Gå til innhold

Starter masseproduksjon av åttekjerners superbrikke


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men det er ikke en åtteskjerners prosessor. Det er to firekjernes i en brikke, som er mer strømeffektive enn vanlig quad-core. Ja, den er kraftig, men den er klokket ganske høyt på den ene quad-core'n, i tillegg til at arkitekturen er meget godt ingeniørarbeid.

 

Det er ingen tvil om at det er en monsterbrikke, men det er ingen åttekjerners prosessor. På samme måte som at to dual-core ikke ville vært én quad-core.

 

At den kalles octa-core, er bare noe Samsung funnet opp.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Den nye brikken skal klare avspilling av video i 1080p HD-kvalitet med 60 bilder i sekundet.

 

Tror den klarer mye mer enn det :p

 

Noen som vet hvorfor de har Qualcomm 600 i Norge? Er det pga av 4G nett kanskje?

 

Og til slutt så syns jeg det er teit med alle sidene som skriver at samsungg har octa core uten å ta med big.LITTLE delen.... men bra reklame for samsung da. "Pcen min har to kjerner, mobilen min har ÅTTE!, da må den jo være best:P"

Lenke til kommentar

Den nye brikken skal klare avspilling av video i 1080p HD-kvalitet med 60 bilder i sekundet.Tror den klarer mye mer enn det :pNoen som vet hvorfor de har Qualcomm 600 i Norge? Er det pga av 4G nett kanskje?Og til slutt så syns jeg det er teit med alle sidene som skriver at samsungg har octa core uten å ta med big.LITTLE delen.... men bra reklame for samsung da. "Pcen min har to kjerner, mobilen min har ÅTTE!, da må den jo være best:P"

 

det stemmer det. Pga at De har ikke 4G i sine processorer, noe som egentlig er litt snodig, de har jo klart å pakke det inn i SG III modellen. RIktignok kom den litt senere..

 

Lenke til kommentar

Ok, da blir det ikke S4 på meg. Med pentile og 4 kjerner blir den rett og slett for dårlig til den høye prisen.

 

Nok om det. Bra at det lages bedre brikker. Med big.LITTLE konfigurasjon får vi bedre batteritid og/eller lettere mobiler, og det er flott. Er ikke noe teknologi-geni og trodde Exynos 5 Octa faktisk VAR en 8 kjerners brikke. Burde kalle det 4+4 brikke. Men, men... De er flinke til å lure oss...

Lenke til kommentar

Men det er ikke en åtteskjerners prosessor. Det er to firekjernes i en brikke, som er mer strømeffektive enn vanlig quad-core. Ja, den er kraftig, men den er klokket ganske høyt på den ene quad-core'n, i tillegg til at arkitekturen er meget godt ingeniørarbeid.Det er ingen tvil om at det er en monsterbrikke, men det er ingen åttekjerners prosessor. På samme måte som at to dual-core ikke ville vært én quad-core.At den kalles octa-core, er bare noe Samsung funnet opp.

 

Så lenge SOC'en inneholder åtte kjerner på samme die så kan det fint kalles for en octacore ja.

Det at du tolker dette som at alle åtte kjernene er i bruk samtidig, er jo din egen feil og er ingen definisjon av hva en octacore er. Denne brikken kan bruke 1 til fire kjerner samtidig alt etter hvor mye ytelse som trengs. Dette gjelder for både A15 kjernene og A7 kjernene, men de kan ikke brukes om hverandre. Enten er det A15 kjernene som er i bruk eller så er A7 kjernene i bruk.

 

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...