Gå til innhold

Acers nye proffskjermer har ekstra lav pris


Anbefalte innlegg

daymn, bare litt over 2000kr for 2560x1440!! :O

http://www.prisguide...min=&price_max=

Positivt med 18,5" og 19" med Full HD med tanke på flerskjermsoppsett. Til nå har det vært dårlig tilgang på skjermer med Full HD under 21,5".

Trenden går mot høyere pikseltetthet. Spørsmålet nå er om dette er billigsalg av "gamle" oppløsninger før 3840*2160 kommer for fult. Her er et roadmap fra Intel publisert i april i fjor:

post-3851-0-47720400-1365146756_thumb.png

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Acer har korrigert sin egen pressemelding om en av skjermene vi omtaler i denne saken, B6 på 27 tommer med 2560 x 1440 pikslers oppløsning. Hardware.no var før publisering i kontakt med Acer, og fikk bekreftet at opplysningene skulle stemme. Det viser seg nå at oppløsningen er lavere, Full HD, og prisen er ikke fastsatt.

 

Vennlig Hilsen

Jørgen Elton Nilsen

Fagredaktør, Hardware.no

Lenke til kommentar

Skulle tro en overgang fra BeqV2410T til en Asus 27" LED PB278Q med 670 SLI og 4,7Ghz OC 3770k ville gitt en stor merkbar forbredelse?

Mener samme bildeflyten/FPS, som på min 60Hz, men likevel en mye større opplevelse.

 

Er rimelig godt fornøyd nå med Crysis 2 og 670 SLI sånn framerate messig men skulle ønske meg bedre bildekvalitet.

Har du husket å øke oppløsningen i spillene?

Bildekvaliteten blir bedre i at du får mindre aliasing.

Lenke til kommentar

8x msaa går ikkje smud med 2x titan engang i Crysis 3, men 4 går bra. Dog jeg liker at det går smud, og ikkje middels.

Så maskinvare er ikke bra nok? Har et inntrykk av at C3 har en grafikkmotor eller no..som ligger noe over hva den råeste maskin kan klare etter hva jeg har lest her inne.

 

Hva burde msaa stilles til? Eller er det bare å prøve seg frem.. Syns bildene flyter ganske greit nå i forhold til før(1x670)

Lenke til kommentar

Så maskinvare er ikke bra nok? Har et inntrykk av at C3 har en grafikkmotor eller no..som ligger noe over hva den råeste maskin kan klare etter hva jeg har lest her inne.

Du har ikke prøvd Crysis 1 hører jeg. ;)

 

DET var tungt det. Og gøy å ha noe å strekke seg etter vett. :)

AA er vel nesten å regne som en bonus for de med ekstra sprek HW. Selv 8x er jo rimelig lite av hva du KAN kjøre på. (32x er rimelig heftig som jeg husker var hypet litt mer opp for et par år tilbake :p)

 

Veldig skuffende med 1080p skjerm. Som egentlig var hele poenget i mine øyne med skjermen... sukk

Endret av Andrull
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Andrull:

Du skal vel være like glad. Skjermen er antakelig full av besparelser og kompromiss. Skal man først ha noe, bør det være ordentlig. Skjerm er ikke det man bytter oftest, derfor bør man velge noe som duger. I praksis blir det ikke kostbart for kvalitetsprodukter da antallet produkter man har tid til å bruke og derfor behov for å kjøpe begrenser seg selv.

Endret av BadCat
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja i grunnen så sitter jeg allerede på en 2560x1440 skjerm, så det er ikke problemet, men det skjer såpass lite spennende i LCD-markedet at jeg nå nesten trodde vi endelig fikk en enda kraftigere konkurranse i markedet om 2560x1440 panelene. :)

 

Jeg har ikke noe problem med å gjøre kompromisser, da det største kompromisset uansett er den høye repsonstiden/60Hz til IPS-monitorene. Ja, jeg har inngått en del kompromisser med skjermen jeg allerede har, men med tanke på hvor lite penger en stakkarslig fulltidsstudent sitter med, så er pris høyaktuelt ansett om det er en lang investering eller ei. ^^

Lenke til kommentar

Jeg har forståelse for at ikke alle har like romslig økonomi til enhver tid. Jeg tenkte mer i retningen at når det virker det for godt at man plutselig kan få et likeverdig produkt til halv pris, så er det gjerne det.

 

Man kan feks få nettbrett til halve prisen av andre, men når man sjekker nærmere ser man at det er gjort betydelige bsparelser på byggekvalitet, batteri og skjerm. Jeg har ikke troen på noen lettvinte og urealistiske lavkostløsninger, men man må selvsagt handle i sitt budsjettområde.

 

Akkurat nå er det kanskje like greit å greie seg med den skjermen man har i påvente av nye paneler med bedre egenskaper.

 

Utfordingen min er som regel ikke pris men at det rett og slett ikke eksisterer produkter med de ønskede egenskapene. Det har feks vært pratet om nye paneler i mange år nå, men de er fremdeles ikke å se i butikkene og hvem kan med visshet si når det skjer.

Endret av BadCat
Lenke til kommentar

Så da er det bare å bestille fra utlandet alikevel :hm:

Så da får det bli 3x Overlord Tempest X270OC $554.99

 

nice nice. 3 stykker :O , nå blir jeg misunerlig ass. kan du ikke ta bilde og lage forum post hvor du viser ditt "gaming theater" du må ha godt med gryn som skal ha så mange :D

 

Husk og laste ned color profiles fra deres forum etter du har klokka de opp

Endret av drunkenyoda
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...