Gå til innhold

Hvilket tv-kort / opptaker burde jeg kjøpe for digitalisering av analog video?


Anbefalte innlegg

Jeg skal digitalisere endel gamle 8mm kassetter ifra 90-tallet og tenkte å lære meg litt om videoredigering i samme slengen.

 

Planen er å skaffe meg et tvkort og digitalisere hele samlingen før jeg redigerer ned alt til noe som noen gidder å se :p

 

Spørsmålet er om noen har anbefalinger av hva slags tvkort jeg burde velge - videokameraet har en vanlig "gul" video-utgang, så det må være noe som takler analog video-signal.

 

 

Tenkte på Hauppauge! WinTV HVR-1700 MC til 800,- men vet ikke om det er litt overkill for formålet.

 

 

Ja jeg vet det går ann å la andre digitalisere slike videoer, men det blir fort veldig dyrt om det er snakk om 8-10 kassetter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

TERRATEC GRABBY - USB, inkludert MAGIX Movies on CD & DVD TerraTec Edition er alt du trenger.

Gå inn på TerraTec support siden å sjekk om det finnes en oppgradert versjon av Magix softwaren etter at du har innstallert. Ikke registrer eller oppdater via Magix (den vil mase om det) der finnes ingen oppdatering, bare salg av dyrere programvare.

 

Jeg startet akkurat en tråd i dette forumet der jeg prøver å oppnå det samme (Importere Hi8/Digital8 video) ved hjelp av et Sony DCR-TRV355E videokamera, men der jeg har problemer med at computeren ikke ser kameraet. Hvis ikke jeg får det til er jo dette et interessant alternativ. Hvordan vil kvaliteten på det impoterte produkt være, fra et Digital8 kamera sammenlignet med TERRATEC GRABBY-USB? (Kameraet har en S-video kontakt)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...