Gå til innhold

Ett spill sikret suksess for Game Boy


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Siden mario land 1 og 2 er nevnt (og 2ern er soleklart best) syns jeg også 3ern, Wario land, bør få en plass blant gode platformspill på gameboy. Spesielt alle hemmelighetene og det at brettene forandrer seg etterhvert som du kommer videre i spillet gjør dette til en klassikker. I tillegg så etablerer det Wario som en anti-helt som driter i prinsessa, men bare bryr seg om skatter, penger og et stort slott.

Lenke til kommentar

Gameboy var den første spillmaskinen jeg brukte mye tid på, selv om jeg hadde spilt noe på PC før det. Har fortsatt en gameboy pocket liggende, men spiller heller på GBAsp hvis jeg skal spille noen av spillene i dag.

 

Husker Tetris, Mario world 1-2, Wario Land, Pokemon gul og senere pokemon sølv. De to sistnevnte er helt klart de spillene jeg har brukt mest tid på av disse(over 250 timer på sølv, og sikkert nesten like mye på gul), men også Mario World 2 sto mye i maskinen.

Endret av g.i.r.l.
Lenke til kommentar

Et godt spill til game boy som ikke er nevnt her, er Gargoyle's Quest. Det minner en del om Zelda 2 ved at det blander action, adventure og rpg-elementer, og har også to fantastiske oppfølgere til henholdsvis Nes og Snes!

 

å nei enda mere zelda møkk... ska gi deg 3 gode spill jeg utenom tetris...

 

boxxle

castelian

tetris2

 

3 knakende gode spill som alle bør ha spillt hvis de har en gameboy...

Lenke til kommentar

Ah, GameBoy! :D Elsket det beistet! Fikk den grå klossen i '93, da jeg begynte på skolen. Jeg var KONGEN av lekeplassen.:p Alle ville sitte med meg og spille spill! :p

 

Hadde en seks-sju spill, men etter å ha flyttet noen ganger har jeg nå kun det dårligste igjen (min mening i hvert fall), nemlig Turrican. Døde alltid innen ett til to min inn i første brett. Jeg sugde ganske bra ja.:p

 

Men jeg har ennå en fungerende GameBoy, den har overlevd selv det faktum at noen batterier døde inni den og slapp ut batterisyre. Godt håndverk!

 

Jeg har nok best minner fra to spill spesielt. Det ene var Boxxle. Stakkars lagerarbeider som må sette kassene på lageret på sine designerte plasser før han kan dra på date, eller noe i den dur. Enkelt og gøy! Det andre spillet var Blues Brothers. Veldig vanskelig slik jeg husker det, men jeg spilte det til døde.:)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tvert imot syns jeg at kommentarene dine er lærerike og morsomme :)

 

Takker! Og ja, jeg tok det hele i beste mening - akkurat slik jeg mener innleggene mine også. ;) Som faren min pleide å si: "det er ikke så vondt sagt som det er ment".

 

Men bare for å få klarhet i det: det var meg du siktet til i denne 'casten, ja? Kommer ikke til å få sove før jeg får vite det... :p

 

 

Si forresten ifra når dere skal ha en podcast om meninger om de valg Blizzard har gjort med StarCraft II om spillbarhet og oppbygning i forhold til StarCraft vanilla/classic.

“I’m all geared up.”

Endret av Paladin@LANur
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Tvert imot syns jeg at kommentarene dine er lærerike og morsomme :)
Takker! Og ja, jeg tok det hele i beste mening - akkurat slik jeg mener innleggene mine også. ;) Som faren min pleide å si: "det er ikke så vondt sagt som det er ment".Men bare for å få klarhet i det: det var meg du siktet til i denne 'casten, ja? Kommer ikke til å få sove før jeg får vite det... :pSi forresten ifra når dere skal ha en podcast om meninger om de valg Blizzard har gjort med StarCraft II om spillbarhet og oppbygning i forhold til StarCraft vanilla/classic.“I’m all geared up.”

 

For å være 100% ærlig er jeg litt usikker på hva jeg refererte til, kommer tilbake til deg når jeg har fått hørt på det igjen. Men stol på at vi digger kommentarene dine, alltid veldig informative!

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...