Gå til innhold

Europa League: Inter Milan - Tottenham Hotspur (redigert for returoppgjøret).


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Regner med dette laget:

 

 

Friedel

Naughton - Dawson - Gallas - BAE

Livermore - Parker/Dembele

Lennon - Holtby - Bale

Defoe

 

 

Hadde selv heller sett Lloris i mål og Caulker for Gallas. Muligens også latt Lennon eller Bale hvile til fordel for Carroll fra start. Gylfi tar over når Holtby har løpt seg tom sånn rundt 10 min etter pausen.

Endret av Igniztion
Lenke til kommentar

Siden Inter er "mitt" lag i Italia er dette en fantastisk kamp for min egen del. Spurs vil alltid være mitt lag, men er morsomt når de møter favorittlag fra andre land.

 

De gode tidene med Nicola Berti, Lothar Matheus og ikke minst Jurgen Klinsmann. For ikke å glemme Walter Zenga. Morsomt at 2 av disse senere spilte for Spurs.

Lenke til kommentar

Håper på det beste, frykter det verste. Og mer til. Nå ryktes det at både Andrea Ranocchia og Fredy Guarín ikke blir klarert for spill. Dermed kompletterer de en vanvittig lei skadeliste.

 

Selv med all verdens optimisme kan jeg ikke tenke meg noe annet enn en komfortabel Tottenham-seier i kveld. Ettersom jeg er såpass ny på forumet så kjenner jeg ikke til om det er så mange supportere av hverken Tottenham eller Inter her inne, men førstnevnte lags supportere for å lykke til i kveld. Avse gjerne et bortemål eller tre.

Lenke til kommentar

Ettersom jeg er såpass ny på forumet så kjenner jeg ikke til om det er så mange supportere av hverken Tottenham eller Inter her inne, men førstnevnte lags supportere for å lykke til i kveld. Avse gjerne et bortemål eller tre.

 

Har etter hvert samlet seg flere Spurs-fans her, og det er jo bare positivt. Kjenner egentlig kun til én Inter-supporter her inne (Lucky Luciano), men det er bare å henge seg på i Serie A-tråden. Det har vært en god del aktivitet der i det siste. Hjertelig velkommen skal du være uansett. :)

Lenke til kommentar

1) CL neste år.

2) Ingen CL, men seier i EL.

 

Hvis Spurs-fansen fikk velge, hva ville blitt prioritert?

 

Dessverre må jeg nok si CL. Det er jo litt synd, men money rules. England, altså dere supportere av andre lag, får håpe Spurs går hele veien slik at ikke de andre landene plukker for mange EC-poeng.

Endret av Sexylubb1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...