Gå til innhold

Store nyheter for Call of Duty: Ghosts (PS4, Windows, X360, XOne)


Anbefalte innlegg

Jeg tror oppriktig talt at det er flere koallisjon-hunder enn kvinnelige soldater i Afghanistan.

 

Det står du heilt fritt til (sjølv om eg tviler, med mindre du rekner berre innanfor spesialstyrkane), men eit overtal av ein ting medfører uansett ikkje eit kjemisk fråvær av ein annan. Ellers er jo premisset for Ghosts at "heltane" (USA) har vorte marginaliserte i sitt eiget territorium av ein framand makt, slik at du no er i støvlane til dei scrappy geriljastyrkane du vanligvis drep i hopetal - og ein skulle tro den logisk følgjande mangelen på stridsdyktig personnel ville føre til ein mellombels suspensjon av sexisme. Jamfør IDF.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det eneste det betyr er at markedet hadde forventet noe bedre av Xboxen. Det sier ingenting om hvilken maskin som er "best" (hva nå enn det betyr), eller hvilken som kommer til å selge mest.

 

Som PC-spiller var lanseringen god. Like bra maskinvare som PS4 (det er det svakeste leddet som setter standard på multiplatformspill), mye mer PC-aktig maskinvare og ingen krav for "always on DRM". Stort sett i tråd med ryktene på forhånd.

 

Ingen krav om "always on", men krav om "always connected kinect and verification once every day", mao. ikke den helt store forskjellen spør du meg.

 

Call of duty kommer fortsatt til å selge som fin-hakka ekskrementer fordi folk ikke bryr seg om det er bra eller dårlig, bare at spillet er "inn" blant venner. Jeg tør faktisk vedde den venstre armen min på at det kommer til å selge massivt. De lover jo innovasjon ved hver nye COD, og dustene som blir lurt rettferdiggjør det ved å sverge på at det er det beste spillet i verden slik at svindelen fungerer akkurat like bra neste gang. Fool me once, shame on you osv osv...

Lenke til kommentar

Litt ufrivillig morsom presentasjon av Call of Duty: Ghosts. Du kan gjøre nye, innovative ting som å skli, hoppe over gjerder, lene deg rundt hjørner (som du også kunne i det første Call of Duty som kom ut i 2003) og at fiskene svømmer bort når du kommer i nærheten. De bruker lang tid på å forklare og vise at det nye spillet har bedre grafikk enn det gamle, noe alle forventer av et spill på neste generasjons konsoller. Så legger de stor vekt på denne hunden du skal knytte emosjonelle bånd til, eller sagt på en annen måte: den kommer til å dø. Takk for meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...