Gå til innhold

Post stilige filmplakater


Need44speed

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

Ikke filmplakat men motivet på Jaws 4k blu står ikke høyt i kurs , syns det er kreativt med tittelen Jaws i selve kjevene på haien , absolutt pun intended , ha ha

Lenke til kommentar
0laf skrev (23 minutter siden):

Noen flere "kvalitetsfilmer" som hadde litt kule plakater (for sin tid)

En interessant blanding av kremfilmer og mer trashy/sleazy b-film, men der alle har jo det til felles at posterne/plakatene er jo virkelig noe for seg selv, ikke en dårlig/kjedelig å se i flere mils omkrets. ?

Tross det store skillet i kvalitet (filmdelen), så synes jeg at de to som stikker seg best frem, er faktisk kult-slasheren Sleepaway Camp og den noe ufrivillig komiske Ænigma. 

Endret av Frank.N.Steen
Lenke til kommentar
Frank.N.Steen skrev (2 timer siden):

... så synes jeg at de to som stikker seg best frem, er faktisk kult-slasheren Sleepaway Camp og den noe ufrivillig komiske Ænigma. 


Enig i det, ikke akkurat kvalitetsfilmer, men bra plakater.

Den siste stikker seg litt ut, Kung Fury er fra 2015, og ble finansiert av en svenske gjennom Kickstarter.
Det er en litt sånn "åttitalls"-greie, litt som "Stranger Things", derav plakaten som er litt kul, men filmen er total søppel.

En detektiv som blir bitt av en kobra, og truffet av lynnedslag, kan plutselig en helt spesiell form for Kung Fu, og må bekjempe Adolf Hitler, som av en eller annen grunn dukker opp i 1985?

Thor (med hammeren) sender han tilbake til nazi-tyskland, husker ikke helt hvorfor, så aldri hele filmen, men sleng på noen dinosaurer, roboter og et par ninjaer, så er kaoset komplett.
 

 

Endret av 0laf
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
0laf skrev (10 minutter siden):

ikke akkurat kvalitetsfilmer, men bra plakater.

Litt av sjarmen var jo at disse som ikke hadde enorme budsjetter og navn bakom seg, visste likevel å stikke seg frem, da med unike/originale postere/plakater som skilte seg ut fra mengden, men Sleepaway Camp er jo faktisk en som virkelig lever opp til posteren, og mer til. 

Ænigma huskes som ei cheesy men severdig giallo b-film, men posteren er det klasse over.

0laf skrev (12 minutter siden):

Kung Fury er fra 2015, og ble finansiert av en svenske gjennom Kickstarter.
Det er en litt sånn "åttitalls"-greie, litt som "Stranger Things", derav plakaten som er litt kul, men filmen er total søppel.

Denne likte jeg veldig godt da man så den tilbake i 2016, tror det ble ei 8/10. Heftig den David Hasselhoff theme låta, og har mista litt oversikten over om det kommer noen helaftens spillefilm, eller om det bare var "tull". Ryktet ville jo ha det til at selveste Arnold Schwarzenegger skulle dukke opp i en større rolle.

Liker godt slike retro-parodiske over-the-top filmer, "søppel", mulig men da utrolig underholdende sådan.

Har kommet en del slike siste ti årene, men Kung Fury var noe for seg selv, ingen tvil om det.

Lenke til kommentar

Kung Fury er helt fenomenal. Anbefaler i samme slengen Commando Ninja og The VelociPastor. Commando Ninja synes jeg var hakket bedre enn Kung Fury, mens The VelociPastor var overraskende fet, tross en helt jævlig poster. Manborg har også mye av det samme over seg, og var tidligere ute enn Kung Fury. Ekstremt inspirert av den glimrende The Eliminators. Fete postere også:

 

6dd18a8288398f846f1ee34ee5621155.jpg

14dbef5d-f02a-42ab-bcc1-529ad65d0f30-7a8

MV5BZDhiNjFjZDUtYmZkYi00NTdkLTgzNGUtYmRj

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
""" skrev (1 time siden):

Anbefaler i samme slengen Commando Ninja og The VelociPastor.

Takker for spennende tips, og ja, husker godt Eliminators, den fulgte med i ei heftig 4-movie Sci-fi Marathon (Shout Factory DVD utgivelse) i hop med Arena (1989), America 3000 (1986) og The Time Guardian (1987). Handlet inn ene og alene grunnet America 3000, men fikk jo også en god porsjon underholdning i bonus, alt til en meget hyggelig pris, bare synd de ikke fortsatte å lempe ut flere av disse all night marathon filmboksene.

 

Lenke til kommentar

Manhunter (1986) er ei av de mest visuelt flotte og detaljrike filmene til Michael Mann, og mye av dette skyldes nok helt klart talentet og innsatsen til Dante Spinotti, men hvordan en film med så mye flotte bilder og scener kan så ende opp med så utallige mange gyselige og trashy VHS, DVD og Blu-ray cove/artwork utgaver, det er ei stor gåte. 

En av de siste jeg kom over (tror det var Blu-ray), viste et fryktelig nærbilde av Brian Cox (Hannibal Lecter er jo knapt med i filmen, mer enn et par minutter i total) med ondskapsfulle og blodrøde øyne, og det virket som et desperat forsøke i å etterligne ett av de mange med Anthony Hopkins fra Silence of the Lambs. Uansett, fryktelig slett arbeid, og elendig måte å forsøke å selge ei film på.

Bare synd de ikke ga jobben med å gjøre mer verdige filmcover, da i retning av noen som virkelig bryr seg om filmen og dens handling, fremfor noen der bare drasser i hop noe på et par minutter via Photoshop:

Disse fan-lagde artwork/coverne ville gjort seg langt bedre enn 99,9% av skiten de har greid å klekke i hop siste 20-25 årene. 

j3uoPvY.pngogqHDxb.png

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...