Gå til innhold

Sniktitt: Prison Architect (Linux, Mac, Win)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Var et lignende spill fra Tycoon serien - "Prison Tycoon". Dette var også litt moro før, men det er så få funksjoner og forskjellige elementer i spillet at et brett/gjennomspilling av et scenario holder.

 

Eeep, Ikke knytt Prison Tycoon inn med eller opp mot de "gode gamle" Chris Sawyer-spillene, som vel er det man, om noe, kan kalle "Tycoon-serien".

 

Tycoon-suffikset ble jo brukt over en lav sko på starten av 2000-tallet, og plutselig var det dyrehager, bondegårder, sjukehus, jernbaner, flyplasser og ikke minst fengsler man skulle gjøre seg til finansbaron i. Ikke alle disse spillene var like gjennomførte.

Lenke til kommentar

Har spilt det siden første alfa, og det har vært en spennende utvikling. I starten var det såvidt spillbart, og alt var bugs på bugs på bugs. Nå begynnet det å bli veldig spillbart, og det er moro. :) Utviklerene hører også veldig mye på tilbakemeldinger, og de har blant annet avstemning for hva de skal prioritere fremover. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Dette skal kjøpes. Introversions forrige spill har jo vært helt herlige. Lastet nettopp ned "Uplink" til iPad for å få frem gode gamle minner igjen :)

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...