Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvorfor er dere gutter så hjerteløse?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så du fikk mer tro på menn nå etter du ble dumpa av en mann? Hmm

 

Mente du meg? Lov å dumpe noen, vel! Bare å gjøre det på en real måte, vise at man bryr seg, selv om man føler at man ikke passer så godt sammen med personen :) Så kan alle være venner (eller hvertfall omgås normalt) etterpå :thumbup:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hvordan var det morsomt, du sa at han/hun var retard ?

Svarte et "internet-fenomen/sitat" som var ledende og ment å være noe humoristisk, med et annet sitat tatt fra en komedie og deretter slang på en smiley.

 

Hvorpå du surna helt, og bablet noe om rett. (ikke at det er noe rett og galt i denne sammenhengen?)

 

Og siden jeg var på godt humør, og på vei til seng, anbefalte jeg deg å gjøre det samme. Noe du tydeligvis ikke ville høre på heller. Så da sitter vi her, i en helt off-topic diskusjon om ingenting.

Endret av Andrull
  • Liker 3
Lenke til kommentar

 

 

Mente du meg? Lov å dumpe noen, vel! Bare å gjøre det på en real måte, vise at man bryr seg, selv om man føler at man ikke passer så godt sammen med personen :) Så kan alle være venner (eller hvertfall omgås normalt) etterpå :thumbup:

 

Ser den, men med mye følelser i bildet er det sjeldent så enkelt.

Lenke til kommentar

Ser den, men med mye følelser i bildet er det sjeldent så enkelt.

 

Enig der. I mitt tilfelle var det forresten mer sånn at jeg ble "dumpet" av en jeg bare holdt på med. Han er en bra kar, sa ifra på en ordentlig måte. Klart jeg er lei meg, men at det finnes én som er så bra gir meg tro på at det finnes flere.

 

Men selv om brudd mellom kjærester selvsagt er i en helt annen skala og mye vondere og vanskeligere, mener jeg fortsatt at det å dumpe noen i seg selv ikke gjør noen til en drittsekk. Det MÅ være lov til å ta valg som er rette for en selv, man kan ikke fortsette å være sammen med kjæresten bare for hans/hennes skyld. Mener virkelig det er måten man gjør det på som teller :)

Lenke til kommentar

Det er to ting jenter ofte må velge mellom når de ser etter kjærester. Det trenger ikke alltid være slik, men som oftest er det det.

 

1. Han er selvsikker, spontan og sier morsomme ting hele tiden. (Jeg kunne valgt andre eufemismer for å beskrive denne personlighetstypen)

 

2. Han er trofast, lojal og har øye kun for deg.

 

99 % av alle jenter, spesielt tenåringsjenter, synes 1 er veldig, veldig mye viktigere enn 2. Derfor finnes det mange som kommer i samme situasjon som deg.

 

Jeg synes forresten at kjæresten din er vanvittig ondskapsfull som gjorde det han gjorde. Prøv å ikke sørg over ham. Han har gjort nok skade allerede. Anonym poster: 1fdad3966404fb28c488a70249f51d35

 

Dette er sååå sant. holder faen meg på med en fyr nå i kategori en. Han har dame, vi er fuckfriends og likevell har jeg må en eller annen jævlig måte fått følelser for han. Begynner sakte men sikkert å innse at han er drittsekk da, så forhåpentligvis klarer jeg å legge disse tullete følelsene til side og ditche han snart.

 

Er forøvrig enig med nesten alle guttene her, ja det finnes mange drittsekker, men det er oss jenter som er dumme og faller for dem. Finnes så mange gode gutter også, men av en eller annen grunn forblir de alltid bare venner...

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest heipådeeg

hei du!

Altså, man kan vell ikke akkurat si at alle gutter er hjerteløse. Selvfølgelig har man de dagene hvor man synes alle mannfolk er slik, men man bør vell kanskje være litt mer forsiktig på hva som blir sagt og ikke. Du har de guttene som absolutt gir blaffen i hva andre føler, og kjører på med egoisme og "selvopptatt-het", men så er det også de guttene som virkelig bryr seg om en spesiell, og som virkelig er et ordentlig godt og kjærlighetsfylt menneske. Det er disse guttene man skal ta vare på, og mange der ute har nok funnet kjærligheten!

Jeg vil si at de guttene som er hjerteløse, er det fordi de rett og slett ikke vet hvordan man skal behandle andre, og som rett og slett setter bort alle følelser. Disse guttene er ikke noe å samle på, og det er synd det er slike folk..

Lenke til kommentar
Gjest heipådeeg

Var vell heller bare en notis på at russetiden er spesielt "designet" for å leve seg litt ut og åpne de fleste sluser som er der. Mulig han trudde dette var akseptert ettersom han jo slang ut en snapchat til alt og alle.

 

Har vell noe med at som russ så slår man seg kanskje litt mer løs, og tøyer grensene litt mer enn nødvendig. Men her synes jeg man kan benytte seg litt av hjernen før man gjør enkelte ting. Om man har kjæreste i russetiden så bør man vite bedre, å prøve å tenke litt. Elsker man virkelig kjæresten sin, så roter man ikke med andre vettu, det blir for dumt. Slike mennesker fortjener ingenting annet enn et slag i ansiktet og et singelliv.

Jeg var selv russ i år og har en kjæreste som også var russ. Vi var svært trofaste med hverandre og snakket litt på forhånd om hvor grensene gikk osv. Selvfølgelig var vi jo enige i at det var oss hverandre som betød noe, og at vi absolutt ikke skulle rote eller gjøre noe lignende med andre. Det handler om tillit og det å stole på hverandre også!

Lenke til kommentar

jeg lurer på en ting, hvorfor er det slik at gutter er så hjerteløse, har dere følelser egentlig?

er det sånn at det er kult å ligge med flere jenter, og være rundbrennere og playere?

tenker dere noen ganger på en spesiell jente, eller vandrer det flere pornostjerner i hodet deres?

 

har dere noen ganger vært skikkelig forelsket i en jente, at dere er helt betatt og tenker ikke på noen andre?

virkelig, finnes egentlig noen der ute som gjør det? eller er det bare på film man ser perfekte menn?

Finns mange ekte menn som elsker sin utkårede. menn mange som liker å flørte uansett om de elsker dama di her, det som ødela mitt forhold at jeg likte å flørte men jeg tok aldri steget lengere enn å si at noen var pen Endret av MongoMan
Lenke til kommentar

Hvorfor liker dere jenter bleikfeite duster som raver hele natta rundt i en svett gammel BMW som ser ut som et patetisk forsøk på en Japansk driftebil, med en latterlig 50cent-caps stående 30grader til venstre på hodet?

 

Hvorfor går dere jenter stadig tilbake til drittsekken som slår, banner og kjefter?

 

Hvorfor får dere jenter barn i 17-års alderen med en retard som med 99% sikkerhet vil etterlate dere som alenemødre?

 

Food for thought.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...