Gå til innhold

Nintendo krever reklameinntekter fra «let's play»-filmer (3DS)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant vinkling på "problemet" fra Nintendo. Har selv sett en del lets play videoer siden jeg oppdaget fenomenet da Minecraft begynte å gjøre sitt inntog, og er ikke i tvil om at reklameeffekten fra slike videoer betaler for seg selv i økte spillkjøp i veldig mange scenarioer.

 

Men det er absolutt spill jeg har sett i lets play videoer hvor jeg har blitt "mett" av spillet gjennom videoen og valgt å ikke kjøpe det selv om jeg normalt kunne kjøpt spillet etter å ha spilt en demo. Da er det gjerne snakk om mer historiedrevne spill. Spillene jeg gjerne kjøper selv etter flere timer med lets play er gjerne av typen simulator eller sandkasse-spill.

 

Dette er uansett en bedre tilnærming enn å vifte med DMCA takedown sverdet og fjerne alt materiell som inneholder copyrighted materiale...

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Javel nintendo... tjener ikke nok på å selge samme mario spillet under annet navn lengere? eller pokemon set color here.. osv..

 

Grådighet har vel ingen grense, har ikke klaget på nintendo før, men kjører dem dette i det fulle løp, så er det lett og plasere dem nært E.A.. men ikke for DRM og Utvasking av gode spill..

 

Håper virkelig ikke at dem virkelig skal gjøre dette, jeg synes det er veldig bra at lets playerne ikke vil spille nintendo spill hvis dette skjer..

 

-hilsen en som kjøper spill som jeg har sett letsplay av... gjærne 2-3 copys (minecraft ref :) )

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Nintendo har blitt bitt av idioti-basillen som de fleste andre selskap lider av virker det som.

 

Vi lever midt i et lisens og rettighet`s helvete.

Musikkbransjen, filmbransjen, store deler av spillbransjen er alle fullt av gniene gamle rasshøl som alle skulle hatt seg en på tryne i mine øyne.

 

De hater forbrukerne over alt i verden, og de gjør alt for å stoppe alt som står i veien for at de kan spy ut penger til de på toppen.

 

 

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Man kan ikke vise frem andres malerier, videoer eller spille av andres musikkstykker uten at det betales for det. Og de må ikke engang betale, de må bare finne seg i at reklame, hvis inntekter går til Nintendo, vises på samme side som videoene de legger ut på YouTube. Hva er egentlig problemet her?

Lenke til kommentar

Hadde det vært EA som hadde gjort det ville hylekoret vært på plass, men dobbeltmoralen kjenner ingen grenser. Nintendo slipper unna med alt de vil.

 

Vel når Anders Behring Breivik stjeler en is på bensinstasjonen blir det større hylekor enn når hvermannsen i gata gjør det...

 

On topic: Må si æ e litt skuffet over hvordan Nintendo håndterer saken. De skyter jo seg selv i foten med dette.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De som har lest artikkelen har lagt merke til at Nintendo ikke har noen paner om å blokkere innhold, det er bare noe de får lov til å gjøre på grunn av copyright. Det eneste som skjer er at Nintendo putter (ekstra?) reklame på videoene. Akkurat hvorfor de føler et behov for å gjøre det kan jeg ikke forstå, men det vil i hvertfall hjelpe på dette (ikke eksisterende) underskuddet som folk snakker om hele tiden.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...