Gå til innhold

Acers nye proffskjermer har ekstra lav pris


Anbefalte innlegg

Ingen priser på 29" ?

 

Er nok ikke sluppet enda, men den havner vel rundt den samme skjermrypen fra Asus, Dell, Philips og LG, og de ligger rett under 5000,-. Kanskje noe billigere hvis de kjører den linjen, som det ser ut til at de gjør med disse skjermene.

 

Vil tro markedet for 21:9 skjermene er såpass smalt i starten, at de nevnte produsentene over kjøper skjermene fra samme leverandør, og dermed nok har nokså like priser.

 

Hadde jeg ikke oppdatert til 2560x1440 tidligere i år, så ville en av 21:9 skjermene stått hos meg etter hvert. Har TV i det formatet, og det er meget synd Philips ikke lager de mer. Utroilig digg til film i rett format, og ikke så gal på andre formater heller. Og til PC virker den genial.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men hva er en proff-skjerm? Utifra akam.no, regnet jeg nesten med at dette var mtp fargegjengivelse ol, men ikke et ord om dette i teksten..

Tror nok uttrykket proffskjerm må redefineres for å passe på disse. Sikkert helt OK kontorskjermer som for så vidt er proff bruk, men med proffskjerm tenker jeg på high end modeller for bruk til CAD og applikasjoner med høye krav til fargenøyaktighet osv og dette ser jo ut som en serie der lav pris er prioritert høyest.

Endret av se#
Lenke til kommentar

proff og proff. Hvis noen er ute etter en bra skjerm sjekk ut overlord tempest x270oc

 

jeg og en kamerat bestilte en hver fra usa. og er megafornøyde!!!!!!!!!! ;)

 

det er 27tommer IPS(sykt bra bilde fra alle mulige vinkler)

denne kan lett overklokkes til 120 hz @ 2560x 1440 mange har 120hz og 24tommer med 1920x1080 oppløsning og tror dette er det beste og få tak i :p

 

http://overlordcomputer.com/

Hvor mye måtte dere betale til sammen med frakt, toll etc? Sender de rett til Norge uten problem?

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvor mye måtte dere betale til sammen med frakt, toll etc? Sender de rett til Norge uten problem?

 

vi betalte rundt 1000 i frakt så det blir ca 5000,- kanskje 5200. husker ikke nøyaktig hva det endte på. Ja de sender til Norge uten problem, valgte den billigste shipping metoden og fikk skjermene innen 2 uke. Vi fikk gjevnlig info på mail hvor vi så når og hvilket skip og når skipet regnet med og havne i land i Norge.

Endret av drunkenyoda
Lenke til kommentar

Positivt med 18,5" og 19" med Full HD med tanke på flerskjermsoppsett. Til nå har det vært dårlig tilgang på skjermer med Full HD under 21,5".

 

Ja, samme tenkte jeg, spesielt om de kan snus 90 grader. Om det i tillegg stemmer at man får full HD IPS i en kompakt størrelse for drøye 0,7 kilokroner kjenner jeg en del gjerrigknarker som sikker kunne hoppet på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...