Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Men er jo litt artig at denne "kritikken" kommer ifra en som bare spiller domination, som sjelden eller aldri setter sine ben på en conquest server fordi det er for "ubalansert" og som jeg tror neppe har engang prøvd å satt seg inn i en tank.

Men du skal få tro at det bare er random flaks at en tank kan skyte ned en jet, så det får nå være, litt underholdende er det jo så klart.

Har selvsagt spilt mye conquest i begynnelsen, som alle andre, men ubalansen fførte til at jeg spilte det mindre og mindre og konsenterte meg om maps som i det minste var uten jets. Men poenget står helt uavhengig av dette: Ingen er effektive i en tank mot Jets.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Feilen de fleste gjør med AA (IMHO) mot er å skyte på luftmål alt for tidlig. Det bare avslører hvor du er og så snur de lenge før de kommer på skikkelig skuddhold.

 

Jeg prøver heller å vente til de er nærme nok til å treffe med flest mulig kuler på kort tid. Vent også til å låse/fyre raketter til de nesten har passert deg, da må de ofte fly over deg en gang til på vei "hjem".

 

Men jeg har antagelig flest ødelagt fly med gunnerne på attackboat.

Lenke til kommentar

Joda, vet nøyaktig hvor skapet står angående AAA og stridsvogner. Dedikerte meg selv til å lage faenskap mot mest mulig som var i lufta for mange år siden når luft-bakke var ekstremt mye mer ubalansert enn det det er idag. Seff sitter man ikke i main og pøser på med radar, med mindre laget er helt mongo, men da blir man tatt ut uansett om man sitter i base eller ikke...Beste er selvsagt å vente til målet er nærme nok før man pøser på, men problemet med AA er at spread er helt latterlig så selv om man treffer rett på så treffer man ikke...

Lenke til kommentar

Synes det er trist at de ikke har gjort mer ut av væreffektene gjennom hele serien. Stormene som på Paracel og Gylf of Oman var helt geniale og tilførte faktisk mye mer spillbarhert til kartene. Kunne godt tenkt meg noen små snøkart også som gikk fra idyllisk vintervær til skikkelig snøstorm.

Lenke til kommentar

Så en video av lvlcap. Operation Whiteout er ute på CTE nå.

Hoover tanks, snøscooter, enda en flyvende sak med minigun. Ser for meg snøscooter kan bli artig, store hopp og C4 f.eks.

 

Snøskuter er kjempemorro! :D

Railgun er et beist, og den flyvesaken med minigun virker veldig morro.

Akkurat nå så er det også en bug med noen nye mounted guns, som gjør at de skyter med eksposive kuler, så man kan flippe armoured trucks og heli'er med dem. Morro :D

Lenke til kommentar

China Rising var ganske tydelig rusha, har hørt rykter om at Silk Road skulle egentlig hatt sandstorm det også, Gulin Peaks skulle ha tåke, og det skulle være flom på det brettet med alle elvene. Er vel for mye å håpe at slikt kan komme i en patch.

 

Apropos patch, har noen sett noen dato for annonserte ?

Lenke til kommentar

Nei, får opp at spillet eller noe ikke kan kontakte ea online og ja, statistics engine is down får du også opp når du prøver å gå inn der.

Men dette var jo bra at det skulle klikke nå, bra timing.

 

Ser ut til å funke igjen nå, sånn inntil videre.

 

Bare glem det, det klikka igjen nå, hva faen, prøvde å ta en repair på spillet og mens den pågikk så fungerte det, men måtte jo vente og nå klikka det igjen, great.

 

Ooooog der funker det igjen, internet er fantistiske greier du, når det funker riktig nok.

Endret av meg0709
Lenke til kommentar

Mens jeg satt å spilte på en random server så kom det en melding i chatten om at "fairfight banned <insert nick>", betyr det at en blei banna akkurat da av den der fairfight greia der og da eller hur?

Eller var det bare en slik melding som bare kommer opp sånn uten videre men at det ikke skjedde i det sekundet meldinga kom opp?

Jeg veit hva fairfight er, leste det de posta på battlelog for noen dager siden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...