Gå til innhold

Anmeldelse: God of War: Ascension (PS3)


Anbefalte innlegg

sier bokmål fyren som er kjøpt og betalt av nynorsk mobben her inne....

 

Haha :D . Tror det er første gang jeg har tatt til ordet for å forsvare Nynorsk. Men jeg følte faktisk for det nå. Skal jeg være ærlig så hadde jeg heller ikke felt mange tårene om nynorsk forsvant. Men faktum er at vi har to former for norsk i norge som er offesielle. Gamer har gjort at den jeg ikke er komfertabel med nå går serdeles lettere å lese.

 

Jeg er også sikker på at å beherske mange dialekter SAMT å kunne lese nynorsk hjelper på språkforståelsen til f.eks de andre nordiske spårkene. Det er en fordel.

 

Nei jeg er ikke kjøpt å betalt haha :p

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

noen som vet pris på collector edition med figuren?.... synest nesten jeg må koste på meg det nå. har gow3, hd collection 1&2 og begge gow psp spillene også.... jeg har vist blitt stor fan av gow serien uten å være helt klar over det, så kan ikke stoppe nå...hahahaha :D

 

Ligger på rund 1000 kr de fleste steder jeg har sett

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Seriøst? 7/10? Dette søppelet fortjener ikke noe mer enn 4/10 i min bok. Vinner det på fin grafikk og grei online. Historien er forferdelig, kampsystemet er helt ubrukelig, fiendene er kjedelige og hele spillet føles rett og slett som oppsop. Der døde God of War for meg, kjøper aldri ett spill fra disse folka igjen.

Dette er katastrofalt og ikke akseptabelt.

STYR UNNA!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...