Gå til innhold

Evolusjon – Vitskap eller religion?


Anbefalte innlegg

Vi kan også nevne at nøytronstjerner ikke foretar kjernereaksjoner som skaper de høyere elementene som man finner på jorden. At jordens kjerne egentlig er en nøytronstjerne er et intetsigende forslag som vitner om en fundamental kunnskapsmangel hva himmellegemer angår.

Endret av cuadro
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En SKAL ikke spøke med Guds kraft.

Her kan vi bytte ut gud med alt annet vi ikke har filla av beviser for, det gir samme nytte Lonelyman... Det blir bare intetsigende og dumt å hevde slikt når du ikke klarer å føre annet enn fantasi bevis for det du hevder.

 

Skal vi se hvor mye kraft denne guden din har? Jeg forakter den kristne gud, jesus og spytter på den hellige ånden.... Skjer det noe? Nope... Så overraskende.. Ingen kraft der, ingen hevngjerrig gud som kommer og tar meg fordi jeg syntes han er en king size dick eller at jeg spyttet på det hellige spøkelset eller syntes at jesusvar en oppblåst religiøs tulling som spredte løgner, så hvor er denne kraften hen Lonelyman, annet enn som en innbildning i din fantasi? Nå har jeg spøk med kraften til guden din og ingenting skjer og ingenting kommer heller til å skje og vet du hvorfor? Det finnes ingen kristen gud... Det er i minste det mest sannsynlige...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Nå har jeg spøk med kraften til guden din og ingenting skjer

 

God is slow to anger - Numbers 14:18 (Det er alt jeg kan svare deg)

 

Men slik jeg forstår det, så blir ikke Gud sint på en mann som brøler et uheldig vokabular på et forum. Jeg tror Gud blir mer sint over de som planlegger ondskap.

 

Det er de som brøler som ikke har særlig grunn for å planlegge ondskap, de onde går stille i korridorene. Jeg tror Gud ser på de som brøler, som en av sauene som har gått seg vill og behøver "mjød" eller "melk" eller "spirituell føde/spirituell mjød" fra tåteflasken.

 

Men jeg skal ikke definere regelen og unntaket i samme setning, der kan være unntak. Og det kan selvfølgelig være at det er regelen, men dette er noe jeg personlig tror.

 

RWS, tenk nøye over dette. Ønsker du "spirituell mjød" ?

 

Kongen din venter.

Endret av LonelyMan
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Men slik jeg forstår det, så blir ikke Gud sint på en mann som brøler et uheldig vokabular på et forum. Jeg tror Gud blir mer sint over de som planlegger ondskap.

Jeg tror ikke hva du tror spiller noen rolle for andre enn deg selv.

 

De som brøler blasfemi er de som trenger å slakte Gud. Det er noe jeg personlig står for.

Endret av Abigor
Lenke til kommentar

Det er mange som snakker om hat, slakt, drap og alle mulige slags ting. Men årsaken at de kan skrive sånt er fordi de setter inn ordet Gud/Jesus, så rettferdiggjør det tydeligvis å skrive slikt.

 

Men dersom en mann blir drept i Kongo (flott eksempel), og en nordmann da sier "Jeg skal slakte ned drapsmannen". Så kan man fort se at unnskyldningene ikke lengre kan skjule personlighetsforstyrrelsene.

 

Det er en syk ting å si noe slikt. Det rettferdiggjør ikke ordbruken bare ved å sette inn ordet Gud i innlegget.

Lenke til kommentar

Jeg snakker bare av egen erfaring, jeg dikterer ikke. Jeg har selv snakket stygt om Gud, men ikke på den måten som folk her inne gjør. Og Gud tar seg ikke nært av sånn. Det skal mye til å fornærme et super intelligent vesen.

Det bure være UMULIG å kunne fornærme et super intelligent vesen.

 

ALIKAVELL se bibielen.

Lenke til kommentar

For en syk påstand å si. Du snakker mye tull om det du ikke vet noe om. Og tiden da andre skal respektere din gud er forlengst forbi. Jeg vil heller dø enn å respektere din gud.

 

 

"I the LORD search the heart and examine the mind, to reward each person according to their conduct, according to what their deeds deserve." Jeremiah 17:10

 

For I take no pleasure in the death of anyone, declares the Sovereign LORD. Repent and live! Ezekiel 18:32

Endret av LonelyMan
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...