Gå til innhold

Utviklingen av nye Thief skal ha vært problematisk (PS4, Windows)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bra. Håper spillet kanselleres eller flopper totalt slik at Square Enix må selge alle lisensene de har ødelagt, selv om de vel kommer til å havne i hendene på noen som er like ille.

 

Eller det beste hadde vært om lisensene måtte selges på forhånd slik at spillet må omdøpes til Awesome Robber eller noe i den duren, så får de som liker moderne spill det de vil ha også.

Lenke til kommentar

Tar det med en klype salt. Det florerte med skrekkhistorier rundt Red Dead Redemption, men det endte opp med å bli et epos uten like, og er helt klart et av de beste spillene denne generasjonen.

 

Litt søkt å bruke et spill gitt ut av en annen utgiver og utvikler som begrunnelse for at Thief kan bli bra :p Skrekkhistorier, greit nok... men når en ser på hva de selv har uttalt så levner det ikke akkurat det store håpet om at dette blir et goty. Og om jeg tar helt feil så er jo det bare positivt så for min del så kan det jo bare gå oppover hehehe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Mistet litt trua når de sa de skulle forenkle spillet i forhold til forgjengern... hjalp jo ikke akkurat dette her da :\Quick, someone save this game!

 

Og det at forgjerne var ikke akkurat avanserte heller. Rimelig enkelt gameplay der også. Hadde faktisk håpet på mer dypere gameplay. Det som jeg synes gjorde Thief bra var lyden, og at man kunne gjemme seg i skyggene. Og de smarte fiendene

 

Lenke til kommentar

Litt søkt å bruke et spill gitt ut av en annen utgiver og utvikler som begrunnelse for at Thief kan bli bra :p

 

Klart man kan bruke en annen utvikler til sammenligning. Poenget er jo at det ofte dukker opp rykter om at spill er i krise, men det trenger ikke være sant av den grunn.

 

Må også påpeke at det er skremmende hvor fort folk biter på rykter. Dette spillet er dødt lenge før vi har sett noe fra det, og den nye Xboxen er en fiasko fordi den kjører always-on. Nei vent, det er jo bare rykter. Skjønner ikke hvorfor folk er så interessert i å være så negativ som mulig til en hver tid. Dere vil jo heller være en del av problemet enn løsningen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...