Gå til innhold

Den superstore tråden for Marvel: Heroes (MMO-ARPG med Marvel)


Anbefalte innlegg

post-284049-0-41910900-1370478791.jpg

 

MARVEL HEROES

https://marvelheroes.com/

 

Anmeldelser:

Gamereactor UK: 7/10

IGN: (pågående)

GamesRadar: 3.5/5

 

Marvel Heroes er hva man får om man kombinerer spill som Diablo og Path of Exile med Marvel-universet. Spillet er F2P, men ikke se det som noe negativt. Det betyr bare at vi har fått et knallspill helt gratis. :) For ja, dette er rimelig bra saker, spesielt til den prisen. Men hva annet forventer man av et ARPG fra David Brevik, fyren bak blandt annet Diablo 1 og 2?

 

Det interessante her er ikke bare at det er Marvel-folk, men at det også er et MMO. Det betyr at du vil se en hel drøss andre folk løpe rundt, akkurat som i et vanlig MMO. I tillegg velger man en av fem karakterer i starten (Scarlet Witch, Storm, Deadpool, Daredevil og Hawkeye), men man kan finne nye folk og spille med dem i stedet. Totalt sett er det foreløpig over tyve til sammen, men det blir flere etterhvert. Alle har egne skilltree's, eget utstyr og så videre, og mange er radikalt forskjellig fra hverandre. Jean Grey er for eksempel bra med telekinese og sånt, men (selvsagt) kan hun forvandle seg til Phoenix og bli en helt annen karakter. Men det beste er at man bare trenger trykke på T, så får man en liste over alle karakterene man har tilgjengelig. Herfra kan man lett bytte til en annen karakter, så lenge man ikke er i kamp.

 

Nå skal det sies at dette er Free 2 Play, så det er en cash shop her. Her kan man kjøpe nye folk om man ikke gidder lete etter dem, nye kostymer, diverse potions for mer experience og så videre, men ingenting her er nødvendig. Absolutt alt kan finnes gratis i spillet, og man kan faktisk finne ting man ikke kan kjøpe. :)

 

Hele spillet er som sagt gratis, og kan lastet ned fra hjemmesiden jeg linket til øverst.

 

En liten smakebit:

 

http://www.youtube.com/watch?v=pjQHM7mGRik

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, vi må spille som ferdig-helter. Men det er over tyve helter, og alle har minst to, tre kostymer hver (om man finner dem eller kjøper dem, så klart.) Synes det var litt rart i starten å se flere Hulker og Spider-men (eller rettere sagt er det nok betydelig flere Daredevils og Hawkeyes), men dette retter seg litt opp etterhvert. Ikke glem at Hawkeye, Daredevil, Scarlet Witch, The Thing og en annen fjott er de fem man kan velge i starten, og etter førsteoppdraget får vi en ny av de fem. Det gjør at det vil være veldig mange som spiller en av de fem i starten. Men etter fjerdekapitlet kommer vi til skolen til Xavier, og får det som ny hub. Det vil fortsatt være en del av de fem startheltene der, men mange har kjøpt en ny helt (gjerne via ultimate, premium eller starterpack) eller funnet en som loot. :)

 

Dessuten vil det jo mange spille solo, og da ser man ikke så mange identiske helter løpe rundt. Og om man så gjør det er det jo bare å skifte kostyme, så ser man da litt annerledes ut. ;)

 

En annen ting er at man kan legge til buffs og sånt på selve kostymet, så jeg bruker et kostyme som gir meg bedre sjanse til å treffe og litt mer skade. Et annet gir meg bedre helse og sånt. :)

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...