muligheten til å bidra, samtidig som det er annonsefritt som er trekkplasteret for min del, ikke evt. ekstra artikler. Da måtte man plutselig begynne å skille ut deler av forumet/brukerene også. De som har lest dem og de som ikke har...

Endret av MrLee
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Betaler gladelig 29 kr i måneden for dette!

 

Hva med å la oss som betaler også slippe unna diverse tracking og annet snusk?

På Hardware finner jeg Google Analytics og Visual Revenue, i tillegg til Facebook connect.

 

Takk, det er veldig hyggelig å høre :)

 

Mulighet for å skru av trackingkoder er absolutt noe vi kan kikke på om flere ønsker det. Noe av trackingen brukes riktignok av redaksjonen til å se hva leserne liker å lese om, men tar med meg innspillet så ser vi hva vi kan få til.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det med vg+ og nettbrett/mobil tilpassing er veldig viktig. Og siden det blir lettere så blir de jo mye mer brett/mobil vennlig. Kommer akam, amobil og de andre søster sidene med likedan mulighet? Og får vi da kvantum rabatt om vi abonnerer på flere sider?

 

Vennlig hilsen en stor leser av sidene deres!

Lenke til kommentar

Jeg er mest opptatt av nivået på artiklene. Med fare for å være veldig kritisk, kvaliteten på artiklene har falt dramatisk de siste 5 årene, til å bli altfor tabloid. Det er noen lyspunkter, men å betale for å haug med "Slik gjør du..."-artikler er uinteressant.

 

Mitt bilde av hw.no (og søstersider) er at dette er entusiastsider, men dette inntrykket stemmer nok ikke med realiteten lenger. Det er for det meste gjengivelser av andre nettsteder, samt artikler for et publikum med langt dårligere teknisk innsikt/kunnskap.

 

Jeg ønsker hw-nettverket alt godt, men skulle ønske det kom flere artikler for de over gjennomsnitt interesserte. Nå er de i mindretall.

 

Edit: Etter å ha sett gjennom forsiden, så ser jeg at jeg er streng. Det har gjerne blitt litt bedre. Savner dog overklokking.no, som hadde kunnskap, humor og glimt i øyet. Noe av det er jeg mer enn villig til å betale for.

Endret av WonderStivi
  • Liker 8
Lenke til kommentar

Synes dette høres veldig positivt ut. Hardware.no er det nettstedet jeg leser oftest, og selv om jeg bruker av diverse ad-blockere i dag så betaler jeg gjerne en symbolsk sum i måneden for enda mer innhold.

 

Ser at mange her ønsker seg et magasin til iPad. Det finnes andre nettbrett der ute også, f.eks. Win8 Tablet ;)

Lenke til kommentar
Er dette noe som kan bli gjeldende på hele Tek-Nettverket? Bruker ofte TEK.no som utganspunkt, og kan godt betale enda litt mer hvis alle lenkede artikler på framsiden av TEK.no var av den ekstra kvaliteten og uten reklame

 

Da kan jeg fortelle at ja, vi har planer om å ta Ekstra-modellen med ekstra journalister og annonsefritt nettsted videre til de andre nettstedene. Og ja, det vil være en meget hyggelig kvantumsrabatt :) Men hovedfokuset vårt nå er å gjøre Hardware Ekstra så bra som mulig.

 

Vi holder for øvrig på å fjerne annonsene fra Tek.no for Ekstra-brukere nå, samt å få lagt inn Ekstra-sakene på forsiden, slik at man fortsatt kan bruke Tek.no som startside.

Endret av SiR0
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Et godt tilbud som jeg antageligvis vil benytte meg av hvis artiklene blir av ønsket type. Det vil si dype og interessante artikler som tar for seg hele spennet til HW.

 

De tre eksempelartiklene som blir fremmet i denne artikkelen er av en type som ikke lokker nevneverdig. Som det har blitt påpekt tidligere har disse en distinkt eim av DinSide eller lignende sider, noe jeg håper HW ikke sikter seg inn på.

 

Uten at jeg har annet enn en tanke å gå etter vil jeg tro at denne tjenesten er forbeholdt entusiastene her inne, og da må artiklene reflektere nettopp dette.

 

Uansett, flott at dere ser etter og lager løsninger basert på tilbakemeldinger!

 

-Deluze

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...